היום שהיה לי ...

marianna

New member
היום שהיה לי ...

או איך הורסים שם טוב בעבודה אתמול בלילה בטעות חניתי מתחת לעץ שמשיר עלים קטנים קטנים. אל תשאלו אותי איך קוראים לו- כי גם אם תעירו אותי באמצע הלילה אני לא אדע. בבוקר גיליתי אוטו מכוסה עלים.. "אין בעיה " אמרתי לעצמי ניסע דקה או שתיים וכל העלים יתעופפו ובא לציון הגואל. נוסעת... אפשר לנסוע בלי מזגן - אי אפשר, אפשר לנסוע בלי לדבר בפלא - אי אפשר, נוסעת, מפעילה מזגן מדברת בפלאפון, ולפתע רוח מלאה עלעלים מגיעה אלי, לפה שלי שלא מפסיק לדבר, העלעלים נדבקים לי לשערות, לבגדים... מזל שהייתי חמושה במשקפיים, כך שלא הצליח להם (לעלעלים) לעשות התאמת צבעים. שהגעתי לעבודה, הסתכלו עלי בעין קצת מוזרה, הייתי בטוחה שאני מדמיינת, הוזה.. שהאיפור היום מוצלח מאוד. רק אחרי שעה שנכנסתי ל-pp -room הבנתי... השער שלי היה זרוע בעלעלים ירוקים.. ככה הרסתי את שמי הטוב בעבודה. ולא לא קילקלתי להם את ההזיות, למה שאני אהיה רעה??? דרושה תמיכה מורלית דחופה, עד עכשיו נושרים ממני עלים וואי ...אני בשלכת.

גם שמי הטוב נהרס בעבודה...בגלל...

...עלים ירוקים...קטנים, כאלה...ממזריים...המנכ"ל רצה שאעשן אותם... לא הסכמתי, אז שמי הטוב נהרס, של אחד שמשבית שמחות ירוקות...
נ.ב. פעם גם באתי עם "חנות" פתוחה, ששכחתי לרכוס...הבעיה הייתה שלא היו לי תחתונים...אז ראו לי את העלים הירוקים גם כן...איזו בושה...

ובגלל העלים האלה...גם שמי נהרס..

...כי בהשפעתן לא ראיתי עם מי אני מתעסק...
נ.ב. הן עדיין רוצות את זרעי...אתם יכולים לייעץ לי מה לעשות?...

marianna

New member
תברח!!!

הכי רחוק, הכי מהר, שאתה יכול לפני, לפני שהן ישיגו אותך. מה אתה עוד כאן!!!

x 7

New member
../images/Emo60.gif פפו ../images/Emo24.gif

להיכן נעלמת ?

פפו

New member
האמת לא נעלמתי

גם כשאינני פה אני פה!!!! פשוט לא תמיד בא לי להיות אקטיבי. לעיתים מרגיש אף כבול מחוייב והרצון עז להתנתק מאידך סם הרשת עז וממכר וגמילה כמוה כמוות והפשרה: ריחוף.......... עדיין בריחוף אך בגובה נמוך

פפו - כשאתה נתקל בקשיים

וירטואליים אתה מרים ידיים ומרחף? ואיפה בדיוק אתה מרחף? באיזה עולמות? התגעגענו אליך מאד גם פה גם בארבעים גם וגם וגם

טשטושה

New member
פ../images/Emo24.gifפ../images/Emo24.gifו../images/Emo24.gif

איפה נעלמת לנו?.. וכמה טוב שבאת חזרה...... חחחח איזה איש מצחיק אתה בטח שאתה "לא שם קצוץ"..... ערב שלם חיכינו כולנו לראות.......... האם.........של פפו.........אכן..........כל העולם על ה.......של פפו טש

פפו

New member
היי טוש אני נזכר... וחושב אם.......

