היום בתפוז

Nerade

New member
לאה מלכה!!!../images/Emo2.gif

(גמני למדתי איתה
) מציטוטיה: נדב (ילד מהכיתה שלי): "אני רוצה להתעת'מן!" לאה: "את האמת, אני אל חושבת שיקבלו אותך". איזה ילד אחד אמר משהו שלא היה קשור לשיעור (היה את השקט המוזר הזה...
וכולם הסתכלו עליו ככה - o_O ואז כולם התפקעו מצחוק...
זה באמת היה מצחיק, אבל זה לא קשור.
), אז לאה אמרה (אחרי שצחקנו): "מה אתם רוצים ממנו? הוא מנורדיה" היו עוד כל מיני אמרות מצחיקות אבל אני אל זוכרת אותם עכשיו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה בטח היה חפי..

אצלנו היא לימדה היסטוריה (מורחב) ופתאום היא הפסיקה את השיעור והתחילה לדבר על נרגילות ועל ילדים שתופסים טרמפים. o_O הזוי לחלוטין. אני מקווה שהיא תצא איתנו לגדנ"ע! יהיה סוטול.. חוצמזה שלאה תמיד משחררת מיד כשהיא מסיימת להעביר ת'חומר (שזה די מהר), ואף מורה אחרת לא

Nerade

New member
כן, זה היה חפי....../images/Emo6.gif

כן, פעם אחת (אחרי פסח) היא סיימה איזה המשך של שיעור בעשרים דקות בערך, ואז שחררה אותנו.
(יש לנו שיעור של שעה וחצי, למי שלא יודע.^^)

Kill Bernard

New member
אם כבר אמרות של מורות להיסטוריה..

"בואו נהנה מריח הגשם!" (באושר אילאי) "בית ספר נהדר!" (שוב, באושר הנוראי הזה) "ומי שהוא קצת אחראי, שיש לו ראש קצת יותר גדול מסיכה.." "אני לא מבינה בכלל איך אפשר להרדם עם הקול הצפרדעי שלי" "אני אתנקם בכן!" (בזעם) "סליחה! אני תמיד נואמת!" (תגובה זועמת לאנשים שהיה נמאס להם לשמוע אותה מטיפה לנו לערכים) "יש לו (לאיש כלשהו) נשמה מאוד רחבה. לי יש נשמה הרבה יותר מצומצמת" על הנאצים - "זה לא איזה אילה נחמדה או סוס נחמד". WTF?! ילד רוצה לפתוח את החלון כי חם לו - "תסגור, לא נורא, אל תנשום" המוזר זה שזה היה ברצינות גמורה. על ניר טואלט שנגמר - "יגמר אז יגמר. אני אנגב בשרוול" מתלוננת על אנשים איטיים בהכתבה - "אני כמו צב מדבר!" או: "אני מבקשת ממכם להיות ראש קצת יותר גדול מראש של ציפור. מי שלא ימהר אז לא. זה לא אוטובוס" אכן לא.
ד"א, הציטוטים הם מדויקים לגמרי, הם נרשמו באותה שניה שנאמרו, ומאז אני וזכרת אותם בע"פ. זה גאונות

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo12.gif

הלוואי על כולנו מורה כל כך משוגעת.. שמרלינג, תספרי על נורמה..

morini77

New member
יהההה גם אני בי"א 4! איזה טלפתיה../images/Emo12.gif

אולי אנחנו בעצם באותה כיתה ואנחנו לא יודעות את זה? ואולי אני ממש ממש עייפה מהבית ספר המפגר הזה וההסתובבות החסרת תכלית הזאת שאין למוח שלי מספיק חומר גלם לעבוד אתו. אז אני אפרוש עכשיו כדי לא להביך את עצמי יותר מדי. אבל לפני כן אני רק רוצה להגיד, למה לעזאזל לא מסיימים ללמוד אחרי כיתה י'???? למהההההה? מה עוד יש??

