היום זה היה קרוב

אם הכוונה היא ל M27

דע לך כי חלק גדול מהם, בעיקר אלה שיובאו דרך ארצות הברית לא כוללים את ה LTI 20-20 בתוכנה שלהם ולכן מספר אנשים כבר קיבלו דרישת שלום ממשטרת ישראל....

Alfa156 GTA

New member
דווקא לא M27.

יש פתרון של חברה מקבילה, אני מסכים אפשר להיתקל בבעיות בכל מקרה, או צריך את הסיטואציה הנכונה להיתקל בבעיות, אם עושים הכל חכם וBY THE BOOK, זה אמור לעבור בשקט. יש מכוניות היום שיוצאות חדשות מהחברה עם אותה הטכנולוגיה, שאינה מיודעת לשיבוש לייזר, זאת רק תופעת לוואי שלה.

dts

New member
כמי שהחזיק מתקן כזה שאסור לדבר עליו

בימי המכוניות שלי ובמשך 6 שנים אני חייב להגיד שהוא עבד פצצה. עלה לי מזמן כ 1500 ש"ח והחזיר את עצמו בענק יותר. אבל מדובר על עידן אחר בו הלייזר היה האיום העיקרי והקשה.(נמכר עם האוטו ב 2007 ) היום יש לממל"ז מתחרים הרבה יותר מדאיגים מבית המשרד לבטחון פנים. מומלץ

אכן כן

למרות שיצא לי להתקל כבר במספר מיקרים בהם למרות נוכחות ציוד הגנה הצליח השוטר לקבל קריאה. מי שחושב שקיום האמצעי הזה/אמצעים אחרים פוטר אותו משימוש במה שיש (או אין) לו בקודקוד נוטה לחטוף חזק....

תודה על העידכון

מזל שיצאת מזה. תראה איך משטרת ישראל מסכנת את שלום הציבור בזה שנהגים מפנים אחוז נכבד מתשומת ליבם לחפש שוטרים/לשים לב לציטה וכו' במקום לתת 100% תשומת לב לכביש. פשוט ביזיון של מסחטת כספים חסרת קשר לתאונות דרכים. (אם כבר, הקשר היחיד הוא שהאכיפה הזו רק תורמת לתאונות הדרכים) מקווה שהפנמתי - כשנוסעים צפונה על כביש 6 להזהר מהמחלף של 431.

be_roo

New member
הבעיה הגדולה יותר היא הנהגים שלא מפנים תשומת

לב. אחוז הנהגים המודעים למכמונות, אופן עבודתן, מיקומן והדרכים להתגונן הוא קטן ואפסי. רוב הנהגים נוסעים באדישות עד שהם מבחינים במכמונת כשכבר מאוחר מידי, וזה כמובן לא מונע מהם לדפוק בלימת חירום גם אם הם היו במהירות חוקית למהדרין. אלה הנהגים המסוכנים בהרבה. כי מי שחליט במודע להקצות חלק מתשומת הלב למכמונות הוא מסוג הנהגים שגם מפנה את מירב תשומת הלב לנהיגה עצמה. אבל רוב הנהגים הנונשלנטים לא ערים לא לזה ולא לזה, ואת הברקס הם ידפקו בלי לתת את הדעת על התנועה מאחוריהם.

yoshi6

New member
מרוב טכנולוגיות ברכב בסוף תראה ככה...

אני יכול לדמיין את הסיטואציה בא אתה שואל את הרכב, " איפה השאוורמיה הקרובה אלינו?"

Pumi

New member
שווארמה? חשבתי שמיצו רוצה להתרחק משוטרים

gray

New member
כבר היום יש נהגים שמשתמשים בסיגי

היא כמובן עונה שהיא לא יודעת, לא מבינה מה אתה רוצה, מה זה שוורמה בכלל והיא יכולה לחפש לך טיסות לטורקיה - מעבירה לך את הנסיעה בג'ננה.

מיצו

New member
חלילה. אני לעולם לא עובר את המהירות החוקית!

אני רק מאוד מפחד מהאכיפה, בעיקר בגלל שמכשירי האכיפה אינם מכויילים כמו שצריך ולכן יש מצב שלמרות שאני נוסע כחוק, שוטר יחשוב שאני לא ואז הוא יעצור אותי. קאפיש?

R1000מוני5

New member
איפה לאכלס את כל הציוד באופנוע,

ועוד להקשיב לזה בדריכות, לצערי ממליץ לקפל, לברוח, או אופניים חשמליות.

מיצו

New member
יש שיטות. לא מסובך יותר מדי.

אפרט על כך במאמר נפרד בעתיד. אבל בגדול, אם אתה שם את הוויז עובד במסך כבוי ומחבר אותו ב- BT לדיבורית בקסדה, אתה מקבל עידכונים בזמן אמת בלי שום בעיה. לגבי הוולנטיין הבעיה באופנוע היא בסופו של דבר הניידות של המערכת, זה אומר שאתה צריך פירוק והרכבה מהירים. אתה צריך בהחלט להוציא לו מתח וגם לסדר לו מקום נוח שבו הוא ישב בקוקפיט ו"יראה" קדימה, וגם יהיה מקובע היטב נגד תנודות אבל גם קל לפרק אותו כשאתה יורד מהכלי. הבעיה השניה היא קבלת ההתראות. ניתן לקבל אותן בצורה חזותית או קולית, ואני מעדיף חזותית כדי לא להעמיס על השמיעה בהתראה כפולה. את ההתראות שלו אתה מוציא לסוללת לדים איכותית שניתן לרכוש באינטרנט, ואת הלדים אתה מציב על המשקף בחלקו הפנימי מול שדה הראיה. יש גם שיטה לחבר אותו ללדים היישר לקסדה עם ערכה מיוחדת, יש לי ערכה כזו משומשת אם מישהו רוצה לקנות אני אמכור כי אני לא עושה בה שימוש.

FZR600R

New member
מישהו נוסף חוץ ממני שם לב לזה

שפורום אופנועים הפך לפורום משטרה

למעלה