היום הבויז ברדיו 103 FM

CaMiLa TqM

New member
יוו איזה שדרן חפפרןןן

חח הרג אותי "תיכף נגיע אלייך" זה היה רמז דק ל"סתום!!!"

CaMiLa TqM

New member
דווקא דמיינתי את זה שקט

אבל יפה חחחח איזה שובב בן דוד של שרון עלק גנב לו ת'דיסק חח לא יפפהההה

CaMiLa TqM

New member
חח "שמוליק נגמר השיר"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אעאעאעאעאעאעאע דיברתי איתםםםםםםםםם

אני לא מאמינהההההההההההההההההההההההה דיברתי עם המושלמים האלההההההההה
אפילו שהקריין כמעט לא נתן לי לדבררררררררר יוו הם כאלה מושלמיםםםם אני שאלתי אם יש להם הופעה בדום ואני לא מאמינה שעליתי לשידוררררררררררררר
אני כל כך שמחהההה
ישששששששששששש

יוווו דיברתי עם שרוני ברדיוווווו!!!

יוווווווווו אתן לא מאמינותתתתת כמעט היתעלפתיייייייייייייייייייי אני דיברתי עם נוליייי המתוק שלייייייייי שאני כל כך חולה עליוווווווווו ושמעתן כמה אוהבות אותווווווווווווו!!!!הוא ואדם פשוט משו משו חחחחחחח יווווווווווו אני עדיין בהלםםםםםםםםםםםם והמראיין שאל אותי ככה:"את רוצה להיות חברה של אדם?"אני:"כןן!"הוא:"של שרון?"אני:"כןןןןן"ושל אושרייי???"אני:"אםם....בסדר"ואז הם צחקוווו כי אמרתי שאני אוהבת רק את שרון ואדם ואושרי בכלל לא היה קשורר חחחחחחחחחח אבל לא נורא!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווו אני לא מאמינההההההההההההההההההההההה שדיברתיייי עםםםם נוליייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!

זאת היית? חחחחחחחחחחח

איזה כייף לךךךך אוף חבל לא שאלת את אדם אם יש לו חברה כי יש שומעות וזה וזהו נגמר עם הגיים בויז? למה הוא מראיין את ההומו הזה?

למי שיש שתשים פה.. גמני פיספסתי!!

:(:(:(:(:(:(:(!!!!!!! ואיזה מזל שההופעה בוטלה.. זה מאלוהים כי הייתי אמרוה ללכת ובסוף אני לא יכולה!! מצטערת שאני ככה שמחה!! כשיש פה בנות שבוכות!!

המאמושש

New member
ואאוו מאי איזה כיף לך הלוואי עליי..

אני חולה עלייווו חחח..איזה כיף לך..!! בטח את מה מאושרת..חח..איך לא??!!

למעלה