היום היום היום

tom58

New member
שירשור ביקורת הפרק הראשון בעברית!

אוקי..גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חות מהוקאגה הם עשו אותו יותר יפה מביפנית...והם אומרים naharooto במקום naruto התאכזבתי :|

Handless Susi

New member
נארוטו הערוץ הילדים.

אז, זה קרה. לפני כמה דקות נגמר הפרק הראשון של נארוטו, בעברית S: היה בעיקר מצחיק >< אהבתי את הקטע שהיה אמור לצאת דם מהאף של אירוקה והם צינזרו את זה XD לדעתי הצחוק של הילד שמדובב את נארוטו דומה לצחוק המקורי. לא היה -כ"כ- נורא. דעתכם?

gloom

New member
היום היום היום../images/Emo66.gif

היום (נדמה לי) יש נארוטו בערוץ הילדים. פילרים ונארוטו בעברית- העולם הגיע לקיצו.......

Silver Fox

New member
ראיתי ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

רק כמה דקות בהתחלה ובסוף. וההתרשמות שלי היא שזה לא בדיוק שואה, אבל גם בכלל לא יצירת מופת. הקולות: נארוטו - אהבתי, וגם מזכיר את המקור
אירוקה - גם אהבתי סאקורה - אההעע... ככה-ככה. סאסקה - בהתחשב בעובדה שהוא אמר רק שתי מלים, אני לא יודעת להגיד. הינאטה - מה זה היה אמור להביע?! O.O שיקאמארו - נשמע כמו ערס
הוקאגה - איכס. למה לעזאזל תקעו לו כזה טון פדופילי? צנזרו את הציצים ואת הנוזבליד!!!!1111111!@$!@$! אני היחידה שחושבת שהתמונה נראתה ממש מוזר? *נושמת לרווחה שלא תקעו כמה מלים מפגרות בשיר הפתיחה*

tom58

New member
מ.ממ..מה?

האבת את הקול הזוועתי של נארוטו??? זה מזכיר את הקטנצ'יק מהשמיניה וזה דוחה!!!חוץ מהצחוק שלו הוא בכלל לא ריגש אותו...שלא נדבר על הצינזורה הזוועתית אירוקה- נשמע לי כמו נארוטו שיש לו עצירות... מיזוקי- היה נהדר הכי טוב... סאסקה-צודקת אבל הוא היה "אדיש וקול"אז זה בסדר.. סאקורה-צודקת הינאטה-צודקת לגמרי מה הם עשו ליצרת מופת הזאת?! שיקאמרו-צודקת , אבל זה מתאים למראה שלו... הוקגה-טועה זה נחמד מאד שעשו לו את הקול של מיוטו מפוקימון זה מאד מתאים לחזק זקן וכשוח-יותר יפה מהמקורי לדעתי...

Silver Fox

New member
היי ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

מה דעתכם לשאול איך הדיבוב בתור סקר בפורום?

דווקא ההוקאגה היה הכי בעעעעע

ירוקה(מקווה שכתבתי טוב) היה טוב! היחיד שהיה טוב! ההתנשפות שהוא עושה, הצעקות, ההתפלאות(הא?!) אהבתי מאוד. מהמעט ששמעתי מהקולות של שיקאמארו ,סאסוקה וסאקורה- איום ונורא! במיוחד שיקאמארו! כמה שחבל לי עליו
חוץ מזה הם עשו משהו בסאונד שם לדעתי שגרם לכך שישמעו יותר מידי את הדיבוב, כאילו המוזיקת רקע לא קיימת...לפחות ככה אני הרגשתי. הפתיחה- לא הבנתי כלום ממה שאמרו והיא קצרה בהרבה מבסידרה.

Fay Wood

New member
זה היה כלכך משעשע. XD ../images/Emo168.gif

הם צינזרו לזה את הצורה. אלוהים. XD אני מפחדת לראות מה ייקרה בפרקים שבהם _באמת_ יהיו מזרקות של דם. x.x (הם צינזרו את הנוזבליד של אירוקה. זה כלכך עצוב XDD) הקול של נארוטו ממש הפתיע אותי לטובה. ס.ס אומנם יש הרבה דברים בדמות שלו שהם לא יצליחו להעביר, אבל זה לא היה גרוע כמו שחשבתי שזה יהיה.
הקול של הינאטה גרוע. בשניה וחצי שהספיקו לשמוע אותה, מבינים שהביאו לה קול של פוסטמה ממוצעת ושזה לא ייגמר בטוב. ._. אני חושבת שאם לסאסקה היו שמים את הקול של המיזוקי הזה זה היה יכול להיות די מתאים (קול של "אני קאשוח" ממוצע. י.י). אבל נו, אולי המדובב שלו כן יהיה טוב. בסך הכל הוא עשה "האמפ" במשך כל הפרק. Oס שיקאמארו. זה היה נוראי. X_X אה.. התרגום.. נו, סביל. יהיה טוב. תכלס, היה חביב ביותר. ציפיתי ליותר גרוע.
אבל הסדרה עוד ארוכה והדברים יכולים רק להדרדר. X_X נקוה שהצוציקים השתעממו כמו שאני השתעממתי וייפרשו לפני שיגיעו לפרק ה-3. ._. *חוזרת לפינה החשוכה שלי*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifO_Oכן שיקאמארו העלה

לי דמעות לעיניים..זה היה אחד הגרועים T^T בתולדות הערוץ מזרוגג >_<

sakura haruno

New member
טוב אז…

ראיתי או סליחה זו מילה גסה אז…התבוננתי ואיך לומר
תודה לאל שזה נגמר אבל בטח שהם יגיעו לפרק השלישי יתחילו פיתאום כולם להעריץ נארוטו
אבל אז אני אעשה לדוד שלי(10) עכשיו כשאתה מעריץ את נארוטו ויודע מי זה סאסקה …לי יש בובה של סאסקה …נהנהנהנהנהנה…
אבל התבעסתי שהפסדתי את השיר פתיחה ואת ההתחלה של המבחנים זה היה גרוע השיר פתיחה?…

Handless Susi

New member
דווקא לא ממש,

זה לא היה שיר פתיחה. הם שמו את הקליפ של השיר אבל זה היה סתם מוזיקה.

A K I R A

New member
הם גם צינזרו את הדם בפרק ה2 T__T

הם הרסו את כל הדברים המצחיקים!!! >__<

w i n g i

New member
אויי נכון

הצחוק של נארוטו באמת נשמע דומה! >< ואני עוד חשבתי שדמיינתי..

¥otamsh

New member
אוי נכווון!!!

ואני אפילו לא בבית לחזות בזוועות. טוב נו... שיהיה רק במזל טוב אני מניח.

למעלה