היום שלי- יום ב'

P i x i e s

New member
אני ../images/Emo9.gif

סתם סתם נו.
המורה ללשון אמרה שהיא מצפה ליותר ממני
(אבל הפרעתי...)

תמיר1991

New member
תן לי הוכחה שהטכניון טוב יותר,

חוץ מהיותו "הטכניון". אה, אין לך. כי פשוט אין כזו. זה סתם שם, רוח וצלצולים. דוד שלי בוגר הטכניון, חבר שלי עתודאי בטכניון, ומעוד הרבה דברים - יש לי בסיס למה שאני אומר. הטכניון הוא עוד אוניברסיטה, רק למקצועות ריאליים. שומדבר מעבר. תמיר.

היית מת

אבל באמת, שאני לא חשובת שצריך להוכיח את זה. כנס לכל חברת הייטק ותשאל כמה מהעובדים הם בוגרי טכניון, וכמה הם מבראילן או ת"א או אנערף. ומה שאמרתי על זה שלא יקבלו- ברור שזה לא היה רציני. אבל הרבבבה יותר טוב לך לעשות בגרות של 5 יחידות פיזיקה מאשר של ביולוגיה, אם אתה רוצה להיות כל דבר ראילי. לא משנה מה, גם רופא. כל המ"מ פותחה רק בשביל פיזיקה, צריך להבין את זה. |שטיפת מוח של אבא שטיפת מוח של אבא|

תמיר1991

New member
השטיפת מוח של אבא שלך לא מעניינת אותי,

אם את מדברת בשמו אז סבבה לך. אני מכיר את העובדות, ואת יכולה להמשיך לבלשט כרצונך
תמיר.

hkatsman

New member
כשעושים 5 יחידות פיזיקה

אז יש פטור מקורס אחד באוניברסיטה, ויש איזה משהו בטכניון שרק מי שעה פיזיקה יכול ללמוד. וכשאח שלי היה בבחינות לצבא או משהו כזה לא הבנתי בדיוק מה זה היה אז שאלו מי עשה פיזיקה ומי שלא עשה היה צריך לצאת מהחדר וכנראה לעשות עוד מבחן.

B a m b o o k

New member
לא למדתי..

כי מחר יש מבחן בלשון... נקווה לטוב
ואולי בערב הופעה של חמי רודנר מארח את יוני בלוך!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
מאוהב|

אחרי המגן בהיסטוריה, מתיש../images/Emo178.gif../images/Emo108.gif

אחח תודה ה'! תודה! אין לכם מושג איך אני שמחה להיות אחרי זה.. במשך שעתיים שלמות לכתוב ולכתוב ולכתוב... אתמול למדתי עד איזה 1 בלילה.. הגעתי ממש למצב של שיגעון! התחלתי לשמוע המורדים פתאום
נזכרתי איך כשהייתי קטנה אהבתי אותם וזה... קיצר לא יודעת מה עבר עליי. כל מה שאני יודעת זה שהלך נראה לי טוב פחות או יותר... לא מצפה ל-100.. אבל מצפה ל-80 מקסימום. אחרי המתכונת חברות באו אליי.. ואחרי זה אכלנו צהריים אוכל סיני
ואממ זהו.. אני עייפה, מותשת ואין לי כוח לכלום.

חחחחח וואלה?../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

כן.. אני עדיין פה.. חזרתי מסרט בקולנוע עם אחותי ואמא שלי.. "אמרתי לך" כאילו באנגלית יותר יפה: "Because I said so". קיצר אני חוזרת הבייתה רואה שסער שלח לי ב-11 וחצי בלילה כאילו SMS: איך הלך במגן?.. איזה חמוד =]] איך הוא זכר בכלל?..חח יאללה אני מתה מעייפות, לילה טוב!

nse

New member
יום עמוס ../images/Emo178.gif

ה4 שעות הראשונות של היום הלכו על מתכונת בלשון
אחרי זה שעתיים מתמטיקה, תרגול לבגרות שעתיים הסטוריה, חילקה מתכונות
קיבלתי 92. *אושר*אושר* וזהו. מתכונת יומשישי במתמטיקה אז לא חסר מה לעשות

R o n 2 5 6

New member
אחלה יום

אנגלית- סתם שעה של שעמום.מורה מפגרת :S צרפתית- קיבתי 97 במתכונת והמורה הולכת להגיש אותי על 100.נחמד
תנ"כ- המורה סיימה ללמד אותנו את החומר של השנה,אז היא סתם מעבירה שיעורים על כל מיני נושאים. לשון- חזרה למבחן שיש מחר,ולמתכונת שתהיה בקרוב. היינו אמורים לסיים ב-3 וסיימנו ב-12 :)

שגיא 1991

New member
חמישי בגרות../images/Emo2.gif

שעתיים ראשונות מת', לא כל כך הקשבתי לה אבל בבוחן רשמתי לה "המורה כפרעלייך" והיא שאלה מה זה ונקרעתיייי.
אחרי זה מדעי המחשב תיגבורים לקראת הבגרות, היא הולכת להגיש אותי על 75
.

P i x i e s

New member
איזה חמווווווד ../images/Emo9.gif גם אתה רושם הערות?!

תמיד אני רושמת לה דברים כאלה בצדP: היא לא מגיבה אבל אני יודעת שהיא קוראת

שגיא 1991

New member
תרשמי לה דברים הזויים

כמו "אמך עוסקת במקצוע מאוד עתיק", או "איך זה שיש לך תעודת הוראה?".

P i x i e s

New member
רשמתי לה במבחן האחרון:

"חווה, שכחתי את הנוסחה ללפחות" והיא רשמה לי "אויויוי". P:

Double U

New member
ואם כבר מדברים על הערות..../images/Emo6.gif

בחטיבה היה לי ילד בכיתה שלא היה גאון מתמטי בלשון המעטה (וכשזה בהקבצה א' זה עוד יותר בעייתי). לאחד המבחנים הוא התכונן ממש טוב. חרש כמה ימים בבית. לא יצא החוצה. בקיצור מגיע יום המבחן והוא רשם למורה בראש המבחן: "הפעם אני מקבל מעל 90!". בסוף הוא קיבל 60 והמורה רשמה לו כתגובה: "לא נורא, אולי בפעם הבאה!"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אח"כ גם יצאה לו הוכחה ממש ארוכה בגאומטריה אז הוא רשם: "ארוך ארוך כאורך המלחמה הקרה..."
!!!

למעלה