היום בתפוז Live

היום בתפוז Live ../images/Emo24.gif

היום ב-19:00 תוכלו לפגוש את ירמי קפלן, לשאול אותו שאלות וגם לקבל תשובות בפורום רוק ישראלי. ירמי קפלן הוציא לא מכבר דיסק חדש- "הזמן האבוד", שבו הוא חוזר להיות כל מה שתמיד הכרנו ואהבנו!
מבצע חדש מתחיל היום בפורום DVD. אם אף פעם לא זכיתם בשום תחרות, תמיד הייתם מקום 11 כש-10 הראשונים קיבלו פרס, זה הזמן להביא את סיפורכם במסר אישי. גרמו לצוות השופטים להזיל דמעה, או לפרוץ בצחוק- ואולי הפעם תזכו!!!!
עוד לא שמעתם על המסיבה? לא יכול להיות!!!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
אחח...ירמי ירמי...../images/Emo13.gif

קודם כל,אני חייבת לציין שאתה אמן מדהים ומוכשר ושהאלבום החדש ממש ממש (ממש!!)מעולה
...כבר לא יכולה לחכות להופעה שלך ברוק עצמאות
דבר שני,רציתי לדעת,מאיפה ההשראה לכתיבת החומרים שלך?

rizzo

New member
ירמי קפלן שלום! ../images/Emo140.gif

גם אני אורחת היום בפורום הזה, אז לחברי הפורום- אחלה פורום יש לכם. מזל טוב לצאת אלבומך החדש- הוא כבר נמצא אצלי במערכת, מחלק את זמנו בין ריטה (החדש) וחווה אלברשטיין (כן, כן, חווה אלברשטיין. אחד מהישנים שלה). אין לי הרבה שאלות מהותיות לשאול אותך, אבל אני שמחה שיש לי את הבמה לחלוק עמך כמה דברים. לאחרונה ביקרתי בכמה הופעות שלך, ומאוד נהנתי. אני חייבת לציין שגם בהופעות בשנים קודמות וגם עכשיו קשה להשתעמם, גם אם אראה הופעה פעם ועוד פעם- מפני שלמרות שיש לך נטייה לחשוף פרטים אישיים ומוזרים על עצמך (וכאן הזמן לשאול מה שלומה של אישתך המגניבה? ומה היא חושבת על הדברים שאתה פולט בזמן ההופעה? היא עשתה עליי רושם עצום וחיובי, היא ממש מקסימה.)
קשה שלא לשים לב עד כמה אתה עירני לקהל שלך, אולי כל האמנים כאלה, אבל אתה גם יודע להעמיד את האנשים סביבך במקום ולהפתיע אותם, גם אם הם חושבים שהם רחוקים מספיק מטווח ראייתך. שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב, ואולי שאלו אותה מליון פעם, אך אני עוד לא נתקלתי בתשובה מספקת את הדעת: למה, לעזעזל, הסתפרת? התלתלים היוו סקס- אפיל רם במעלה לכל הדעות (או שרק לדעתי), אנשים שהתעניינותם בך גברה בגלל התלתלים נותרו מאוכזבים.! הילדים משכו לך יותר מידי בשערות?
יום גזיזת התלתלים צריך להיות יום אבל לאומי.
טוב, זהו בנתיים, עלה והצלח, ואל תפסיק להופיע זה דלק גם בשביל הקהל, לא רק בשבילך.

שלום שני

קודם כל תודה רבה!! החומרים מגיעים מהחיים שסביבי, מחברים אהובים ושנואים ומעצמי כמובן.

feedback

New member
שאלה למיסטר קפלן

האם אתה עדיין קונה ONE MELON & TWO BABNANASבמכולת של מיסטר קשטן? (לא המאמן) האם אתה עדיין מגדל נחשים למורת רוחה של אמא? מתי נזכה לאיחוד המרגש של NEIGHBOURS???????? תמסור ד"ש לאביך השריף. מעריץ אתכם

n u l i t

New member
די, אני מתעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!

סליידר

New member
לירמי היקר!!

אני רוצה להגיד לך שאני ממש מעריך אותך ואת השירים שלך. אתה ממש כותב מכל הלב וזורק את מה שאתה מרגיש ואתה עושה את זה ממש טוב. אחד מהאמנים הגדולים בארצנו הקטנה. רציתי לשאול אותך, קולה וברה? האם אשתך היא קולה ואתה ברה או ההפך? והריאיון שלך לפני מספר שבועות ב7 ימים, האם הוא באמת שיקף את החיים שלך עד עכשיו? אם כן, באמת כל הכבוד. עברת דרך קשה אבל ידעת מה אתה רוצה ולא ויתרת והגעת להיות אמן גדול. הכתבה מאוד נגעה לליבי. אני אישית לוקח ממך מודל לחיקוי. אלירן.

לסליידר

למרות שהשאלה נראית ארוכה, זה לא באמת חשוב מי קולה ומי ברה. אם תרצה תתפוס אותי באופן אישי בהופעה ואני אתן לך הסבר. הראיון ב- 7 ימים בהחלט שיקף קשיים, שהיו רבים כאלה, שנאלצתי להתמודד איתם כדי להגיע לאן שאני נמצא היום.

fear dark

New member
ירמי!!!שלום!!!!!!!

כמה זמן נתנו לך להופיע ברוק עצמאות??ובאיזה שעה?אני מפחדת לבוא מאוחר ולפספס...או שאתה בכלל אחרי היהודים וכל זה כך שזה בסביבות 2,3,4,...

fear dark

אני אופיע בתחילת הערב, בסביבות השעה 12 , וההופעה תארך כחצי שעה בערך.

