היום שהיה לי ...

נכון מאוד...אבל מה כ´פת לך...

...שאני קצת מגזים, כדי שהן תרגישנה טוב... זה שקר מבריא כזה...שמטרתו טובה... כי את ראית מה קרה?... נגעתי באיזו נקודה רגישה שלהם, אבל ממש רגישה...יכול להיות שהן לא שלמות עם גופן וזה מציק להן ולכן הגיבו ככה... כי הרי פעם, שמן היה יפה, שיראו את האומנות והיצירה של הרנאסאנס והבארוק... אני לא רואה שום סיבה להעלב... ונקודה נוספת, לבנות יקרות ש"נפגעו" שהועלת בפני היא: הנשים האלו לא הצתלמו עם אקדח ברקה, אולי גם קבלו כמה גרושים... וניראה שהן שלמות עם גופן...
חוץ מזה חונה לרגע, מה קורה איתך?...

אתה לא מתבקש להגיב ב..

"תקינות פוליטית צבועה" אלא בטיפת התחשבות. אנחנו, השמנות, נפגעות מלעג המתייחס למשקל שלנו. כל כך קשה להתחשב?

נודניק ../images/Emo6.gif

ואתה יודע שאני לא בדיוק רגישה לזה.. אבל יש כאן משתתפות שכן

*חתולה*

New member
בוא אלי תתקרב קרוב קרוב, משהו אישי

פעם, עד לא מזמן (בערך שנתיים ועוד) היו לי שדיים (משמע ציצים) מאוד מאוד גדולים. אנשים, גברים, חשבו שזה מדהים איזה יופי, ציצים גדולים זה סקסי. סקסי? לא ממש, כשהם מממממש מממש גדולים. זה דפק לי את הגב, וברוב הזמן זה דפק לי את החיים. הייתי מקבלת הערות חדשות לבקרים מסתם אנשים גם ברחוב כמו: "יש לך יומולדת?" לא. "אז למה הבלונים?" מצחיק אה? "מה זה הדלקת הזאת שגדלה לך". מצחיק עוד יותר. "מת לשים לך בין השדיים האלה" לא הכרתי אותם אפילו. שנים לא הלכתי לים, כי בעצם ראו ציצים עם תולה לא תולה עם ציצים והחלום שלי היה ציצים נורמלים, לא קטנים מדי לא גדולים מדי, לא סקסיים מדי. ציצים כאלה שאפשר להיכנס לחנות נורמלית ולקנות חזיה ושלא אבוא אחר ויאמרו לי: "אה, קנית שוב את האוהל ההוא?" זה בכלל מצחיק עד כדי משכיב... אז זהו, לפני כשנתיים וקצת, אזרתי את אומץ חיי, כי מדובר בניתוח בכלל, אבל בכלל לא פשוט, הוא מסובך יותר מניתוח של הגדלה, ואף אחד מבני משפחתי לא הסכים והלכתי לעשות הקטנה. הרדמה מלאה, במקום ארבע שעות הייתי שש שעות. שבועיים כמעט גרתי אצל אימי לא יכולתי להרים את הידיים. ונולדתי מחדש. אתה מבין? מחדש. במשך שנה קניתי חזיות פעם בשבוע כמעט, את החזיות הכי יקרות שיש, הכי יפות, הכי סקסיות, הסתובבתי כאילו קיבלתי איזה מיליון דולר, כאילו... פתאום חסרות לי המילים. אפילו קניתי בגד ים חדש והלכתי לבריכה. הרגשתי או עכשיו רואה תולה, תולה רגילה, אישה שיש לה גם ציצים, ציצים נורמליים. והם יפים והם עומדים והצלקות כמעט ולא נראות ואני מתבוננת בהם יום יום במראה, ואני גאה על אומץ ליבי, ולא שוכחת אפילו ליום אחד את כל העלבונות שחטפתי, גם מאנשים שלא הכרתי. אבל עד היום, ממש עד עצם היום הזה, כשאני רואה שמישהו "צוחק לו" על ציצים גדולים של מישהי, בא לי להרוג אותו. ממש ככה להרוג אותו. אתה מבין???????? ולעצם המשקל, מה יש לדבר. אני היום 18 קילוגרמים פחות ונראית כוסית. וקשה לי, קשה לי לקבל שמישהו צוחק על שמנות, כי רק אני יודעת ובטח עוד כמה כאן יודעות איזו מלחמה יומיומית וכמה רצון וכמה השקעה וכמה התמדה צריך כדי להוריד כל כך הרבה קילוגרמים ועוד להמשיך הלאה. זה בא מהמקום הזה הפגיעה. אז מה שאומרים לך, אתה רוצה לומר אמת? או קיי, רק פשוט תתחשב קצת גם ברגשותיהם של האחרים, וזה באמת לא משנה אם אתה שמן או רזה. ואתה יודע מה, אני מאוד מחבבת אותך, אתה מזכיר לי את הילד שלי השובב הצעיר. באופי כמובן, הרי אין לי ילד בגילך, אבל ממש אותו אופי. עכשיו אתה מבין?????????? [תולה - בסיפור הכי אישי שיכול להיות]

