היוש =]

sweet doli

New member
היוש =]

שלום אני חדשה ^^^ אני מקווה להשתלב כאן .. כי בפורום דוליז בטיפו היה קצת יבש ומשעמם [בלי להעליב
] והם לא ממש ידעו להכין דוליז חוץ מכמה .. אזז עוד מעט אני אכין דוליז
עמית ^^^^^^

sweet doli

New member
אהההההה ו.......

אני כבר יודעת להכין דוליז ולדעתי אני די טובה בזה ^^ רק השיערות יוצאות מזעזעות

tamaguchi girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני רוית
וממתי בטיפו יש פורומים, ועוד של דוליז?

tamaguchi girl

New member
נחמד לדעת ../images/Emo9.gif

בפעם האחרונה שאני הייתי בטיפו, היו שם רק הורדות של מסנג'ר

א ל א ו ר

New member
יש.. הייתי שם הכל מבולגן לא נעים

ויבש משעמם ולא ממש יודעים לעשות שם דוליז.. (בלי להעליב) אמ.. ברוכה הבאה אני אלאור בת 1230.. השתלבות/התמכרות נעימה

א ל א ו ר

New member
אוי זה קורע!!!

כבר יותר מ-10 דקות שאני צוחקת בלי הפסקה על זה! לא נאי בת 120

א ל א ו ר

New member
מה?? זאת אשמתי זאת המיקלדת ותפזונע

סליחה שלא הייתי נחמדה אלייך אבל זה ממש לא היה בכוונה לפגוע או לצחוק "עלייך" זה קרה בטעות..

my presious

New member
../images/Emo42.gifשלום../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום, אני אוריין:] ספרי לנו קצת על עצמך- מאיפה את? בת כמה? כמה זמן את עושה דוליז? :] יש לפורום שלנו חוקים פשוט אין לי את הקישור
אז אם מישהי תוכל לשים לך פה את הקישור זה יהיה נהדר [אהמאהמ]

sweet doli

New member
מידע עליי =]]

אני מהרצליה =] אני עוד מעט בת 16 =] אני עובדת על דוליז שנה וחצי =] אבל לא משתפרת =[ והשיער יותר מכוער מדולי לדולי =[

sweet doli

New member
הבובה האחרונה שיילי =]

http://img189.imageshack.us/my.php?image=14ub.png מכוערת נכון ?! לא זוכרת מאיפה הבייס >> הסבר : חולצה = ירוקה זוהרת [בכוונה] לדעתי מזעזעת ארוכה ו.. זהו =] שיער = שיער גלי כזה שחרחר .. חצאית = תכלת עם חור ישר [בכוונה XDDDDDDDDDDDDDDDDD] ומתחתיה חצאית קצרה יותר [הלבן טיפשים :O] כפכפים = מזעזעים נקודה . איפור = תכלת שיניתי את הפה שיניתי את העיינים וווווווזהווו תכשיטים = עגיל באף עגיל בגבה וזהוו ....

חח נכוןןן היא ממש זוועההה

איך ידעת?? פחחח באנה איזה כיעור כזה לא ראיתי מימיי בספר תורהה חחחח מה זה הבגדים המזויעים האלה ושיער ג'יפה חחחחחחח

למעלה