היום היום היום

SasuNaru

New member
אני דווקא אהבתי P:

והאמתי באנגלית ראיתי רק מסאגת בוו XD ואני אהבתי את העברית P: בולמה וגוקו היו מצויינים! 3> הם הרסו את גוטן וטראנקס הקטן >>

Mor L

New member
דרגון בול זי?

אני מתה על זה! ראית את כל הסידרה בעברית והדיבוב היה ממש יפה פה ושם עצבנו אותי עם כל מיני פרשנויות שונות מהיפנית שלא היו הגיוניות בכלל בעברית ועם ה"מר פאריז" / "אדון פאריז הנכבד" אבל אם היו שמים את השם האמיתי שלו, פריזר, אז כולם היו מתפקעים מצחוק על זה שהוא בעצם מקרר ^^ השינוי לשם מקיטה היה לא קשור בכלל אבל אני אוהבת את השם הזה בכל מקרה ראיתי כמה פרקים באנגלית ואת הסרטים של זה ביפנית ובאנגלית, ולדעתי הדיבוב בעברית הכי יפה מכולם אבל.... דרגון בול ג'יטי היה בושה וחרפה ממש הדיבוב מגעיל ביחד עם העלילה המפגרת להישאר עם הזיכון היפה של DBZ וזהו...

remundo

New member
ראיתי רק פרק 1 של GT בעברית

ולעולם לא אשכח איך הבית שלהם רעד מהצרחות של צ'יצ'י ואיך אפילו הינשוף נפל מהעץ, אבל מה ששמעו בעברית היה אותה מצייצת חלושות.

lgmtk

New member
u know what? next saturday ill

watch and write here if its better or same :) but bottom line its not that, its the israeli ripping that matters.

remundo

New member
אוקיי, אני לא ראיתי

אבל אחי ראה ואמר שזה די אותו הדבר חוץ מהצנזורות על הסקסי נו ג'וטסו, אבל ידעתי שהוא חוסך ממני את כל התמונה כי אחרי שדובבתי אותו קצת הוא אמר שהם גם אמרו "שינוי צורה" במקום "הנגה" (אם ככה כותבים את זה) אבל בסך הכל זה לא נשמע גרוע כל כך כמו שאתם הצגתם את זה. (טוב, הוא בטח לא חושב שזה ככ גרוע). אבל השרשור הזה גרם לי לצחוק הרבה. אוף, אני רק סקרנית יותר עכשיו. אני רוצה לדעת איך זה נראה בעצמי… למישהו יש כוונה להעלות את זה לאינטרנט או שאתם רוצים לחסוך מהעולם את הזוועה הזאת? (אתם חושבים שזה בסדר להסתפח לבית עם כבלים כדי לראות את זה או שאולי אני אגרום גם לאנשים שחיים שם להציץ בטלויזיה ולספוג מהמנה הרדיואקטיבית המסוכנת?) השורה התחתונה: אולי אחי כבר שכח מה זה נארוטו. הממ ואני גם קצת התבכיינתי יותר מידי על השירים, גם ביפנית הם לא משהו. טוף, עכשיו אני רוצה לראות גם את התגובות של הפורום נארוטו ההוא שתמך במאיה ההיא (זוכרי שהיא היתה פה והזכירה משהו כזה?) מעניין מה הם יגידו. (אני מאוד מקווה שהתגובות שלהם יהיו כנות והם לא בעצם פורום פאנגירלס של מאיה במסווה של פורום נארוטו >>") ~3>

Silver Fox

New member
מה רע בשינוי צורה? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

זה לא שאנשים יידעו לבד מה זה הנגה

remundo

New member
לא אמרתי שזה רע..

אמרתי שזה אחד השינויים היחידים שאחי סיפר לי עליהם.

Dark Neko

New member
איזה קול יש לכולם יאק... ../images/Emo41.gif

ונאמממ צינזרו את כל הדם!!! אח שלי אמר לי: אני זוכר במחשב שעף לו דם מהאף.. אמרתי לו: חח מה ציפית מערוץ העילגים?! אבל עדיין בגלל שאני גרועה באנגלית אני רואה בעברית ואז בצמוד ביפנית כי זה דוחה בעברית :S חח שווה לחכות לפרק 101 מעניין איך הם עשו את הפרק הזה XD

an none

New member
כ"כ מעניין איך הם יעשו את הפרק הזה

שהם מנסים לראות את הפנים של קאקאשי נכון?!?!?! פרק טוב XDDDDDDDDDD

Hikaru

New member
על מה אתם מדברים, זה היה נהדר!!!!

לא צחקתי ככה כבר הרבה זמן XDD בהחלט אחד הדברים הטובים. "זה הג'וטסו המיני שלי~" קרע אותי מצחוק לגמרי. "מיני" נשמע כל כך יותר מטריד מ-"סקסי". והקול של שיקאמארו... XDDD אה, "אם תגע בסנסיי שלי...אני אחסל אותך!" גדול. אוי אני הולך לראות את זה כל יום XDDDDDD. צפייה נעימה!

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifגם אני, מה נראה לך ../images/Emo3.gif

זה שולתתתתת כאילו!!!!111אחדאחד. וצודק, מיני בהחלט יותר מטריד מסקסי O_O

Dark Neko

New member
לא!! לא! אמאמאמאמא אוי! ../images/Emo41.gif

מה הם נהיו לי דרגון בול? לאן הידרדרנו?! T___T בריי קאקאשי זה משנה שם מושלם לדמות אנימה מושלמת...

Silver Fox

New member
שאלה ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

נראה לי שפספסתי- איך הם תרגמו את קיובי?

tom58

New member
כמו שצריך...

השועל בעל 9 הזנבות וככה זה היה גם בפרק הראשון ביפנית...

Silver Fox

New member
פרק 2 ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

ואו, מהקולות הפעם ממש הופתעתי לטובה. הקול של אביסו פשוט מעולה - גם מבחינת קול וגם מבחינת משחק; הקול של קונוהאמארו לא מתאים לו כל כך (הוא יותר עבה מהקול של נארוטו ~_~) אבל סביר בהחלט. והמדובב/ת שלו משחק/ת ממש טוב. כמו כן טוב לדעת שהם שמרו על המונחים ג'ונין, גנין וכו'
דברים שהפריעו לי: -שיחליטו כבר אם הם אומרים הו-קאגה או הוקא-גה! >< -האנימציה בקטעים המצונזרים זוועה. בסדר, תטשטשו, אבל תעשו את זה כמו שצריך בלי להרוס את המסך! אני לא יודעת אם האמריקאים או ערוץ הילדים עשו את זה - מי שעשה את זה כנראה היה חצי ישן O_O

למעלה