furious girl

New member
הגעתי למסקנה שאני שונאת את ביה"ס

יותר מדי קודם כל השנה התחילה מוזר לא יצא לי להפגש עם המון אנשים כל החופש בגלל שיצאתי מה שיצר מצב מוזר של מוזרות כזאת. חוץ מזה כמובן שהייתי צריכה להסתובב בכל הביה"ס כדי לגלות שהכיתה שלי נמצאת בדיוק באותו מקום שהיינו שנה שעברה וכולם יושבים באותו מקום שישבו שנה שעברה זה היה נורא מוזר אבל לא התנגדתי אני אוהבת את המקום שלי. חוץ מזה עברה לכיתה שלי ילדה שאני נורא לא אוהבת היא כל הזמן נדחפית אלינו והכל וזה משגע אותי. והצטרפה אלינו עוד ילדה שכל הפקצות בכיתה שלי מכירות ואוהבות דבר שלא מעודד במיוחד. כמובן שאין בנים חדשים לא מעניין. המערכת שעות שלי זה הדבר הכי נורא שקיים ועוד לא החלטתי אם אני לומדת כימיה או ביולוגיה אז היא לא בדיוק מסודרת וזה מבלבל אותי כל פעם מחדש.אממ שנה שעברה אמרו לנו מי אמורה להיות המחנכת שלנו שהיא ממש נחמדה למרות שלא ישצאתי ללמוד איתה היא שמרה עלינו במגן שנה שעברה אבל כמובן שהיא לא מחנכת אותה השנה ובמקומה הביאו לנו מורה אימתנית ומפחידה בעעע איתם. היום למדנו רק מתמטיקה ואני חייבת לציין שהמורה שלי מפחיד בטירוף הוא רגוע מדי ויש שקט כזה של מתח נוראי כל השיעור. וגאד הוא הסביר לנו את הדרישות שלו אם אני רק יזכור את כולם זה יהיה טוב. כמובן שהיום הראשון שבו אנחנו אשכרה לומדים הוא היום הכי ארוך שלי אני לומדת מחר עד 6 או 7 אני אפילו לא יודעת איזה סיוט :( חוץ מזה הביצפר נחמד מאוד כייף לראות את כולם

Kill Bernard

New member
ואני הגעתי למסקנה..

שאני חייבת בידור דחוף! משהו! אחרת, אוי אוי, אני אאלץ ללכת ללמוד לביולוגיה ואני כ"כ לא רוצה לעשות את זה.. מה אני אעשה?! מה אני אעשה?! HELP!

dafi daf

New member
אמממ אני התחלתי ללמוד בראשון...

אבל לפחות יש לנו גשר בין כיפור וסוכות... ואני לא לומדת יום שישי{כבר שנה שלישית שלי-בבית ספר זה המון זמן} ויש לי יומיים שאני מסיימת בשלוש ושלושה ימים שאני מסיימת באחת...{אבל יש לנו ארוחות צהריים ושעה אחת שלא עושים בה כלום אז זה פחות} נו תגידו שאני זונה!
{כל כך כיף להיות זונה
}

Nerade

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אתם לא לומדים ביום שישי ואלו כל השעות שיש לכם!?
אנחנו גם לא לומדים ביום שישי, רק שיש לי כל יום שעת אפס (רבע לשמונה, רק שזה לא ממש עוזר שזה רבע לשמונה... עדיין צריך לקום ב-6 בערך כדי להספיק להסעה - כי אנחנו גרים במושבים וזה ביצפר איזורי.>< ><) ושלוש פעמים בשבוע עד 4 (עד רבע לארבע למען האמת, אבל חוזרים רק בסביבות 4 ורבע...) ואני עוד המצב יחסית טוב, יש כמה ילדים שיש להם כל יום שעת אפס עד 4.*________________**_______________________*

gilmorefreak

New member
זונה! ../images/Emo3.gif אהההההההההההה...

