היום יצאו לדרך

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

powo

New member
היום יצאו לדרך

לשי ספר עם הקדשה אישית של הסופר דויד גרוסמן.לפיטון שלא ירגיש מסכן עוד מעטפה עם בולים.אברהם

שַׁי

New member
אתמול יצאו לדרך

פנקס אדום של הסתדרות העובדים, עם שפע בולים-לא-בולים לפיתון; סיכות לאלונה וקלטת-וידאו לאריק. וכמובן-תודה לאברהם על היוזמה והנחישות. שי.

python 4

New member
תודה לשניכם!

יו איזה כיף לי!

python 4

New member
שי - תודה!!!

קיבלתי את הפנקס ששלחת לי. ממש מדהים איך דבר כזה, שהיה בשימוש במשך תקופה ארוכה, נשמר בצורה כל כך יפה. רואים שהוא היה בידי משוגעים לאספנות! שוב תודה!
אוסף בולי הסינדי שלי בהחלט מתחיל לקבל צורה.

בּני

New member
מנצל"ש - כרטיסי טלכרט

אלונה, וכל שאר המתעניינים, בסדרת התמונות הישנות (צלמינה ת"א) ישנם ארבעה כרטיסים (אחד עדיין לא הופץ) על שניים מאלה שהוצאו ישנם אוטובוסים ישנים ועל השלישי רכבת, האם יש לך את כולם?

טלכרטים

לא ידעתי שיצאו שניים עם אוטובוסים, על כל פנים יש לי רכבת ואת האוטובוס שבתמונה, והצלמניה בת"א שאתה אומר שעוד לא הופץ גם לא ידעתי. אם תוכל לעזור לי בנדון, אשמח מאוד

בּני

New member
הסדרה נקראת צלמניה

(ולא צלמינה כמו שיצא לי בהודעה הקודמת
) הכרטיס שאת הראת הוא השני, דווקא אותו יש לי כפול, הרכבת הוא הראשון והכרטיס בתמונה הוא השלישי, אותו מצאתי היום, לצערי כרגע יש לי רק אחד אבל עם כרטיסים של 20 אין בעיה להשיג. אמור להיות גם כרטיס רביעי בסדרה.

איזה יופי

את הקומותיים אין לי, מקווה שיהיה בקרוב. מה מצולם על הרביעי אתה יודע

JAMES DEAN

New member
אם כבר מדברים על טלכרדים:

אתמול הייתי בבניניי האומה בי-ם והיה שם מעיין סוחר מבוגר והיה לו מעיין שטיח/ שמיכה עם 4 אלבומים של טלכרדים. והוא מוכר אותם. (בודדים או הכל) טלכרדים וכרטיסי חיוג מכל הסוגים: בעיקר מהארץ ומרוסיה. אלונה יש לו שם מלא טלכרדים של חתולים. (אבל יקר- 40 ש"ח לאחד) רחל לא היה לו בשבילך טלכרדים של סביבונים. SORRY - דרך אגב יש לו גם בצד אלבום קטן של מטבעות אז מי שרוצה משהו שירשום לי במסרים מה הוא צריך לאוסף וכמה הוא מוכן להשקיע בזה.

kerengil

New member
מקסים - אפשר אולי לבקש תמונה יותר

גדולה, כדי שאפשר יהיה לראות את הפרטים? (מעניינים אותי האופניים שבחזית התמונה)

למעלה