מייקי69

New member
WOOOW

איזה סיפור ! איך אני אוהבת סיפורים עם סוף טוב
איך אני שמחה לך, לחיים, למוכרי החזיות ! איך אני גאה לך, אשה !!!! ולגבי הילד הפוגעני הזה שאליו יועדה תשובתך - את ענקית בעיני !! לי יש כמות מוגבלת של סבלנות לילדים. במיוחד לילדים מעל לגיל 22 !!!

יש הבדל מסויים בינך לבין לבין כמה..

...אחרות... שיש להן הזכות והחובה לענות לי עין בעין בצורה חכמה ולא לכתוב "ילד פגעני" ולמה?... כי הן מכירות אותי לא רק מהמסך...והן יודעות בדיוק למי כותבות... אז עבורך אני "ילד פוגעני", יהי כך, כעיקרון לא מעניין אותי בכלל מה את חושבת עלי...כי לא מכיר אותך... את עבורי כרגע אוסף של מילים שחורות על מסך לבן... חתולה ופסי לא כך...וזה ההבדל העיקרי כאן...

קראתי, הבנתי, לא מסכים להכל...

...המקרה האישי שלך, הוא שלך...לא מתכוון לדון בו...עשית מה שראית לנכון...זה לא עניני...ואני לא שייך לאלו שפנו אלייך ב"פנינים" ההן... אבל כיון שיש הרבה אנשים עם דעות וטעמים שונים...אני לא מתכוון לכתוב רק דברים שימצאו חן בעיני אלו שחושבים כמוני...זה כבר לא מעניין, כי הם חושבים כמוני ואת כמוני אני מכיר... לא מתכוון להתנצל על התמונה, כי זאת תמונה שמי שהצתלמה שם לא עשתה זאת כנגד רצונה, חד וחלק...הן ניראות כאגודה גאה של נשים שמחות... ההגזמה של מבנה גופן, זה לא סתם "שמנה", כפי שאתן אומרות...אלו באמת נשים "חריגות"...והן מראות זאת כי ככה הן רוצות... זה לא צילום "פאפארצ´י"...חודר... זה צילום מבויים של מי שחפץ בכך... כולכן נעלבות היכן שאין מקום לכך... לו היו מצרפים לכאן צילום של מתאבק סומו, למה שנעלב? אנו הגברים...

*חתולה*

New member
אני עונה לך רק על מה שאני כתבתי!!!!

אני יודעת שקראת, אבל אני מצטערת שלא שמעת את האינטונציה כשסיפרתי לך את "הסיפור". כשסיפרתי, היה זה בקול שקט, עדין, קודם כל היה זה סיפור אישי, עלי, אליך, לא כאחד מאותם "מניאקים" שאמרו והעליבו את מה שאמרו. היה זה סיפור שבא מהלב, כדי להראות לך ממה אנשים מסויימים עלולים להיפגע. היה זה "שיקוף" של מקרים מסויימים כדי להשליך על מה שקרה כאן. לא הייתה זו האשמה טוטאלית. קראת, לא הסכמת לכל, לא כי לא הבנת, כי לא לקחת דקה להפנים שזה שיקוף ולא האשמה. ואתם הגברים גם נעלבים, ואווווו כמה שאתם נעלבים, אז אתם לא נעלבים מהסומואים אבל בהחלט נעלבים מדברים אחרים. אבל אנחנו לא נכנסים לשם עכשיו אני ואתה. כי אני ואתה אוהבים את החיים, ואוהבים לצחוק באופן כללי, אני ואתה מכירים לא מהיום, לכן הרשיתי לעצמי לומר לך את מה שאמרתי כשיקוף ולאו דווקא כנו נו נו, שנראה לי שכך הבנת זאת. ובזה מבחינתי נגמר הוויכוח, כי אין בינינו וויכוח. זה היה דיון!!!!!!!!!

