היום שלי - יום ראשון :- )

noname202

New member
היום שלי

אפס+ראשונה - תנ"ך. נירה ניסתה להזמין אותי לדייט
אמאל'ה שניה - ספורט. האירובי היה מגוחך ומשפיל ברמות וסימונה הכריחה אותי להשתתף ;[ ואח"כ היה עיוות מטורף של כפיפות בטן, כשגם בשיעור שעבר היא עשתה משהו דומה !$@%@$@@ גרר שלישית רביעית - היסטוריה. מ-ש-ע-מ-םם קיבלתי 100 במבחן [אחרי בונוס], וגיליתי מהמבחן של פקאצות שלי שהמורה ממש דפוקה
אבל זה לא חדש
חמישית - ערבית. תרגלנו לבגרות בע"פ..לא משהו אם לאמר את האמת שישית חלון, חזרתי הביתה שביעית מוט"ב, וכל מילה מיותרת. קוקאין, נוראי. בעע

98 בהיסטוריה!../images/Emo9.gifואחלה יום!../images/Emo108.gif

שעה ראשונה היסטוריה.. אחח איזה שיעמום... המורה מדבר ומדבר.. אני שמעתי מוזיקה ב-MP... אני יושבת שורה אחרונה..חח שעות 2+3 עם המחנכת.. לפי מה שהבנתי השבוע הזה אני לא הולכת ללמוד הרבה! =]] יאי.. יש הצגה, הרצאות, בחמישי תעודות.. וקיצר לא לומדים =] שעה 4 פיזיקה- סתם שיעור מפגר.. שאני לא מבינה בו כלום!... שיחקנו כמה ילדים ארץ עיר
שעה 5 ביולוגיה - מורה מזה חמודה =] המורה האהובה עליי השנה... סתם היא הכתיבה קצת על כרומוזומים.. שעה 6- היסטוריה.. שוב
ושוב הוא בילבל במוח.. ואני השלמתי כמה דברים במחברת תנ"ך מחברה... ואז הוא חילק מבחנים.. וקיבלתי 98!

dragonit12

New member
פורום של היסטוריה באמת..!

כל אחד מקבל יותר מ90! אני גם רוצה!!!
הצגה איזו?! הרצאות זה שימום אבל עדיף על פני למידה
בהצלחה בתעודות:) ארץ עיר זה כייףף:) ושוב.. כל הכבוד על ה-98!

dragonit12

New member
כל הכבודד:)

כולם מקבלים 90 ומעלה בהיסטוריה ורק אני לא
אני גם רוצההה
איזה ספר קראת?!

dragonit12

New member
מה קורה כולם!?

שעה ראשונה מחשבים-מגמות.. עבר דיי משעמם.. עשיתי ת'עבודה שהמורה ביקשה לעשות וזה..וקראתי לה שעה שלמה! היא אומרת לי כבר באה אליך ולבנתיים היא עוברת בין כולם!!!!שונאת ת'מורה הזאת.. ואז היא שיחררה לנו ת'מחשבים ובמחשב שהייתי יש לו הפרעות... נכבה לבד נדלק לבד עושה מה שבא לו רק לא לתת לי להיות בו:-@ שעה שניה ואז שוב מחשבים..במקום מתמטיקה שיחקנו במחשב:) שוב עברתי מחשב..והמחשב השני בכלל נתקע גררררר!!! נראה לי המחשבים לא רוצים שאני אשחק בהם..=\ שעה שלישית רביעית חשובנאות.. היה משעמםם מוות! כל הזמן התעסקתי בSMS היה כייף:) למדנו על הקבלות..למרות שסיימנו את זה יאפיי:)עשינו רק תרגילי חזרה:) שעה חמישית מד"ט.. למדנו על המלריה..היה מצחיק! שעה שישית מד"ט במקום היסטוריה.. דיברנו וסיימנו ת'נושא של המלריה.. היו שיא הצחוקים! וזהו ואז הביתה יאפיי:) עוד מעט אני הולכת לישיבת צוות של המועצה העירונית.. המשך יומהנה לכולם:)

MoonyAvFreak

New member
קר ליייי

אוקיי..לא היה מממממממממממש מעניין. אבל מספיק 86 בהיסטוריה 74 בלשון (בשבילי זה ממש טוב) וזהו. יש עוד ללמוד היום וללכת לפגישה של חונכות ויש גם חדר כושר.

