היום פרק 4X04

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif קריפי../images/Emo5.gif

איזה מפחיד דרק!
אני חושבת (בטוחה) שהוא ראה באתר שלה שיש לה אח והוא החליט להתחזות לאח שלה (מן הסתם) מעניין מי זה אח שלה האמיתי.. הייתה לי הרגשה שברוק לא בהריון! זה היה נראה כל-כך צפוי שהם רצו לגרום לנו לחשוב שזאת ברוק ובסוף לעשות שזאת לא היא! ואי איזה מסכנה היילי איך נייתן אמר לה כן איך אומרים לבחור שהחיים שלו נגמרו.! אמ... רייצ'ל וברוק מצחיקות אותי
מה עוד.. דב!? מה נסגר איתה?!??!? ממש הגזימה.. אהה וגם הקטע שדן שוטף פנים והמים אדומים.. גם מפחיד.. הפרק הבא נראה טוב..! מחכה בקוצר רוח

k e l l y 1 8 1

New member
אוקי 404 ../images/Emo58.gif

לדעתי העונה לא משהו בנתיים מה הקטע הזה עם ריצל עכשיו? לפי איך שהסידרה הולכת נייתן ישמע שהיילי בהריון ולא ידע מה לעשות ויהיה לו איזה סטוץ עם ריצל והיילי תשמע ולא תרצה לסלוח...וככה זה ימשך...ממש מקווה שזה לא מה שיקרה וברוק לוקאס ופיטון טוב די זה לטחון מים לא נמאס???? ולמה ששמים לצאד כ"כ הרבה איפור???????? הוא נראה כמו קוקסינל!! כמה שחור שמו לו בעיניים מפחיד! ומה שיותר מפחיד זה "אח" של פיטון...לפחות זה מוסיף קצת מתח לסידרה אבל במילה אחת - סוטה!!!!! הוא ודב כאילו מה עובר עליה??? משוגעת לגמרי בסוף היא ודן יפגשו בבית משוגעים זהו נראה לי בנתיים מקווה שהעונה תשתפר

נו אף אחד לא יודע מי זאת ../images/Emo58.gif

שלי הזאת? סתם שירשרתי לפה ד"א לא היה לי כוח לחפש

sk8er grrl

New member
../images/Emo58.gif מעלי..

אולי גם בנושא.. תמחקו אם יש בנושא ספוילר, אני לא בטוחה..

Ratu

New member
למישהו יש את השיר שהיה בזמן שנייתן

נסע על האופנוע וברקע הראו את רייצ'ל מצטלמת?! בבקשה זה שיר כזה סוףףף

נראה לי..../images/Emo58.gif

נראה לי נייתן יחזור מעט לדמות שלו בעונה הראשונה כזאת מניאקית..דרק חתיך! אבל מסתבר שזה לא הוא וחשבתי שזה הוא הם מעט דומים טיפה..ומה הקטע של ברוק עם ניק איך היא פגשה אותו?אשמח לתשובות

למעלה