היום בתפוז Live

ציקיטום

New member
יו יו ירמי

אני חושב שכבר שאלו שאלה דומה.. ידוע לכולם שהתחלת את דרכך בתור מתופף עם "תערובת אסקוט" איך היה המעבר בשבילך מהתופים לקדמת הבמה? משהו שתמיד רצית לעשות? וגם למה לא השתתפת בהקלטות התופים באולפן?

ציקיטום

על חלק א' של השאלה עניתי כבר למעלה... לשמחתי רן שמעוני מנגן איתי כבר 8 שנים והוא חיה! חשוב לי לתת כבוד למוסיקאים שעובדים איתי, ולתת להם גם את המקום שלהם, גם אם נדמה לי לפעמים שאני יודע הכל...

Drorrrrrr

New member
ועוד שאלה ../images/Emo26.gif

מה היה השיר הראשון שנכתב לאלבום האחרון, כי לפני איזה שנה וחצי היית אצלנו בבצפר ונתת הופעה ושרת את תתחיל מאפס, זה השיר הראשון שבושל
תודהההה ויום טוב

Drorrrrrr

"כוונות טובות" הוא שיר שתחילתו מלפני 10 שנים וסיימתי אותו בזמן הקלטת האלבום. בכלל, כל השירים בדיססק הזה התהוו תוך כדי עשייתו, כלומר בשנתיים האחרונות.

zoye

New member
ירמי-תקרא.....

ממש ממש נהנתי מכל שיר ושיר אני זו זאת שהייתה עם הגופייה שלך שמכרו ואז עליתי לבמה לדגמן... ואחרי ההופעה חברה שלי ואני באנו ודיברנו איתך...זוכר אותי?(= אז רציתי להגיד שממש נהנו מהשיחה איתך ותדע שהתכוונו לכל מילה(= קראת את המכתב שכתבנו לך?? זה שדרור הביא לך....

zoye

קראתי את המכתב! יש חיבוקים שלא שוכחים. דרך אגב רויטל שאלה אותי מה אני צריך את המספרי טלפון שלכן....:)

עוזיג

New member
שאלה

ירמי שלום יש לי שאלה:האם לדעתך יש סיכוי שבמסגרת הגל של השנה האחרונה יש סיכוי שגם תערובת אסקורט תעשה איחוד-ולו להופעה או שתיים?אתה עוד בקשר עם אסף ועמיר?

עוזיג

כל הכבוד שאתה יודע שג'נגו כותבים עם ע' - הוא ישמח! אסקוט על שם הסיגריה ולא אסקורט ע"ש האוטו. יש תמיד סיכוי לשיתוף פעולה מוסיקלי עם מי מהם או אפילו שניהם, אבל בטח לא במסגרת האופנה האחרונה אלא כשנרגיש את זה ביננו, באוסול שלנו.

שלום ירמי.

איזה שיר שאתה מבצע אתה הכי אוהב? ומה לדעתך הלהיט הגדול ביותר שלך? כבר עכשיו? או שמא הדפוק הזה?

fire Horror pic show

השירים שאני הכי אוהב לבצע מתחלפים כל הזמן לפי מצב הרוח שלי, של הנגנים ושל הקהל (איך אומרים- "כולם היו בני...") עוד לא כתבתי את הלהיט הכי גדול שלי..:) אמנם "כבר עכשיו" הביא לי את החשיפה הכי גדולה ונטחן בטלויזיה בתור פרומו לסידרה "הפוך" בזמנו, אבל אין לי ספק ש"הדפוק הזה" משחק לי אותה.תמיד כיף לשיר אותו, והוא תמיד מרים את הקהל.

אמירש

New member
שלום ירמי...

אין לי מה לשאול... רק רציתי להגיד שאתה אמן מעולה
מה קורה וברכה נ"ב: מי יושב מאחוריך ושותה קפה כל הזמן?

ירמי תעשה שלום!

חח,זה כמו להסתכל על קופים בגן חיות אני לא אומר שאתה קוף אבל איך הסכמת להשתתף בזה?

rizzo

New member
"היא היתה כל כך קטנה, כמעט שלא ראו

אותה..." על מי נכתב השיר? יש סיפור מאחוריו?
(שוקו יש רק בחורף)

rizzo

New member
רק עכשיו קלטתי שיש גם מצלמה.

אלעד נראה ממש משועמם שם מאחוריך. תחזיקו מעמד.

אתה אתה שמפזר את השיער

לא משעמם לך לעמוד מאחורי ירמיהו? תעיף אותו ותעמוד אתה במקום:)

rizzo

השיר נכתב על האחיינית שלי , נועה (בתערובת אסקוט השיר "לא מוכנה לצאת מכאן" הוא גם עליה). קרובת משפחה שלי שהייתה קצת דכאונית ונויירוטית מצאה דווקא בנועה התינוקת בת השנה סוג של אוזן קשבת ונחמה לסערת הנפש שלה. בכלל השיר מתייחס לאפשרויות האינסופיות שגלומות ב"אנשים קטנים", שתמיד הציפיות שלנו מהם הן באיזה יחס להחמצות שלנו.

למעלה