מכושפת15

New member
יום גרוע

69 בעבודה בהיסטוריה! 69!!!!@%#$@ ואני יחסית טוב בהיסטוריה! אני בשוק עד עכשיו מהציון
מה גם, זה היה עם חומר פתוח! וצריך להגיש תיקון ואין לי מושג מה לא כתבתי בסדר שם!
82 בביולוגיה, זה טוב יחסית לכיתה, אבל עדיין, הלך לי כלכך טוב והמורה פשוט כיסחה בנקודות (והיא עוד קוראת לעצמה רחמנית) טוב עד כאן תלונות על ציונים נעבור לתלונות אחרות המורה המפגרת שלנו ללשון החליטה להביא את המרכזת ולהחליף מקומות, רק בגלל שהיא לא מסוגלת להשתלט על הכיתה אנחנו אשמים
עכשיו היא הלשינה על המקומות לכל המורים האחרים ואנחנו יושבים ככה כל היום! ועכשיו הקטע שהכי הרגיז אותי בכל היום הזה: באנגלית היינו צריכים להכין מצע בחירות למועצת תלמידים, התחלקנו לקבוצות. הייתה קבוצה של כמה בנים, שאחד מהם החליט לנטוש אותם ולהכין לבד (כי הוא חנפן והאחרים לא מספיק "רציניים בשבילו") ועכשיו, הילד המפגר הזה דפק את האחרים שנשארו בלי עבודה. בלי קשר, אני פשוט שונאת את הבנאדם הזה! הוא הילד הכי שקרן, חנפן, שחצן ומניאק שיש! אני לא יכולה לכתוב פה מה הוא עשה לי, אבל זה היה מספיק כדי שעכשיו מבחינתי הוא מת. כמה חפרתי. טוב השביתה מחר מכפרת על כל היום המגעיל הזה.

R o n 2 5 6

New member
יום פייייייי,קצוות..

שעה ראשונה שנייה לשון-המשכנו בתחביר.קיבלתי 97 בבוחן
שעה שלישית תנ"כ-בלה בלה בלה,ירמיהו,בלה בלה בלה שעה רביעית אנגלית-המורה כ"כ מעצבנת,לא כיף בשיעורים. שעה חמישיתי שישית צרפתית- בסופו של דבר זה היה רק שעה חמישית כי המורה רצתה ללכת הביתה.היא גם החליטה שמחר יש לנו בוחן,מצויין...

B a m b o o k

New member
אהאהאההה איזה יום מצחייייייייייק

כל היום (חוץ משעה אחת שעשיתי מבחן) צבענו את התפאורה למחזמר. והיה כלכך כיייייייף ועישנו מלחמת צבעי גואש!!!! אחד הדברים השולטים!

מכושפת15

New member
XD עישנו מלחמת צבעי גואש

אני יודעת שהתכוונת לעשינו אבל זה יצא ממש מצחיק

B a m b o o k

New member
חחחחח שמתי לב לזה../images/Emo3.gif

אבל לא היה לי כוח לתקן... ורציתי לראות מי הראשון שיגיב

2nd me

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מגמת תיאטרון מעלים אותו, או שזה פרוייקט באנגלית?

B a m b o o k

New member
כל שנה מעלים בבצפר מחזמר באנגלית...

שנה שעברה זה היה צ'רלי בממלכת השוקולד... אז השנה אוליבר טוויסט

hkatsman

New member
יום מגניב ../images/Emo218.gif

שעתיים ראשונות-היסטוריה, גרמתי למורה שתעיף אותי כי היה משעמם. שעה שלישית רביעית-במקום מתמטיקה ותנ"ך הייתה לנו הרצאה על סמים!!! חבר שלי ניסה לשכנע את המרצה שגראס זה לא מזיק אבל הוא לא נחל הצלחה מרובה. אח"כ שיעמום (תנ"ך ארוחת צהריים) ואז פיזיקה, היה מגניב. אחרי בצפר נסעתי עם חבר לקנות מיתר לבס והוא גרר אותי ברחבי ת"א לחפש נעליים של אדידס, כמובן שהוא לא קנה כלום בסוף. (זה אותו אחד מההרצאה על הסמים)

למעלה