איפה ראית את הראיון? אני רוצה גם לראות אותו...
ג גיושש LOVE אושרי New member 23/2/06 #43 וואי אני לא מצליחה שמישהי תעשה קישור לא יודעת איך אני נכנסת פליזז אני מתה לראות איזה שעה ?
מ מאוהבת בנוליי New member 23/2/06 #45 יאאאאא בבקשהההההה רגע שנייה חח התבלבללתי פהה.. זה ב-9 בדוקק??. תודהה מתוקוותת
C CaMiLa TqM New member 23/2/06 #47 לא דעת אם בדיוק על השניה בטח יש חדשות ואז... בתוכנית הוא אמר שזה ב-9 ואי אפשר לראות רק לשמוע... למיטב ידיעתי
לא דעת אם בדיוק על השניה בטח יש חדשות ואז... בתוכנית הוא אמר שזה ב-9 ואי אפשר לראות רק לשמוע... למיטב ידיעתי
ג גיים בויז לנצח נצחים New member 23/2/06 #52 .......... גמאת מאוהבת בשרון חחחחחחחחחח~~~~אמאלהההההה איזה מושלם יאווווווווווווווווווווווווו
O OoנויoO New member 23/2/06 #51 כןןןן הם אמרו כזה: "ואחרי החדשות בלה בלה שמוליק טיאר" או איך שלא כותבים
א אדווה המאמי New member 23/2/06 #55 טטטחחחח איזה קטעיםםם ניראה לי קמינר נדלק עליהם הוא הומו סוףףף ושומעים ששרונו'ש מצונן =\ מסכנוני
C CaMiLa TqM New member 23/2/06 #57 אני לא כ"כ מבדילה בקולות חחח רק שרון ואביחי אני מזהה או שכל השאר פשוט לא כ"כ מדברים חחחח
C CaMiLa TqM New member 23/2/06 #58 חח זיהיתי אדםם!! יוו חח זכרתי שאביחי אמר שזה קיצבי חח לא היה נדמה לי וגם את השם של השיר כבר גילו חחח עוד 2 דק' הם שרים את השיר וזהו חחחחח\ עלק "לא תצליח להוציא מאיתנו כלום"
חח זיהיתי אדםם!! יוו חח זכרתי שאביחי אמר שזה קיצבי חח לא היה נדמה לי וגם את השם של השיר כבר גילו חחח עוד 2 דק' הם שרים את השיר וזהו חחחחח\ עלק "לא תצליח להוציא מאיתנו כלום"