Drorrrrrr

New member
שאלה לירמי ../images/Emo26.gif

היי ירמי
דבר ראשון רציתי להגיד ש"הזמן האבוד" שיא הטוב, והיום אפילו לקחתי אותו לבית הספר
עכשיו השאלה שלי היא אם השירים נכתבו מתוך מקרים אישיים
על מה בדיוק מדבר השיר תתחיל מאפס
תודה דרור

Drorrrrrr

כפי שציינתי קודם, השירים נכתבים מתוך החיים שסביבי, אבל מדובר בנקודת המבט האישית שלי. איך שאני רואה את הדברים או ההגיגים שעולים לי מתוך הדברים שאני רואה. תתחיל מאפס הוא שיר שנכתב על סיכסוך בין חברים טובים שלי שפעם עשו מוסיקה יחד ונגררו למצב שהם רק דיברו בינהם באמצעות עו"ד. אבל תוך כדי כתיבת השיר נוצקו לתוכו תכנים נוספים שמתייחסים לאותה נקודה שבה נדמה שהכל התפורר ושכבר "אין לך לאן ללכת"...

TheDUKE

New member
שלום שלום הכל טוף? אז ככה:

זה שאתה אומן ואמן (בשבילי מוסיקה זו אמנות גם) מעולה אתה בטח יודע כבר, אז בוא נעזוב את זה ונעבור למשהו שמעניין אותי בתור יוצר... אותי מעניין מה השפיע עליך ועל סגנון המוסיקה שלך (גם בליריקה וגם במוסיקה), איזה אומנים אחרים ומאיזה שנים. אותי למשל דורס, זפלין, הנדריקס ופינק פלויד הדליקו מיד עם התו הראשון ששמעתי מכל אחד ואחד מהם, מהם אני זורם הלאה, אז מה עשה לך את זה כשרצית להיות אומן ומה או מי גרם לך להמשיך בזה? ועוד משהו, קראתי הרגע שהתחלת כמתופף בתערובת אסקוט (לא ידעתי מה לעשות), איך המעבר הגיע מתיפוף לגיטרה ושירה? (גם המתופף של נירוונה הפך כיום לסולן וגיטריסט של פו פייטרס). לסיכום בריא עליך בנאדם! נ.ב איך הכסף בארצנו המעפנה? משתלם?

TheDUKE

New member
אה שכחתי... אהבתי בטירוף את השילוב

בינך לחמי רודנר ברוק ניצנים... היה פציייץ!

TheDUKE

נתחיל מהסוף. הכסף: בציפרניים. כמו כל המדינה יש תקופות טובות יותר ותקופות פחות טובות, אבל ארץ ישראל מתייחסת רע מאוד לאומניה. זה מתחיל כמובן שממשלותנו שמשוכנעות שתרבות נועדה יותר לפנאי ובידר ופחות לנשמה ובמיוחד תרבות המוסיקה שלא זוכה אפיו למשכן ראוי (הבלט - סוזן דלל, תיאטרון - הבימה והקאמרי, אופרה - מרכז לאומנויות הבמה), ורק אנחנו תלויים בשאול מזרחי שיפתח את דלתות ה"בארבי" למעננו. כמעט בלתי אפשרי לענות על השאלה איזה אומנים השפיעו עלי, היות ואנחנו לא בוחרים ממה להיות מושפעים, זה יותר מרק לאיזו מוסיקה בחרת להקשיב. כל השמות שהזכרת לעיל הם פצצות ואבני דרך המוסיקה העכשווית ובהחלט קיבלתי את המנה שלי מכולם אבל רק כדי לתת את הקצה השני של המקל, בדיסק הזה היו יותר התייחסות בזמן העבודה על להקות כמו מאסיב אטאק, גרבג', בק ואפילו לינקין פארק. לגבי התופים, בגיל 13 קניתי לעצמי מערכת תופים ראשונה. ההורים הכריחו אותי לקחת כמה שיעורים (בחמישי פרשתי כבר) ככה המשכתי עד הצבא התיפוף היה כתחביב. בגיל 28 כשהתחלתי לנגן עם אסף וג'נגו בתערובת אסקוט, זה התחיל לשם הכיף בלבד, נהיינו אחלה להקה (2 החבר'ה האלה כרישים), אבל זה היה כבר אחרי שהתחלתי לכתוב את המוסיקה שלי (התחלתי בגיל 24). פשוט התפרסמתי קודם כמתופף בתערובת אסקוט. דרך אגב, בימים אלו מידי פעם מזדמנת הופעה שלי ושל חמי (רודנר) שבה אני מתופף, חמי על הבס ועידו אגמון על הגיטרה. אם תיתקל בהופעה אז שווה לבוא.

TheDUKE

New member
לינקין פארק?

למען האמת לא יצא לי לשמוע את הדיסק החדש שלך.. אקדיש לזה קצת זמן כשיזדמן לי. עם נגיעות במאסיב אטאק וגרבג' זה צריך להיות טוב... (הקטע עם הלינקין פארק אני קצת חושש ממנו... לא עושה לי טוב מה לעשות) בבקשה אל תאכל את המצלמה שוב...
ותודה על המענה.. עזרת לי מעט! ואיפה לעזאעזל השארתי את ה
שלי?

מוצארט

New member
ויש להודות על האמת:

ירמי! אחלה של הופעה הבאתם אתה וחמי! הייתי בהופעה שלכם בברקה בבאר-שבע בשבוע שעבר, מאוד כדאי לבוא!

La NaNi

New member
הדפוק הזה............

עושה לי טוב
ירמי, אוהבים אותך!!! בוא לעמק יזרעאל מתישהו...!!!

למעלה