היום הכנתי את זה

מ י ל ר

New member
שילשום בלילה פתחתי SIN!

יש לי בנדיט רמה 37, ואני דיי משתעמם איתו (יש קטע שאני רוצה לתקו, מפלצת אבל היא הולכת לצאת השני, ואנ 100% ספיד עדיין, צריך ללכת אלי.. שיעמום טוטלי) אז פתחתי את הגנב השני כרגע (רמה 25) אני נהנה איתו, אבל מה שיהיה יהיה, לא יהיה טוב, ננסה דמות אחרת. אגב, ליאור תודה על המכנסים, יועיל לי ביותר ברמה 40. ותודה לרגב על ההלואה של הכוכבים!

yonVata

New member
יופי, תביא נקודות לאבא ../images/Emo6.gif

יאללה, תעלה ל30 ונלך ביחד לטירת הפטריות להעיף אקספי

מ י ל ר

New member
אין לי בעיה לעשות

רק תסביר לי איפה זה בכלל נמצא ואני הולך! אגב, הגנב שלי רמה 29, הוא חזק לרמה שלו אז זה טס, בטח היום אני יעלה לעבודה שנייה איתו :)

yonVata

New member
אתה מגיע לשם מהנסיס

עולה על הטלפורט שנמצא בעץ בצד שמאל... ואז הולך שמאלה ונכנס לטלפורט שם, בעיקרון אתה אמור לקבל קווסט שמשגר אותך ישר לשם כשאתה מגיע לרמה 30...

מ י ל ר

New member
רגע מה ישר

מה עם עבודה שנייה קודם כול? אבלה רוצה הייסט ולא מעניין אותו מסטרי או ספיל בוט (או איך שקוראים למהירות תקיפה של הגנבים)

Gods Revenge

New member
אז אולי כדאי שאבאלה ידע

haste בלי booster לא יעזור לך הרבה, sins בנויים על קפיצת התקפה, ובשביל זה אתה צריך booster

מ י ל ר

New member
יש לך במקרה בילד להביא לי?

כי אני לא מכיר אססין בשיט קודם למקסס את הבוסטר ורק אחרי זה הייסט? (חשוב לציין שאני ממש רוצה הייסט, המסטרי יחכה)

Gods Revenge

New member
חחחחח לאף אחד לא אכפת ממסטרי בסין

הכי חשוב זה קריטיקל, בלי זה לא יהיה לך בקושי נזק, תמקסס את זה ואחר כך תיקח 5 או 6 בבוסטר אחרי הבוסטר אתה יכול לעלותhaste ומסטרי

מ י ל ר

New member
אהה יש לו גם סקיל של קריטיקל??

לא ידעתי את זה! אז קודם קריטיקל מקס, אחרי זה 5 בוסטר, ואז אני יכול לעוף על עצמי עם הייסט?

Gods Revenge

New member
אני בדיוק ההפך מסטיבי וונדר!

אני רואה ואינו נראה והוא נראה ואינו רואה ..... הא והוא גם שחור.... אבל בעיקר בגלל הסיבה הראשונה =P

Guid

New member
../images/Emo6.gif

אני מציע שתשלב ביניהם, תהיה גם רואה וגם נראה! ככה ייקראו לך ליאור-וונדר...
(ואפשר להוריד את הוונדר אם זה ממש מפריע לך)

למעלה