היום יצאו לדרך

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך
לי יש!

אני מצרפת תמונה של ארגז שעשתה שריתוש מפורום אומנות שימושית ב- ynet בטכניקה של צריבה על עץ. ארבעת העיגולים והנחשים בצדדים הם מוטיבים קלטיים. עכשיו, אחרי שהבנת למה הכוונה, תוכלי לחפש ביתר קלות בין התמונות מגוגל. ואגב פיות - יש בדיזנגוף סנטר חנות יפהפיה שנקראת "עולם הפיות". כשנכנסים אליה מרגישים בתוך יער קסום עם מפלים, עצים ופתיתי שלג, פיות, גמדים, מכשפות ודרקונים, שאת כולם אפשר לרכוש. כייף גדול להסתובב שם (אם מתעלמים מהמחירים, המופרזים למדי).

עכשיו אני יודעת למה התכוונתם

אני מאוד אוהבת את כל הצורות הגרפיות הללו, כיוון שבכלל אני אוהבת צורות גרפיות, אבל לא ידעתי שהם שייכות לאמנות הקלטית, עכשיו אני אכנס יותר לעומק לנסות ללמוד את הנושא. באשר לחנות "עולם הפיות" היא באמת מהממת, מאין עולם קסום, יש להם גם חתולים וקניתי לי פעם שניים שבמקרה היו זולים, אז גם קיבלתי איתם מגילה יפה.

ronmerav

New member
מישהו פעם סיפר לי

שהוא מכר את הכלב שלו באיזה 100000 דולר. היה לו באמת כלב מיוחד במינו, אבל כשהרמתי גבה הוא הסביר לי שבעצם הוא החליף אותו תמורת 2 חתולים שכל אחד שווה 50000 דולר...

אל תצחק, הכרתי כלבים כאלו.

אמיתיים לגמרי: היפנים מוכנים לשלם עשרות אלפי דולרים עבור כלבים גזעים אלופים, ויש מסחר ער מאוד בכלבים במחירים האלו. ממש לא להאמין. ואני מכיר זוג בניו יורק, שהיה להם וולבו. יום אחד החליפו אותו, בעסקת בארטר עם פסל, בפסל של סוס, ברונזה, גובה 60 ס"מ. הפסל באמת יפה מאוד, ומאוד מתאים להם לחדר המגורים. והמסכנים ממשיכים לנסוע בשתי מכוניות היגואר שלהם, ורק המטפלת נאלצה לעבור ליפנית רגילה...

רון: אתה ומיתר אשמים!!!

אפרופו לפריקונים: קניתי לעצמי מתנה לפני כמה ימים, את ארטמיס פאול. קראתי ונהניתי מאוד. תודה על ההמלצה.

Athaclena

New member
עכשיו את השני והשלישי!

גם הם טובים. אבל עוד לא תורגמו...

ronmerav

New member
בקשר לארטמיס פאול

מים שקטים חודרים עמוק... לצערי, אני קורא אנגלית די לאט (לפחות ביחס לעברית שלי), אז אין לי סבלנות לספרים באנגלית. די לי עם המאמרים המקצועיים שאני מקבל מכל העולם...

למעלה