היום הכנתי את זה

היום הכנתי את זה

עצרתי את עצמי במצב הזה..... מספיק טוב בשבילי..... לא רוצה לבזבז עוד מלא קוביות על זה.

מ י ל ר

New member
תתחדשי!!!

כמה קוביות בערך שמת על זה? כי אני שמתי על האובראול ריברס שלי איזה 10 קוביות ולא קיבלתי כלום, הסטטוס לא השתנה לאפיק בכלל, והפונאציאל (שלא עזר לי בכלל) חזר על עצמו באיזה שהוא שלב.

20-30 לא זוכרת בדיוק

כשאני משחקת בקוביות אני לא סופרת אותם כדי לא לחטוף דיכאון. לפחות החגורה שיתפה פעולה...... הכובע כאוס זאקום שלי ממש סרבן. אני מנסה להפוך אותו ל UNIQUE והוא מסרב.... עצרתי את עצמי מהמשחק בקוביות לעכשיו כשעוד יש לי מספיק NX..... לא רוצה לגמור את הכסף שלי.... במשלוח כסף הבא אנסה שוב לעבוד על הכובע. יש לי עוד 2 דברים "לטפל" בהם ואחר כך אני מפסיקה עם השידרוגים.... 1. הכובע שלי. 2. המגן שלי.

שריתושי

New member
וואוו זה מלא כסף אמיתי...

אני לא מבינה איך אתם מבזבזים כ"כ הרבה כסף על סתם משחק

המממ

תשמעי. על תחביב אחר הייתי משלמת כסף אמיתי?! "סתם משחק" אני משחקת כבר 5 שנים.... ככה מעבירה את שעות הפנאי שלי. לא רואה טלויזיה למשל.... זה כמו שאחד יוציא 400 שקלים על לאכול גורמה במסעדת יוקרה ואחר יוציא על קוביות. אחד יוציא על 400 שקלים על ג'ינס ואחר יוציא על קוביות. לנשום עולה כסף. להזמין פיצה הביתה עולה כסף. לקנות קולה ברחוב עולה מלא כסף.... אני חושבת שצריך לקחת את זה בפרופורציות. אני כבר לא צעירה. עובדת קשה ומרויחה משכורת חודשית..... במקום להוציא על דברים אחרים אני שולחת NX. בכל מקרה משתדלת גם את המשחק לקחת בפרופורציה ולא מוציאה המון כמו חברים אחרים שאני מכירה.....

שריתושי

New member
../images/Emo13.gif זה בכל זאת נראה לי המון ../images/Emo3.gif

ברור שזה כל אחד לשיקולו. סתם דיעה שלי.. אני לא מחפשת להיות GODLY ולא מזיז לי שאנשים אומרים כמה אני חלשה לעומת אחרים. שונאת ששואלים אותי מה הראנג' שלי רק כדי להוכיח לי כמה הם שווים יותר. ואישית, נראה לי שהקוביות האלה פשוט שיגעו את כולם. כל הכבוד לנקסון שמצאו איך להרוויח עוד יותר כסף
אני לא שופטת אותך, וכמובן שכל מה שכתבת נכון. כל האוויר שאנחנו נושמים עולה כסף. ובכל זאת, גם אם אני מתה על מייפל, נראה לי המון כסף להוציא רק על ציוד שיהיה שווה.

זה בסדר גמור ../images/Emo45.gif

כל אחד משקיע כסף במה שחשוב לו.... וטוב שכך. אני מודעת לחלוטין שזה רק משחק וירטואלי שיום אחד יגמר. בנתיים אני משקיעה בהנאה שלי..... ואולי כשתגיעי לדרגות יותר גבוהות כן יעניין אותך להשתפר ולהיות חזקה. אי אפשר לדעת. דר"א אני מכירה לא מעט חבר'ה שמוציאים על המשחק אלפי דולרים. אפרופו מטרות. אני מכירה מישהו מישראל שהצליח להשיג 200,000 NX ממכירות ב MTS..... המטרה שלי היא ללמוד אייך עושים את זה עם המס המטורף שיש על המערכת הזו.....

שריתושי

New member
אולי... אני עוד קטנה ../images/Emo3.gif

ולא ממש מאובזרת במסוס או בכסף. אבל נהנית
וואוו 200K NX זה כבר ממש מטורף. אבל השערה שלי היא שהוא מלא במסוס ולכן יכול לקנות דברים שווים במסוס ולמכור בMTS. ואז למכור NX תמורת מסוס ואז שוב לקנות דברים שווים ושוב למכור ב-MTS זה מין גלגל שלא נגמר, רק שצריך בשבילו הון התחלתי.

Don Nirtin

New member
תראו מה עוללתי לעצמי../images/Emo267.gif

סופסוף נקסון היו חמודים וחילקו פרס בשביל ביגניר....

Don Nirtin

New member
אז ביגניר החליט לבחור בקופון שיער...../images/Emo267.gif

אופציה 1:

Don Nirtin

New member
והתוצאה........ ניר נגד לייקה../images/Emo267.gif

וגם תוספת אדירה של כמה וכמ אחוזים. טל ואני כיסחנו את האובליזיונים במפה הרביעית. היה
ומעולללללללה. היום בערב- ניר ואסף אצל הסקלס. השאלה אם הוא יעלה רמה
....... אגב, למי שתהה, לייקה מתה. לא השאירה לי כלום מלבד מינוס 300 שיקויי ג'ינג'ר. מרשעת.

Guid

New member
מגנייייייב!!

אני מאוד אוהב את הסטייל הזה כשהוא בסגול! אפילו שקלתי לשנות את שלי לסגול פעם...
תתחדש ניר!

miss_t

New member
התאריך אינו על החפץ אלא על מנעול

זוהי נעילה על חפץ כדי שלא יהיה אפשר לעשות לו trade, התאריך המצויין הוא תאריך שחרור נעילה זו. (דבר זה נעשה באמצעות NX)

למעלה