ראי את תשובתי במקביל אלייך...

...למייקי 69...
נ.ב. מעניין מה השם שלה מייצג...שהיא נולדה ב1969?...
חהחהחהחהחהח חהחהחהח חהח ח

אטיוד5

Active member
אני עם חלקית הנוסע

היו לך ציצים גדולים - הלכת והקטנת. היו לך קילוגרמים מיותרים - הלכת והשלת. מדוע? אם באמת יש "שמנות ויפות" אז למה הלכת לעשות את כל התיקונים האלה??? אין שמנות ויפות. אין כזה דבר. התמונה מדברת בעד עצמה. פתחתי וסגרתי מהר. מרוב גועל. מה שיש זה שמנות בגוף ויפות בנפש. זה בפרוש יש. אבל אין שמנות בגוף ויפות בגוף. לא בעיני. אני מניח שיש אנשים ששמנות יפות בעיניהם. בעיני רוב האנשים - זה לא יפה. זה לא אומר שאני לועג לשמנות. כי ללעוג לשמנה זה כמו ללעוג לנכה. לא יפה.

*חתולה*

New member
אני מאושרת שהפעם אתה מסכים חלקית

עם מישהו לפחות. אני אראה הפעם גדלות ואני לא אגיב לך מהמקום שממנו רציתי להגיב. כי אני ואתה היינו בוויכוח מאוד גדול על הנושא הגופני. גוף ונפש חד הם. מצידי אתה יכול לשכב עם אחת שתיראה כמו הדוגמנית הכי חתיכה שיש על פני האדמה. אם היא לא תאהב אותך ותעשה ממך ......... הגוף שלה יהיה טוב רק כדי להשוויץ אצל החברים. אבל PLEASE אין בינינו שום וויכוח בנושא. ואני יכולה לומר לך, למה אני עשיתי שינויים? בגלל שאנשים פגעו בי. וחבל, חבל שלא קראת את מה שכתבתי בסיפור המאוד מאוד מאוד אישי כי ללכת לניתוח של שש שעות הרדמה זה לא כמו לעשות דיאטה שם יש את הסיכון גם לא להתעורר, זה משהו מעבר לרצות להיראות כוסית בשביל החברה או בשבילי. זה היה עלבון בשבילי בגלל החברה שמסביבי. אז כן, נעלבתי כל פעם מחדש, לא כי אישית חשבתי שזה מכוער אלא בגלל כל ההערות המכוערות האלה שמסביב. תעשה לי טובה הפעם, אל תענה לי, כי אני יודעת בוודאות שאתה הבנת אותי!!!!!!!!!

חברים בואו נסכם../images/Emo88.gif

אחרת זה יגמר שוב בשרשור מטופש עם כל מיני יציאות שלא שייכות למקום. זהוא פורום "תמיכה" למי ששכח. תעשו טובה למי שאוהב אתכם המון...... חאלאס...

רק אתמול חתמתם

ותראו מה קורה כאן, מה יש להעלב ממה שהביא הנוסע בסך הכל הוא הביא בדיחה שלדעת חלקינו היא טובה ולדעת האחרים היא גרועה למה לנבוח השיירה תעבור והדף יגנז כמו כל הדפים הקודמים. ותגידו לי למה אני צריך לדעת מי כאן שמן או שמנה זה בכלל לא מעניין אותי זה לא יעלה או יוריד את ערכו של אף אחד בעיניי אגב מדדתי אחוזי שומן יש לי 21 אם זה מעניין מישהו.

loooool נוסע הרסת אותי מצחוק

אוי אנשים איזה צרות יש לכם אגב נוסייע פעם היינו קוראים לעלים הירוקים האלה" צביקה" בתור שם קוד ולסוליות החומות נאפאס בשפת העם היינו קוראים "ישראל"

למעלה