היום שלי- יום ב'

יום ארוך במיוחד...

שעה 1 - "למדנו" 20 דקות הבעה ואז איריס שחררה אותנו. שעה 2 - חשבנו שלא יהיה שיעור אנגלית כי עירית שומרת במגן, בסוף היה, לא עשינו בו כלום חוץ מלעבור על 2 אנסינים שהיא החזירה והיא אמרה לכל אחד את הציון הגשה שלו לבגרות - 100

gurke

New member
80 ../images/Emo47.gif

או שלא.. אני ניגש שנה הבאה, אבל אני עדיין לומד איתכם

תמיר1991

New member
85...../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

יכולתי יותר, אבל מצד שני..... עם אפס השקעה, זה בכלל לא רע
אם אני אוכיח לעצמי שבבגרות אני יכול להוציא מעל 90, באחד המועדים, אעשה לעצמי ציון מגן חדש, בי"ב. ובינתיים, זה סבבה. תמיר.

אiפiריה

New member
יום צ'יעמום

שעה 1-3 לשון - שיעמוםתחתחתחתחת. 98 במבחן ^_^ שעה 4-5 מתמטיקה 6-8 היה אמור להיות אומנות, אבל היא שיחררה אותנו הביתה!!@#@$% זנות :|

Under the GUN

New member
בגרות בתקשורת

הלך מעולה, אבל המגן שלי רק 70, אז זה מבאס... עוד מישהו פה עשה?

חופש בגרות../images/Emo3.gif

היום מחר וביום רביעי... ואז יום חמישי הבגרות. אז קמתי בתשע, התלבשתי והכל והתחלתי ללמוד, עד שאמא שלי מתקשרת אלי ואומרת לי שאח שלי קיבל מכה בראש בגן ושאני אלך לקחת אותו משם והיא בדרך הביתה... אז ברור שטסתי לשם כמו טיל כי על הגננות שלו אני לא סומכת בגרוש, והסתבר בסופו של דבר למזלנו שהוא בסדר, וחוץ מסימן שלא נראה משו וטיפה נפיחות אין לו משו רציני. המזל שלי היה זה שראינו את סבא שלי בדרך הביתה ואמרנו לו את זה אז הוא בא לשמור עליו כדי שאני אוכל להמשיך ללמוד. עשיתי לעצמי הפסקה של שעה, ועכשיו אני חוזרת לפתור. אני עדיין מתלבטת אם ללכת מחר בבוקר לביתספר או לא, רק אם אני אלך אני אוכל לדעת את המגן שלי...ואולי גם המורה יוכל לעזור לי טיפה ללמוד או משו.

זונע

New member
כי לנו לא נותנים אפילו אחת

דיי תפסיקו לבכות, לי יש בגרות מחר ואנחנו לומדים כרגיל, בלי חופש ובלי כלום.

זונע

New member
בעל פה בצרפתית חחחח

איזה זין יא אללה, אני מקווה שתבוא בוחנת זקנה ומטומטמת ואני אוכל לחרבש לה כל מני שטויות.

noname202

New member
מסכנים...לנו היה אמור להיות אחד, וגם את זה

ביטלו, בגלל השביתות
אין ימי חופש לפני מגנים ובגרויות, כוסאמא של הבי"ס המטומטם

אצלנו יש אחד

והיום היה לי מגן והכריחו אותנו להשאר אחריו בביה"ס ללמוד.

חולה ../images/Emo10.gif

וגם מחר אשאר בבית. הספקתי לסיים היום ספר קריאה שכבר סחבתי אותו יותר מדי זמן (אני שונאת כשזה קורה.) עוד מעט אתחיל ספר קריאה חדש. חוץ מזה, הייתי היום בקופת החולים ואני צריכה להתחיל ללמוד לבגרות בע"פ בערבית ולמתכונת בהיסטוריה.

אתמול סיימתי לקרוא את הספר

"נערת התפוזים" וזה ספר מקסים, מאוד ממליצה. התחלתי את הספר "הפלגה אחרונה" שלקחתי מהספרייה ובינתיים זה נראה ספר חביב.

למעלה