היום שלי- יום ב'

אהההההה.. ../images/Emo163.gif

בהתחשב בזה שהמקסימום שאני אקבל במגן במת' השנה זה 70-75, אז לא.. אני לא חושבת שיהיה בסדר. אבל תודה.

לא, אני פשוט טיפשה. ../images/Emo163.gif

האמת היא שגם הציונים אצלי בכיתה ברובם לא עברו את ה60 (שני ציונים של 80 ומשו, ושתי מאיות). לפחות לא הרגשתי -הכי- טיפשה. נראה לי שהיה 20 גם.

וואלה, טוב לדעת. ../images/Emo163.gif

אני יודעת. זאת פשוט כיתה עם אחוזי ריכוז/הצלחה נמוכים. מאוד. בתחילת השנה היו לי אחלה ציונים, אבל כנראה שיש כאלה שלא מתאים להם מתמטיקה.

אם תרצי עזרה, אני אשמח לעזור ../images/Emo9.gif

אני גם ניגשת השנה לשאלון 001 אי"ה ואני מבינה את כל הנושאים... באילו נושאים את מתקשה?

אז זהו P: ../images/Emo163.gif

שממש התקשיתי בטריגו ולפני כמה ימים קלטתי את זה. בכל השאר כבר אין לי בעיה, ואני מסתדרת בערך עם רוב הנושאים. אבל תודה בכל מקרה. :)

../images/Emo203.gif איך אפשר לשנוא הסתברות???

כל מבחן אני מתפללת שיהיו 2 תרגילים!!! ובדר"כ יש
וטריגו זה באמת אחד הקלים!

לתת לך טיפ מדהים שמלמדים פה?

SOH CAH TOA כאשר: S= סין C= קוס T= טאן O= אופוסיט [הצלע הנגדית לזווית] H= היפוטנוס [היתר, הצלעה מול הזווית הישרה] A= אדג'סנט [הצלע ליד הזווית] נניח בסין את עושה אופוסיט חלקי היפוטנוס [O/H] קפיש?

חח תודה, אבל זה סינית בשבילי. ../images/Emo163.gif

יש לי משהו יותר פשוט בחוברת.. אבל תודה ממש:]

יום ארוך ומעייף

בבוקר היה לי מבחן באנגלית של שעתיים- קובע אם אני ישאר ב5 יחידות או לא. אחר כך היה לי שיעור חופשי ואז ספרות ואז היה בוחן בהיסטוריה- היה לי שעתיים היסטוריה!! אחר כך גיאוגרפיה.. אז הלכתי למכון כושר והגעתי הביתה רק ב7 וחצי.

ממ איזה יום נחמדד:]]../images/Emo110.gif

0-1 קלאסי- ישלנו ריקוד ממשששש יפהה!!! 2-3-4 לשון- חפירות אבל לפחות סיימנו תפועל..סופסוףף... 5-6 חלון 7- שוב קלאסי וזה היה רק שעה אחת במקום שעתיים אז נחמד:] אח"כ היה לי רופא שיניים ואז הלכתי לשבט לבחור נושא למחנ"ק וצוותים!! הנושא ההנהגתי זה רב תרבותיות אז הנושא של השבט זה מסע ומתן ואני ראש מבנה חדר הדרכה!!! אני כלכך שמחהה:]]] וזהו עכשיו אני רק צריכה ללמוד להיסטוריה:\

יש 78 מעלות היום!!!!:O

בלנץ' יצאתי עם שנון החוצה והשתזפנו והצטלמנו תמונות מייספייס כאלה והיה ממש כיף ראינו סרט הזוי ב-ESL על KKK ועכשיו אנחנו הולכים לקורא ספר קוראים לו חביבי [חח "איי חביבי יו!"] ומזה לא בראש שלי עכשיו ספר שמאלני כזה דאמ ולבשתי כפכפים וחולצה חדשה והחמיאו והיה כיף:]

תמיר1991

New member
למדנו היום שעה וחצי נטו. מה קורה ל-ד' הזה?../images/Emo6.gif

טוב, לי אין תלונות...

למעלה