הדרק הזה מפחייד כל כך.. מההתחלה הייתה לי הרגשה שהוא לא אח שלה.. וברוק לא בהריון אה.. ומישהו מתישהו אמר לרייצ'ל שנייתן ראה את קית' במים? כי אם כן יכול להיות שהיא פשוט מנסה להתקרב אליו.. ואם לא.. אז כנראה היא באמת ראתה אותו
ברוק בהריון אין ספק בכל, אם לא - אז איך היא באה להיילי למקום של קרן ואמרה לה שריצל גילתה... חוץ מזה היא יותר מדי ריגשי, היא לא היתה בוכה למאות' רק בשביל היילי...
אם תראו שוב את פרק 18 או 19 בעונה השלישית, זה שבו הם נוסעים כולם לבקתה הזו של רייצ'ל ותשימו לב לשיחה של פייטון ופיט במיטת קומותיים - הם דיברו על קעקועים, וכשפיט שאל את פייטון אם יש לה איזשהו קעקוע היא אמרה שיש לה מלאך שחור בין השכמות. ואז אמרה לו שהיא צוחקת וזה. קריפי, מאץ'?
אומיגאד! איזה מלחיץ זה! הוא מפחיד לאללה! ברוק ממש ממש חמודה חבל שהיא לא בהריון.. זה היה ברור שנית'ן יגיד משהו כזה שהילי דיברה איתו על ברוק... פייטון ממש ממש יפה עם השיער ככה.. מצד אחד היא ממש מעצבנת בכל הקטע של ברוק ולוקאס מצד שני היא מסכנה כזה עם כל הקטע של דרק.. אעע דב אחת המעצבנות!! למה לוקאס לא רוצה לחזור לכדורסל? מה נסגר איתו.. פרק יפה
אוף. יופי. זאת לא ברוק שבהריון כוס עמק. מעצבן מעצבן מעצבן. רציתי שזו תיהיה ברוקק :'( דרק הזהה חתיך:| אני אוהבת את בהדמות שלו לאללה... לא הבנתי כלום מהשיחות בין ברוק לבין ההיא מ"קלין טים" ובין ברוק לגלנדה.. מה הקשר שלהן בכלל? פעם אחת הן דיבו בעונה3 בפרק שקית' מת.. פרק נחמד, למרות שלא הבנתי מה הם מדברים בחלק מהסצנות [אני ואנגלית זה לא משהו חח]
וואוו פרק מושלםם!!! יואו איזה מסכנה היילי!! מה היא תעשה?! גרר ריצ'ל תמותי כבר!! לוקאס סתם הומו.. הוא מעצבןן מה ברוק מתעסקת כל הפרק בשטויות אם היא בכלל לא בהריון! וואו פיטון היא מולם היא נראתה!!! "אח שלה" מפחידד!! מה זאת האובססיה הזאתת?!!!
זה באמת היה פרק מעולה. אני עדיין חושב על פרק שהיה יותר טוב מזה... בינתיים זה הפרק הכי טוב שהסידרה ידעה לאורך כל 3 עונותייה וקצת. אני פשוט הייתי בשוק מהסוף. לקח לי כמה שניות להבין מה הולך שמה. דרק אשכרה לקח זונה וחיפש אותה לפייטון... ויש לו קעקוע שלה על הגב. אה נו.. והיילי זאת שבהריון, אבל זה לא מפתיע כמו הקריפיות של דרק. אחרי 3 פרקים משעממים מאוד העונה תופסת תאוצה. אני מקווה מאוד שמעכשיו והלאה יהיה רק טוב.
אז...אני חדשה פה בפורום...רואה לפי קצב ארה"ב...סדרה ממש טובה! לגבי פרק 405
הפרק היה ממש נחמד לעומת הפרקים הראשונים בעונה שאותם לא ממש אהבתי...מההתחלה חשדתי שהדרק הזה לא אח שלה..כי הוא כזה בא אליה למרפסת ואומר לה.."טוב נו אני דרק אח שלך, אז מה קורה"... כל הקטע עם התמונות קרייפי... הייתי כבר בטוחה שברוק בהריון...מסתבר זאת היילי...מעניין איך נייתן יגיב... בכללי פרק טוב...רייצ'ל ביצ'..דרק קרייפי בסצנה האחרונה עם האישה הזאת או מה שזה לא יהיה..אבל הוא חמוד.. מחכה לפרק הבא!
אני אוהבת אןתו ממש הוא גם חתיך והדמות שלו מעולה! ועד עכשיו העונה לא משהו לדעתי בניגוד לכל מי שהגיב פה... אבל אולי זה ישתפר כשיגיע לארץ עם תרגום ואז אני יבין קצת יותר חחח
הוא בא לפייטון, אומר לה שהוא אח שלה, מצלם אותה כל הזמן, כל הקיר שלו מלא תמונות שלה, הוא מזמין זונה שתתלבש כמוה ותשכב איתו, יש לו קעקוע של תמונה שלה על כל הגב שלו אבל הוא נראה טוב אז הוא לא מפחיד.