ה.....של פפו היה כמו הרגליים של..... הייתי בגיניס
שמח לפגוש ידידים אותך,נוסע,חילזון וגם עמי ותמי פה ובכלל אנשים כאן נחמדים וחמימים שבוע טוב ונעים לכולם מפפו

גלית34

New member
עם כל הכבוד זה שהן שמנות ../images/Emo20.gif../images/Emo46.gif

זה לא אומר שהן לא בנות אדם |
| ושצריך לברוח מהן. לך אולי זה לא מתאים לאחרים מאוד!!!

לא יפה נוסע ומריאנה. פשוט לא!

כאישה שמנה - אני מוחה על הזלזול ועל הצחוק. פשוט לעג מכוער. מסכימה עם גלית.

*חתולה*

New member
מסכימה עם הכעס שלך, יש לו הרבה מקום

במקרה הזה. לי קשה למשל עם התמונה - האם יש מקום לתמונה מסוג כזה בפורום שלך? מעבר לעובדה שזה לעג וזלזול יש בתמונה גם טעם... נו... אין לי את המילה עכשיו. את יודעת זה כמו לצחוק על מישהו נכה. ויש כאן פורום בתפוז שנקרא: "שמנות ויפות". חברה, צריך יותר רגישות לזולת ישנם אנשים שבדיחות מסויימות פוגעות והייתי מתחשבת גם בזה. נכון, הכל מותר כאן במדיה הזו, מדינה חופשית אומרים, אבל צריך לחשוב לפני שמשגרים: האם זה באמת הכרחי?????

marianna

New member
סליחה, אלא..

אני בכלל התייחסתי לגרעיני ה-X וה-Y, שהנוסע טען שהן רוצות אם הן היו רוצות אותו - ניחא, אבל מה שהם רצו זה "גרעינים" ככה הוא טען, ומכך נבעה המסקנה... לברוח כי אחרת הוא יצטרך לשלם 18 שנה. חוץ מזה גם אני עליתי 5 ק"ג בחורף האחרון, שמסרבים בכל תוקף לרדת... מה אתן אומרות לחזור למשטר אנרוקסיה, יש לי בגדים מדהימים במידה 38, וחבל חבל למסור הלאה. אז ממחר גם אני בדיאטה ואתכן באותה סירה. מתנצלת מקרב לב בפני כל אלו שחשו עצמן נפגעות,

מריאנה לא אשמה!!!...זה אני הרע...

...זה אני עם החוש הומור חסר הטעם... רק הבעיה היא שאתם לא יודעות שגם אני שמןןןןןןןןןןןןןןןןן... יש לי 23% אחוזי שומן בגוף... היום מדדו לי בחדר כושר עם מכשיר מיוחד...שמשכלל גובה, משקל, גיל, דופק ועוד משהו...צריך לאחוז בו והוא נותן את התוצאה... שבת שלום לכול הפגועות והפגועים... מה לעשות שאני צחקתי כשראיתי את התמונה ואני לא בראש שלכן, אז זהו?...

*חתולה*

New member
אתה ממש לא ילד רע ../images/Emo23.gif

רק שלפעמים אתה טיפ טיפה צריך לחשוב עוד פעם אחת לפני איזה שהוא שיגור. הדברים שאתה קורה להם "זה אני הרע" נעשים לגמרי בתום לב מתוך שובבות לפעמים ומחוסר חשיבה. ואתה לא שמן יש לך רק עור עבה. לא ידעת?

אני תמיד חושב...רק שלפעמים המחשבה..

...שלי אינה עומדת בקנה אחד עם חלק מהאנשים...אז מה?... אני יכול לחיות עם זה... מי שלא מתאים לו, שלא יגיב לי וככה ההודעה תרד לטמיון ולא קרה אסון גדול... ומי שרוצה להגיב לי ולשרשר, שיעשה זאת...רק אני לא מתחייב להגיב ב"תקינות פוליטית צבועה"...כדי להיות "בסדר"...
נ.ב. זה לא שיש לי עור עבה, זה החומר בין העור לעצמות...

למעלה