היום שלי - יום ראשון :- )

Right on Time

New member
זהירות חפירה קטלנית לפנייך!!!

לפני שעה רק נכנסתי הביתה!! יום נחמד בתחלאס... ראשונה מתמטיקה בעעע אין לי מושג אפילו מה היה כתוב על הלוח! שנייה ביולוגיה.. ראינו סרט פשוט מזעזע! (השמן של לורנצו מישהו מכיר?) שלישית אנגלית.!! 95.5 באנסין!!(מישהו מוכן להסביר לי מה זה הנקודה 5 הזה!!!) רבעית היסטוריה... קטע מצחיק המורה בכלל שחכה שיש שיעור לא הגיעה לכיתה ואנחנו לא הלכנו לקרוא לה (לא מתפקידנו בהחלט!!)
חמישית ערבית בעעעעע סתם שטויות שישית שיעור עזר בלשון (על חשבון שעה נוספת של ערבית חחח
) כן כן אני קצת טיפשה בלשון - לא נורא נתגבר... שבעית שמינית התפלחתי לחדר ערכיה עזרתי לידיד שלי לערוך תסרט שלו!! יצא משהו בן זונה! חח הוא אפילו הוסיף תשם שלי בכתובית משהו אדיר!! ( מבית היצור(השם שלו- אני לא אפרסם) ודניאל **** שהזדנבה!!) קטלני.. והיה עוד אחד עוזרת עריכה משנית משנית ומעצבנת דניאל ****!! שעתיים של צחוק! חחח ומבצפר עד לפני חצי שעה כמו ילדה בלי חיים הייתי תקועה במד"א!! אוך נמאס כבר!! ברוף שפטרנו סימנו את כול ההשתלמויות סוף סוף!!! ועכשיו הדובדבן שבקצפת!! שביתה מחר!!!!!!! אמממ בעצם הדודבן השני!! ביום שלישי מומולדת לי!! חחחח ישש!! (16) הולכת לעשות ת.ז!! הגיעה הזמן!!

Double U

New member
היום שלי

כימיה - בוחן על הנושא של איזון משוואות עם יונים פשוטים ומורכבים. אנגלית - המורה בדקה את המאמר שכתבתי על מחויבות אישית (בעד ונגד) והיא אמרה לי שסך הכל יפה מאוד ביולוגיה - התחלנו לעבוד על ההרצאה שלנו בנושא מחלות שקשורות במערכת ההובלה. אני בחרתי בנושא של לחצי דם וישבתי במשך שעה וחיצ בספרייה וסיכמתי רק שני עמודים (ועוד לא סיימתי), והמורה אמרה לקצר:| ועוד צריך להוסיף תמונות:| בקיצור, סיפור. הסטוריה - הישגי בניין הבית הלאומי בא"י בשנות ה-20. המורה אמר את הציונים של מחצית א'. 96
מרוצה מאוד. פיזיקה - דמות בעדשה מפזרת. אח"כ הלכתי לגייס חסויות לאירוע ג'אז במועדון המוזיקה (כולכם מוזמנים אגב, ב14.2 ב19:30 במרכז הנוער העירוני כפ"ס). לא ממש החתמנו אנשים אבל עברנו במספר חנויות (שוקולד, פרחים, כלי זמר) וחלק דווקא התלהבו מהרעיון, אז יש מקומות פוטנציאלים. אחר כך הלכתי למועצה והיה נחמד מאוד!

תמיר1991

New member
אחלה יום../images/Emo98.gif

שעה ראשונה - תנ"ך: סיכמנו כל השעה את הפרק [מל"ב, ב', 1-22]. דווקא היה לא רע.
שעה שנייה - הבעה: לא עשינו כלום חוץ מפסקה או משהו בספר.. המקצוע הכי קל ופשוט שהומצא אי פעם. בספרות אני מגיש מחר את העבודה על "העיוורת" אחרי שעשיתי תיקונים אחרונים ושכתבתי את השאלה על האפיונים. מצפה ל- 90+.
שעה שלישית - מתמטיקה: 006, אינדוקציות.. חומר סביר, לשם שינוי.
שעה רביעית - פיזיקה: למדנו על אלקטרומגנטיות. אתם קולטים שהקשבתי?!
שעות חמישית-שישית - היסטוריה: למדנו על העליות, אנחנו ממשיכים את זה ונסיים ביום שלישי. חומר משעמם מעט אבל קל, וכבר עשיתי על זה עבודה שבוע שעבר וזה..
אני די מרוצה מהמקצוע הזה, עידית לא כזו רעה
והיסטוריה... זה פשוט סבבה
שעה שביעית - כימיה: לא זוכר שום דבר חוץ משהזונה העיפה אותי להרשמה השנייה שלי בסמסטר כי אמרתי משהו לחבר שלי... יאללה גם כן, למי אכפת
הייתי קצת בסנטר וקניתי ספר לבצפר, לשיעור אנגלית ["To Kill A Mockingbird"] ואז בבית קראתי, אכלתי ומחשב... כרגיל XD ועוד 4 ימים ערב רטוריקה.......................
יהיה סבבה
תמיר.

נממ

קמתי ב-9 דיברתי המון המון במסנג'ר והתערבתי כמאן במריבה שטותית של החברות בארץ וזה נורא משעשע לקבוע איזה צד צודק בלי להיות שם בחיי:p אח"כ עשינו מסלול של 3 מייל ומיציתי לחלוטיןןןןן את עניין השלג ואז הלכתי לנעוה להתאמן לפיינלס והיה משעשע כרגיל זהו

למעלה