יש לי שאלה... ירמי קפלן חתיך...? רק שאלה כדי להיות מוכנה...
י ירמי קפלן New member 4/5/03 #37 red moon in the sky עד גיל 17 הייתי 163 (התגייסתי גמד) בצבא גבהתי 11 ס"מ תעשה את החישוב לבד...
R red moon in the sky New member 4/5/03 #43 זה יוצא מטר שבעים וארבע אז אתה די גבוה מתי אתה ונחמי תגיעו לירושלים?
Y yellow cheese New member 4/5/03 #12 שאלה לירמי (אחלה כותרת) ../images/Emo9.gif הייתי בהופעה שלך ושל חמי רודנר בבראקה בבאר שבע. היה מדהים [ ] אז, איך זה להופיע עם חמי? האם הכימיה שבהופעה קיימת גם בלי כל הקהל? זהו..נתראה בעצמאות שירלי
שאלה לירמי (אחלה כותרת) ../images/Emo9.gif הייתי בהופעה שלך ושל חמי רודנר בבראקה בבאר שבע. היה מדהים [ ] אז, איך זה להופיע עם חמי? האם הכימיה שבהופעה קיימת גם בלי כל הקהל? זהו..נתראה בעצמאות שירלי
N N a V e New member 4/5/03 #13 היי ירמי, רציתי לשמוע על האומנים שהשפיעו עליך ביצירת החומרים שלך...גם לועזי וגם ישראלי עם יש.
O Odish16 New member 4/5/03 #14 כאילו שהוא יבוא לפורום.. תמשיכו לחיות באשליות אנשים..יש לו חיים אחרים..וול
R red moon in the sky New member 4/5/03 #16 זהו אין לו חיים ירמי הוא בן אדם משועמם שבא לאכול ולשתות אצל המשרדים של תפוז. ירמי יש לי אספת הורים תגיד לי בהצלחה!
זהו אין לו חיים ירמי הוא בן אדם משועמם שבא לאכול ולשתות אצל המשרדים של תפוז. ירמי יש לי אספת הורים תגיד לי בהצלחה!
R red moon in the sky New member 4/5/03 #33 כן היה ממש נחמד בגלל שירמיהו התפלל למעני רק 3 נכשלים והשאר טובים ומעלה
י ירמי קפלן New member 4/5/03 #39 תוספת אני מכיר את חמי, ואף היינו שותפים לדירה יחד, עוד לפני שאיפה הילד ותערובת אסקוט הוציאו דיסק. החברות שלנו הוכיחה שהיא מצליחה לשרוד גם את העליות והמורדות האישיות, גם את תככי השואו ביז, ואני שמח לבשר שהיא אמיתית.
תוספת אני מכיר את חמי, ואף היינו שותפים לדירה יחד, עוד לפני שאיפה הילד ותערובת אסקוט הוציאו דיסק. החברות שלנו הוכיחה שהיא מצליחה לשרוד גם את העליות והמורדות האישיות, גם את תככי השואו ביז, ואני שמח לבשר שהיא אמיתית.