היום שלי - יום ראשון :- )

היום שלי - יום ראשון :- )

שעה ראשונה: ספרות. היה ממש משעמם... המורה לא מתקדמת עם החומר ואני לא מבינה איך כבר חודש אנחנו באותו סיפור מעצבן. המשכתי לקרוא בספר שאני קוראת :) שעה שניה: חינוך. שום דבר, גם כאן המשכתי לקרוא
שעה שלישית+רביעית: אנגלית. המקצוע הכי משעמם שקיים, והמורה מעצבנת אותי (וכמובן שגם פה התקדמתי עם הספר) שעה חמישית: ביולוגיה. זה אחד המקצועות האהובים עליי, אז אני תמיד מקשיבה
בסוף היום הלכתי למורה להיסטוריה והיא חילקה את המבחנים. קיבלתי 91
האמת שציפיתי ליותר, כי חרשתי מלא מלא למבחן... למרות שיש מצב שהיא מעלה לי באיזה 4 נק' את הציון כי היא הורידה יותר מידיי על משהו
והמורה גם מאוד התלהבה. שיפרתי את הציון ב-21 נקודות מהמבחן הראשון (70) למרות שאני ניגשת למועד ב' בע"ה לשפר את השבעים הזה...

Right on Time

New member
מה קרה?!!../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

זה היה פשוט דורש להוסיף עוד "מה קרה" אחד לשרשרת!! אבל חוץ מזה מה באמת קרה!! זה לא יכול להיות כול כך נורא!! תחשבי חיובי!!

טל קארי

New member
../images/Emo201.gifיהיה טוב ../images/Emo45.gif

מוזמנת לספר לי בובית.. אני פה תמיד

שגיא 1991

New member
יום כאפות ביותר..

שעתיים מת' משעממות ביותר, אחרי זה מדעי המחשב מאוד מאוד משעמם, ואז עשיתי מבחן שעה בספרייה שהיה מצחיק ברמות עם הספרנית הסקסית, פיזיקה והנה אני כאן.

בעע

0-1-תנ"ך..שוב פעם לא איחרנו!!! זה נחמד דווקא
איזבל הזאת... לובשת את המכנסיים בבית,אה?
2-ספורט..היה אירובי ומהתחלה לא היה לי כוחח! בעע
ואח"כ סתם כל מיני וואנבי כפיפות בטן 3-4-היסטוריה היה שיעור נחמד..צמר"ת הדפוקים האלה ארררררר בסוף היא חילקה את המבחנים.. 60!!!!!!! מה זה הדבר הזה?? וואי המורה הזאת הכי פוסטמה בארץץץץץץץ היא מורידה על ממש דברים דפוקים! והקטע הוא שכתבתי לה באותם מילים שהיא הכתיבה לנו ועדיין הורידה לי נקודות!!! אני שונאת אותההההההההההה 5-6-ציור..סתם התעצבנתי על הציור
אה ומוקי וגלי באו אליי בהפסקה ונתנו לי הזמנה לערב בנות
יאיי

dragonit12

New member
אממ..מזה צמר"ת?!

ואני שונאת מורים שמכתיבים ואז שאנחנו באים לרשום במבחן הם מורידים על זה נקודות.. למרות שזה במילים שלהם..וזה מה שהם הכתיבו לנו.. גרר יש להם פיצול באמת..! אבל יהיה בסדר:)

בעזרת השם ../images/Emo13.gif

צמר"ת=ארגון נוער מטומטם שהיה בעבר נוער לנוער ומאז רק התדרדר[יש עדים!!
]

יום מעצבן.

כאילו, למה ללכת לביתספר בעשר בשביל שני מקצועות?! אבל כל אחד מהם שעתיים וזה מקצועות חשובים...חח בכל זאת: שעתיים ראשונות (מעשר, כאילו שעות שלישית רביעית): מחשבים- הוא דחה את הבוחן ליום חמישי...מעולה. פתרנו עוד שתי שאלות מהדף...והשאלות האלה זה וואחד שאלות...חחח למרות שהנושא הזה קל בטירוףףףףף. אה כן, הוא לא הסכים בסוף לקחת את התרגיל ההוא שעשיתי, והוא הכניס לי את ה-50 לתעודה!!!! (מחצית הבאה. בכל זאת פאקקקקק לא אוהבת אותו יותר, זהו.) שעות חמישית שישית: מתמטיקה- התחלנו חקירת מערכת משוואות ממעלה ראשונה עם פרמטר. אוחחח כמה שזה נושא מעצבן!!! אבל קל
יום כ-כ-ה מיותר. ממש. עכשיו אני הולכת לראות טלוויזיה עד שלוש, ומשלוש אין מה לראות אז אני אעשה שיעורים במתמטיקה ובעוד כל מיני דברים שאולי יש לי.

P i x i e s

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif מישהו היום הולך לפגישה

של הפרלמנט נוער המחוזי בשוהם? (או יותר מדוייק: שי אתה בא?
)

למעלה