היום הבויז ברדיו 103 FM

your star

New member
יואו../images/Emo7.gif

אני מטומטמת!!!!!!! שאלו אותי כמה זמן אני על הקו ואמרתי 10 ד'ק...למה לא אמרתי שעה?! כל כך רציתי להגיד שאני מתגעגעת אליהם...גררר... שרשרו לפה תגובות על הראיון...
מקווה שלכן היה קצת יותר מזל ממני...

זאת את?!?!?!

יווו אני רוצה להגיד לך שהם ממש חוצפנים שהם ניתקו אותך והביאו מישהי אחרת שהייתה על הקו יותר מידי זמן
חוצפנים

יחיחיחיחיחחייחיח

השדרן עושה לאדם אתה הכי קשיש פה.. ואדם עושה לו אמאמאמאמאמ יחיחיחיחיחיחיחיחיחייח קרע אותי איזה מאמי הוא יאווווווווו אמאאלהה... ושהדרן המעצבן הזה .. תן למעריצים לדבר.. הם על השידור והוא מנתק.. גלהה... יחיחיחיח קיצור.. היה שישור יאפה וקורע ...וכל האי הבנות על זה שהגייםבויז לא נותנים אהבה למעריצים..הנה דיברו על זה עכשיו תבינו מיהם הגייםבויז האמיתיים....
14.2>> פגישה עם הגייםבויז.. אושרי ואדם> החיים שליי....

איזזזהה חמודד שרונייייייי../images/Emo13.gif

איזהה מאמייי חחחח איך הוא אמר לקירח הזה "מה קרה לך אני נמשך לקרחות" חח איזהה נוללללל מנעווולל הואא חחח אניי אוהבתת אותך נוליי.. אבל עדיין מאוכזבתת.. איזה חמודים כולם היו: ערן, אביחי, ש=ר=ו=ן, אדמצ'וקקק איזהה בובוןן הוא היההה ואושריי חחח איזההה מאמיי כמוני הוא אוהב אוכל של אמא פירה ושניצל
חחחח בקיצורר הם הכיי נשמוותת בעולםם!! והם אמרו שהם יפצו אותנו בקשר להופעה שלא בוטלה אלא נ=ד=ח=ת=ה!!

OoנויoO

New member
בנות?

נכון ההודעה שהם הקריאו?! זה היה מהפורום שלנו?! שהילדה הזו נכנסה ואמרה שההם לא התייחסו אליה וזה...

יחייח כן מאמיי..

זה מהפורום.. ושכולם יצאנו עליהה.. יחחיח זה מפה... חבל לא קראו את ההודעות שאני שלחתי חיחיח 14.2>> פגישה עם הגייםבויז.. אושרי ואדם> חיי

OoנויoO

New member
ט'חח מזל שהם לא קראו תהודעה שאני הג

בתי לה... אבל למה הוא לא אמר מאזה פורום זה!!
שיתחברו ויכתבו לפהה

CaMiLa TqM

New member
אני זוכרת דווקא...

שקראתי את ההודעה הזאת בפורום הרשמי-זמני חחח יכול להיות שהיא רשמה בשניהם אבל זה לא משנה בכל מקרה הוא הפחיד אותי חחחח עכשיו כל פעם לפני שאני רושמת הודעה אני חושבת פעמיים שלא יעשה פאדיחות

maayanush18

New member
מישי יכולה כבר להסביר לי

מה היה בקשר להודעה הזאת? איך קישרו אותה לראיון מה הם הגיבו עליההה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OoנויoO

New member
אמממ הנה הסבר...בערך

שמוליק הזה אמר שהוא מצא באחד הפורומים את ההודעה הזאת.. אממ...הוא אמר שהראו לה את אמ אמא שלה משהו כזה ט'חחח והם אמרו שהם מנסים לתת אהבה כמה שאפשר וזה...לא זוכרת זה בערך מה שהם אמרו..אני הקלטתי כמה חלקים בראיון בפלאפון שלי חחח אולי יש שם תקטע הזה

כל מי שרוצה לדעת על ההודעה להיכנס..

טוב אאז אתמול בראיון עם שמוליק טיאר הוא קרא מהפורום של תפוז..(ניראה לי ) את ההודעה אם אתם זוכרים את הילדה שרשמה שהבויז לא שווים את כל ההערצה והאהבה שאחנו נותנים להם וכל זה והם לא התייסו אליה בזמן החזרות שלהם למופע וכל זה.. אז שהשדרן קרא להם את ההודעה הם דיברו על זה שלפעמים צריכים להבין אותם והם לחוצים בגלל ההופעות והלחץ וכל זה... וברו שאנחנו מבינים אותם... גם להם יש קשיים.. לא רק לנו.. גם הם בני אדם.... 14.2>> פגישה עם הגייםבויז.. אושרי ואדם> חיי

למעלה