היוש =]

Stinki Winki

New member
../images/Emo45.gif

התגובה הזאת, "שקט את." שיעשעה אותי.
כאילו היא השתחררה מאיזה רסן או משו...XD

א ל א ו ר

New member
אוקיי זה ממש לא היה יפה../images/Emo4.gif

ואמ.. לכי תעליבי מישהו אחר... כי שלך לא ממש יותר טובות! וחוץ מזה עוד מעט היא תלמד להצליל יותר טוב והדוליז שלה יהיו פשוט מדהימות! וגם היא לא כל כך מוצאת חן בענייך את לא צריכה להעליב ככה!

ינקיפנק

New member
השיער...יש לו צורה ממש יפהההה!

אבל את רק צריכה ללמוד להצליל קצת...זה לא לוקח הרבה זמן... כל המוכשרות של פורומנו הצנוע יעזרו לך!!!!!

mini cat

New member
../images/Emo54.gif בורכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ברכה, ואני מאחלת לך השתלבות מהירה!
לטיפו יש פורום דוליז? O__O

sweet doli

New member
כן יש ומזה ההעלבות האלה ?!??!?!?

שאנל תתחילי להרגה כי הבובה הזאת יותר טובה משלך ... *מתרחקת במהירות*

ינקיפנק

New member
אל תשימי לב אליה...היא עושה את זה

כבר פעם שניה...אגב, ברוכה הבאה!!!! התמכרות נעימה! אני לנה, בת 13...nice to meet you! כתבתי נכון? בפעם שעברת התבלבלתי וכתבתי במקום מייט מיט..שזה בשר...נעים לבשר אותך..חיייייייחח

mini cat

New member
../images/Emo54.gif O.O אוקקקי

נשמעתי מעליבה?
ממש לא התכוונתי. וזה מגניב שיש פורום בטיפו, מי אמר שזה רע? ו-"שאנל תתחילי להרגה כי הבובה הזאת יותר טובה משלך " את בכלל כתבת להודעה שלי את זה? אמ.. אוקי. אני מקווה שאני לא נשמעת בהודעה הזו כמו משוגעת... בסך הכל אמרתי ברוכה הבאה והשתלבות מהירה...

ברוכה הבאה

והתמכרות נעימה :) אממ אני יעל, [אני גם הייתי בפורום דוליז בטיפו.. אבל עזבתי.. הייתי יעלוששש אם את זוכרת], אני בת 12 מראשון לציון :)

sweet doli

New member
זוכרת אותך יעלוש =]]]

את זוכרת אותי עמית [[= ??!?!!? טופ לא אשים לב אליה היא מתלהבת נעים לבשר אותך XDDDDDDDDDDDDDD

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני נטלי עודה , בת 11 , מחיפה.
אני מקווה שתשתלבי בפורום
נ.ב. אני משוגעת
נצל"ש: היום שמו לי גומיות. אני צריכה קוביות
. הוווווו , זה יהרוס לי את החיים
זה כאב ו.......... באיזה סוג קובץ לשמור את הדולי שהתחלתי לעשות??? ניסיתי ב - GIF וב - JPE וזה הרס לי את הדולי שהשקעתי בה המון
אני כל כך אומללה

למעלה