היום בתפוז Live

אמירש

תודה! מאחורי יושב לו אלדי - אלעד קרן, שמנגן בס ושר קולות בהופעות וגם בדיסק. היום הוא הגיע מתאילנד (בריא)...

אתי בת 15

New member
חחחח תגיד לו שהוא חמוד מאוד וגם

אתה! :) עד עכשיו לא הכרתי אותך מצטערת!

Drums

New member
ירמי שלום.

מעניין אותי לדעת מאיזה גיל התחלת לאהוב מוסיקה?

Drums

בגיל 6 בארה"ב שם נולדתי, ההורים שלי קנו לי מערכת תופים צעצועית (1966/7). ברדיו האמריקאי התנגנו להם light my fire - the doors, ו- cant buy me love - the beatles). אני ואח שלי ישבנו במרתף האמריקאי שלנו והרסנו את הצעצועים שאבא קנה...

Drorrrrrr

New member
חחחחחחח את ירמי לא הכרת

ואותו כן?
מסטולההההההההההההההה

עוד שאלה...

תגיד אחי.. מה אתה אומר אל הרוק ישראלי היום בארץ? ומה אתה אומר ספציפית אל היהודים? ודבר אחרון יש לי חולשה לבאסיסטים\שיער ארוך\ראסטאפרים....

דודל

New member
satlanit = סטלנית (מלשון סאטלה)

סאטלנית בהיי... של סמים, כמובן. אחלה.

אני צצריכה להחליף יוזר...

השם הזה ישןןן... ירמי יא בלונדיני... תעשה לי ילדדדדדד!!!!!!!!!!!!!1

just me 18

New member
ירמי

תענה גם על שאלות שלא נמצאות בשרשור הזה.. יש כמה שאלות למטה!

just me 18

New member
שבעצם

כבר נעלמו מהעמוד אז למקרה שלא קראת - קראת את הכתבה בידיעות אחרונות?.. זה לא הפריע לך בכלל היחס של דנה ספקטור לבנות??

בנאדם..עוד שאלה../images/Emo9.gif

זה נכון שהיית\אתה עדיין נשוי ויש לך ילדים?... ואממ רציתי לדעת על מה נכתב ראשון שבת.. עוד שאלה..וסליחה כי זה היה מתבקש! מה אתה חושב על אביב גפן:) ואממ.. מה שלומך!

just me 18

הפריע לי מאוד אבל אני לא מכתיב לדנה ספקטור איך לכתוב כתבות בעיתון כמו שהיא לא מנסה להגיד לי איך לכתוב מוסיקה. הדעות שלה לא משקפות את זלי ובכלל הכתבה משקפת את איך שהיא מתארת את חויית המפגש שביננו (4 שיחות בנות 3 שעות כ"א + הופעה). לצערי הרב בכלל עיתונים הם תמיד קרוב ליד האמת אבל אף פעם לא פוגעים פגיעה ישירה באמת, ולא רק בכתבות כאלה אלא גם במדורי החדשות. דווקא במזג האוויר הם מאוד אמינים לאחרונה....

למעלה