gilmorefreak
New member
עכשיו תבינו למה אני לא אוהבת חלונות
אוקיי אז ככה..נתחיל מזה- אסור לצאת!!! אפשר לצאת עם אישור מיוחד אחרי שאת הולכת למי שאמורה להביא לך אישור, היא שולחת אותך לרכז שיכבה..ואז הוא מריץ אותך חזרה אליה ככה לפה ולשם עד שמישהו נותן לך אישור מסכן וכבר לא נשאר לך זמן להנות ממנו [היום השתחררתי מוקדם, נחשו מה? הייתי צריכה אישור לצאת!!!] טוב נמשיך..נגיד שיצאנו..אין שומדבר מעניין ליד התיכון..יש הרבה דשא..המון..אבל אני אצא בשביל דשא? לא נראה לי..
, יש גם בית אבות..יפי יאיי..איזה כיף אה?
הבית שלי במרחק רבע שעה, 20 דקות הליכה..הקניון יותר רחוק...
[ויש רשיון, אבל אין אוטו..חוצמזה שעוד יש מלווה..
] אז הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה ללכת לחברה שגרה במרחק 5 דקות הליכה..וזה במידה וגם לה יש חלון... נגיד שלא יצאנו מבציפר? ללכת לאולם ספורט..יש שם אנשים חביבים..וחישוקים! [אני אוהבת חישוקים, עזבו..] וזהו נחמד באולם..אבל לא מרתק במיוחד.. יש את הקפטריה..אוכל יקר וסתם משמין..ולא כזה טעים..כל הערסים של השכבה שם- כי, איכשהו נראה שהם תמיד בחלון [
] ואממ..טוב זהו..הקפטריה לא כזאת מעניינת.. ובחורף בעיקר הולכים לספרייה..המקום היחיד עם מזגן שאשכרה עובד [חוץ מחדר מורים כמובן..
] וזהו..בזבוז של זמן..פשוט..טעות..! אהההההה..ד"א חדשות טובות..יש מצב שאחרי הבגרות בהיסטוריה בינואר יבטלו לנו ימי שישי..ובמקום שעות חלון של היסטוריה במערכת ידחפו את אלה של יום שישי!!!
פתרון מצויין לדעתי.. וכאן נגמר עוד פרק מרתק של- חייה של איילת, הפעם- מה עושים בשעות חלון! [עזבו..
, אני פסיכית..]
אוקיי אז ככה..נתחיל מזה- אסור לצאת!!! אפשר לצאת עם אישור מיוחד אחרי שאת הולכת למי שאמורה להביא לך אישור, היא שולחת אותך לרכז שיכבה..ואז הוא מריץ אותך חזרה אליה ככה לפה ולשם עד שמישהו נותן לך אישור מסכן וכבר לא נשאר לך זמן להנות ממנו [היום השתחררתי מוקדם, נחשו מה? הייתי צריכה אישור לצאת!!!] טוב נמשיך..נגיד שיצאנו..אין שומדבר מעניין ליד התיכון..יש הרבה דשא..המון..אבל אני אצא בשביל דשא? לא נראה לי..