היום זה היה קרוב

מיצו

New member
ראה תשובתי מעלה

וכן. אני תמיד, אבל תמיד מקפיד לנסוע כחוק, וממליץ כך לכל חברי. יחד עם זאת, לפעמים אדם לא שם לב ועלולה להתפלק לו חריגה איומה של 20 קמ"ש, אלא אם הוא נוסע או רוכב על גרוטאה מקרטעת. בנוסף, אל נא נתייפיף. בהקשר לרכבים עוד מילא, אפשר להקפיד לנסוע בדיוק 90 (אם כי אז אתה חשוף לכל התנועה שתעקוף אותך ב- 20-30 קמ"ש מעל למהירות שלך, אתה תעצבן את כולם, אתה תהיה עסוק בהמנעות ממשוגעים שאוי ואבוי מאותתים לך מאחורה על זה שאתה מעכב את כל התנועה ועוד). אבל מה עם אופנועים? נו ברצינות. מי שנוסע על GN250 שיסע באיזו מהירות שבא לו. אבל באמת, אופנועים כמו של רובנו כאן וגם כמה קטנועים, כלים שנסיעה בראשון מביאה אותם למהירות לא-חוקית... אני לא אומר שצריך לאסור את הנסיעה או הרכישה על כלים כאלה, אבל סאממק. לא? חלאס כבר עם ההתייפיפות.

vmisha

New member
(בפעם הראשונה בהיסטוריה
)

avi elbaz

New member
גם אני, אבל היום עם האופנוע.

באותו מקום הייתי במהירות כמו שאמרת "שעלולה לסבך אותי". השוטר אפילו לא לזר עליי, אולי בגלל שהייתי בשמאלי בעקיפה של רכב או מכל סיבה אחרת, אבל השוטר התעלם ממני.

מיצו

New member
אני לא ממהר. נסיעה במהירות 111 קמ"ש על

כביש שש היא פעולה בלתי חוקית, ואתה עלול להיעצר ולקבל לא רק קנס, אלא גם שלילה, גם נקודות, וגם הזמנה למשפט. הכל תלוי בחריגה שלך. בטעות בעת הנסיעה על הכביש, כנראה, בטעות, בלי לשים לב, המהירות שלי גדלה למספר אסטרונומי של 111 קמ"ש. אני עוד מעט יוצא מפה לכיוון תחנת המשטרה הקרובה כדי להסגיר את עצמי, אבל בנתיים חשבתי לשתף אתכם. מה איתך? הכל בסדר?

SuzukiDR

New member
לא, לא הכול בסדר

אני רוכב על קטנוע מצ'וקמק שיגיע אולי ל-150 על השעון... כוסומו העולם

creth11

New member
מיצו אתה ואחרים יוצרים בהלת שווא קצת

בנושא המהירות והחריגה. סף האכיפה תלוי אומנם במדיניות המישטרה אבל כבר היום על חריגה של 20 קמ"ש בכביש של 90 קרי 110 אין אכיפה ועל כביש 6 פירושו 130 קמ"ש ללא אכיפה. גרכע לא ניקבע כלום בפרוייקט א3 ולכן מדיניות האכיפה לא ידועה אבל לפי הצהרות ניצב שטיין לא יחפשו חריגה של 5 קמ"ש והדאגה מסטימת מערכת המישפט תישאר אם יעבדו לפי במדיניות הנהוגה כיום קרי רק בחריגה של 20 קמ"ש בבין עירוני יתחילו לאכוף אזי כל מיספרי ההפחדות כאן מופרכים כלומר כביש 90 יאכפו רק מעל 110 קמ"ש וגם זה דוח ללא נקודות של 250 קמ"ש בין 21 קמ"ש לבין 31 קמ"ש חריגה בבינעירוני כבר מגעים לדוח של 750 ש"ח ונקודות ולדעתי זה הדוחות שיחפשו בכבישם המהירים ולא את הדוחות של 250 ש"ח ללא נקודות. כך שבמהירות אסטרונומית הקרובה למהירות האור של 111 קמ"ש בכביש מוגבל ל90 כניראה לא תקבל דוח כלל בקיצור שתו מים קרים תרגעו ותמתינו להפעלת המערכת וקביעת מדיניות האכיפה של המישטרה. לחילופין תעברו לKLE שם הסיכוי להגיע למהירות שלילה בבינעירוני פחותה בהרבה מנסיון ארוך אפילו לרכב במהירות דוח זה לא נעים רק רכיבות טובות מי רוצה לקנות KLE שיצילנו מדוחות ?

מיצו

New member
אתה יודע למי ניתנה הנבואה

כשאני כותב 111 קמ"ש זה כדי להימנע מתגובות של יפי נפש ואתה יודע בדיוק למה אני מתכוון. ברור שלא יתפסו אף אחד על 111 קמ"ש על כביש 6. אבל מכיוון שהאכיפה על כביש בו מותר 90 מתחילה ב- 120 לדבריך, על 121 זה עדיין 250 ש"ח אבל 122 כבר מעניק לך את התענוג המפוקפק של תשלום 750 ש"ח + נקודות. אני מסכים, על הטווח הזה מכוונת המשטרה, ובהחלט זהו הטווח שיכניס הכי הרבה למדינה. יחד עם זאת, לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף להוציא את אותם 750 ש"ח על מתנת יומולדת לעצמי ולא על תרופות לשוטר. בנוסף, ממש לא בא לי להתחיל לספור נקודות. אני גם מסכים עם הטענה המובנית שלו כולם היו נוסעים בול כחוק לא היה צורך בכל זה. אבל אם כולם היו נוסעים כחוק לא היו צריכים להקים כזה מערך גבייה, לא? תאונות היו קורות בכל מקרה, פסי הפרדה לבנים היו נחצים בכל מקרה, רמזורים אדומים היו נעברים בכל מקרה, וזכות קדימה היו מקפחים בכל מקרה.

shlomolol

New member
111 קמש אמיתיים או על המד מהירות?

ככל הידוע לי מדי מהירות מזייפים בכ10 אחוז ולכן 110 קמש על המד הם בערך 100 אמיתיים. ומזה נובע שמהירות של 120 על המד היא 110 חוקיים. והאם המצלמות החדשות אוכפות כל מהירות לא חוקית או החל מX קמש מעל המותר [כמו שהמשטרה עושה] ?

jeffy1

New member
מחפש סוללה לציטה..

ראיתי אצל מישהו וחפשתי, לא מצאתי אז יש לך קישור? סוללה בא הוא מפעיל את הצ'טיה וה-V1. גם מישל דור משתמש מסוללה כזאת...

מיצו

New member
מישל מפעיל את הצ'יטה בלבד באמצעות סוללה

ולדעתי מדובר על סוללה של אנרג'ייזר. אפשר לקנות בזאפ.

Alfa156 GTA

New member
בעבר כבר אמרתי לך

יש פתרון גם לזה. אם תרצה אזכיר לך במסרים.

למעלה