היום פרק 4X04

0RainGirl0

New member
היום פרק 4X04 ../images/Emo58.gif

הנה לכם פרומו לפרק: http://www.youtube.com/watch?v=C2G2flrI_aY&feature=PlayList&p=8DDF28938EE287D1&index=0 הולך ליהיות מענייין. בח פייטון תספר ללוק שהיא אוהבת אותו :| [ככה לפחות הסקתי מהפרומו] מעניין מה יתפתח עם ברוק והריון.. ד"א סגרנו על כך שברוק בהריון בטוח.. מה עם היילי?

Mrs ShiR

New member
../images/Emo58.gifלדעתי ברוק פשוט לא

-בהריון. אני לא יודעת למה כולם חושבים ככה. הרי היא אף פעם לא אמרה *במפורש* שהיא בהריון, וכולם מסיקים את זה מהשיחה האחרונה שלה ושל רייצ'ל- וזה בדיוק מה שהתסריטאים רוצים שתחשבו. אבל אני בטוחה שהיא לא בהריון. היילי היא זאת שבהריון

0RainGirl0

New member
אני כ"כ מקווה שהיא כן../images/Emo58.gif

שסוף סוף יהיה לה איזה משהו גדול... אני מקווה שזו היא שהריון.

Mrs ShiR

New member
../images/Emo58.gifגם אני...

כי חוץ מזה שהיא הולכת להיות ביצ'ית לפייטון במשך כל העונה, אני לא רואה אותה עושה משהו אחר בסידרה. ואם היא תהיה בהריון וכל זה זה יהיה ממש נחמד, אבל נראה לי שהיילי היא זאת שבהריון..

אבל היא אמרה ../images/Emo58.gif404

"I can't be pragnant anymore" וOMG "דרק" כזה פריקקקקקק יאו כמה פריק אפשר להיות?!

stav12

New member
../images/Emo58.gifשמתי לב למשהו מעניין בפרק 3

בפרק האחרון רואים את רייצל וברוק מתוכחות ואחרי זה רואים את מאוט' ישן , אז יש מצב שהוא שמע את הויכוח ויודע שברק בהריון.

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 404+403

הוא היה שם ושמע אז הוא בטוח יודע.. אבל לא בטוח שהיא באמת בהריון.. ואני ממש מקווה שהיא לא. באמת צריך בשבילה משהו גדול אבל לא כזה.. הריון בגיל הזה זה דבר תקוע כזה. אם היא תהיה בהריון אז בטח היא תפיל אותו או משהו. מחוץ מזה, שמתם לב שתמיד שאין מה לעשות בסידרה אז תוקעים את כולם בהריון? זה מעצבן... =// בקשר ל404... אני מקווה שלפייטון לא יצא להגיד ללוקאס שהיא אוהבת אותו ואם כן אז שהוא יגיד לה שהוא לא בקטע שלה או משהו
ודווקא זה שרייצ'ל מנסה להשיג את ניית'ן מוסיף קצת לסידרה ואני אוהבת את זה.. אפילו שהיא כלבה חחח.

stav12

New member
../images/Emo58.gifלעונה 4 אבל לא בטוח

שמועות ברשת אומרות שברוק תחליט ללדת בסביבות פרק 05 ולוקאס עדיין לא ידע. חוץ מה זה הקטע של ההריון זה מה שקרה לאמא של לוקאס , היא ילדה אותו בגיל 18 גם והאבא עזב אולי לוקאס לא יעשה את אותן טעויות .

0RainGirl0

New member
../images/Emo58.gif

שיר - כן אבל אולי הן יחזרו ליהיות חברות כמו בעונה 1.. למרות שזה יהיה כבר לטחון מים,... אם היא תהיה בהריון סוף סוף יהיה לה סטורי-ליין וזה מעולה.. להיילי כבר יש את כל הקטע של הנישואיםם וכל מיני... סתו - אני מקווה שהיא תלד ולוקאס יעזוב אותה כמו שדן עשהל ו ואז יראו שהוא חרא >_> סתם לא. חחח אבל אני מקווה שהיא תלד בטח יביאו איזה תינוק חמוטד :p

stav12

New member
../images/Emo58.gifחח

התינוק פחות חושב , העיקר שהם סוף סוף יחזרו להיות ביחד, הם הזוג שאני הכי אוהב :)

0RainGirl0

New member
אני לא רוצה../images/Emo58.gif

שהם יחזרו... לוקאס מעצבן אותי לאללה חוץ מזה בטח זה יהיה קשה לסופיה ליהיות כל הזמן עם צ'אד ולהתנשק איתו אחרי שהחרא הזה בגד בה

רבההה

New member
גם אני חושבת כמוך!

אגב אם זה מעניין מישהו חחח.. יש היום בהוט ב-22:00 בית השעווה [צ'אד משחק שם]

0RainGirl0

New member
אני שמחה שאת מסכימה איתי.. אם דיברת

אללי חחחחח וצ'אד לא מעניין אפחד :) חח סתם לא.. אבל אותי לפחות הוא לא ממש מעניין

NitsNats©

New member
בלע ../images/Emo58.gif404

אני לא יכולה להגיד שהופתעתי מזה שהיילי בהריון, אבל אם יוצא בסוף שברוק לא בהריון, זה כן בא קצת בהפתעה. מאות' חמוד. רייצ'ל הזו, אני בחיים לא אבין אם היא מחפשת לעשות צרות או לא, אבל אם היא באמת ראתה את קית' או סתם מנסה להגיע לניית'ן? אני ממש חושבת שזו האפשרות השנייה. דב מרגיזה אותי. אבל יותר מרגיז אותי שדן חושב שאם הוא יציג את זה ככה שזה יראה שרק בגלל רגשות אשם שהוא שלח את קית' לתוך בית הספר, הוא חושב שהוא הרג את קית', אז הוא יצא בסדר וקית' יפסיק לרדוף אותו. קצת עצוב לי שקרן נותנת לו דרך להכנס לחיים שלה שוב, כי היא תפגע שוב. ואני מאמינה שזה יצא לאור שהוא הרג את קית'. איכשהו. בנוגע לדרק? הבנאדם הזה פשוט creeping my out. והוא מגעיל. והוא גנב לה את המעיל, החרא. והקעקוע הזה עשה לי צמרמורת.

0RainGirl0

New member
מה? מאיפה ראית?

בבקשה תגידי:\\ ביוטיוב לא העלו ואין שום מקום אחר מאיפה את רואה תמיד?!

רבההה

New member
וואי ../images/Emo58.gif 404

לא יכולה יותר.. אני מתה לראות!!! וידעתי שהיילי תהיה בהריון... זה היה ברור וברוק? אני מקווה שהיא לא.

בקשר לקרן ../images/Emo58.gif404

כזה כשדן בא ואז הוא בא ללכת אני כזה "Don't! Don't!! Karen don't!!" ואז היא מציעה לו להישאר. טיפשה.

ידעתי! ../images/Emo58.gif404

לא יודעת בקשר לברוק אבל ידעתי שהיילי בהריון! איך נכנסים להריון עם גלולות.. זה הגנה של 99%. צריך להיות לה מזל ממש רע.

0RainGirl0

New member
אבל מאיפה אתם רואים?

זה משגע אותי שאתם לא אומרים חח:| בבקשה תגידווו

למעלה