ממממממממממממההההההההההה?????????????????
לא פייר!!! אני לומדת כל יום..כל יום משמונה בבוקר..בלי שום ארוחת צהריים ובלי שעות חלון..
אני מסיימת פעם אחת ב5 [לפחות זה הכי מאוחר..שי אצלנו עד שבע..
] פעממים ב-4 ועשרה..פעמיים ב-3 וחצי..וביום שישי בעשרה ל-12... אין..אין חיים..איך אני אעמוד בזה??? איך הם רוצים שאני אכין שיעורי בית? ואשב קצת במחשב..
[אני לא ארשום פה הרבה השנה..זה עצוב!] ואממ..אחיה??? יום ראשון אני אמורה ללכת לעשות עם חברה שלי עבודה בספרייה..ונחשו מה? הספרייה פתוחה מ-4 עד רבע לשבע..ואנחנו מסיימות ב4 ועשרה..מה שאומר..שלא נחזור בכלל הביתה, ישר ניסע לספרייה..ללמוד..ואם יהיו לנו שיעורי בית..עוד נצטרך לחזור ואח"כ לעשות אותם..פאק, רק לחשוב על זה ואני כבר מתעייפת...
נו, אופטימיות..יהייה טוב..זה לא כאילו שלא עברו את זה אנשים לפני! [זה כן, אבל לא משנה..פעם ראשונה שעושים ככה היסטוריה אצלנו..]

gilmorefreak

New member
אהה..וקצת באיחור..יש ציוני בגרות..

בערך..
מתמטיקה- 005 נו אין לי כוח לפירוט..סופי 100 006 סופי 99 [
] ביוטכנולוגיה- בגרות-100 סופי- לא ידוע [אני לא יודעת ציון הגשה..לא יכולה לחשב את הסופי..אבל זה בטח 90 ככה..הרסה לי את הציון..
] תנ"ך - סופי 91, המגן עזר..
וכן..זהו..אני גאה בביוטכנולוגיה ובמתמטיקה..תנ"ך זה..אמממ..תנ"ך..

Kill Bernard

New member
פאק איך יש לכם כ"כ הרבה שעות?!

אני למזלי סיימתי אנגלית שנה שעברה, אז.. מערכת שווה. ראשון - 3 שעות, 10-13 שני - רגיל, 8-2 שלישי - שעתיים, 10-12 רביעי רגיל חמישי באסה - שביעית ושישי, שעה - אחת - מסכנה - של - ספרות!!, ב-11.. לא יכלו למצוא זמן יותר טוב ולהביא עוד יום חופש..

gilmorefreak

New member
אמממ..

כי כבר סיימת עם אנגלית- שזה עוד 5 שעות וגם עם היסטוריה- שוב, 5 שעות..[סיימת עם היסטוריה נכון?] כמה מוגברים יש לך? יש לי שתיים..ביולוגיה- 9 שעות וביוטכנולוגיה- 8 שעות... חוצמזה מתמטיקה..5 שעות, נראה לי..ואזרחות, ספרות, הבעה, ספורט...
המון מקצועות!!!
אני מתחילה להתחרט שלא נתתי לדוברי אנגלית ניסיון..[אפילו לא ניסיתי להתקבל..
] מה שכן..בינואר אני נפטרת מהיסטוריה..סופסוף! ואז יהיו לי 5 שעות פחות במערכת!!!
הקלה..!!! למרות שיהיו לי חלונות..אני שונאת חלונות באמצע היום..

Kill Bernard

New member
מה?! חלונות זה טוב!

הולכים לאכול פיצה או לקנות מנה חמה באמצע היום, או יושבים להציק לספרנית בספריה.. זה נחמד! ד"א, איך יש לכם ביולוגיה 9 שעות?! אנחנו גם 5 יחידות, עם 6 רק.. והייתי חכמה לבחור מוגבר שני את המקצוע הכי קל (ומשעמם) שיש. סה"כ 3 ש"ש נראה לי..
(ספרות וקולנוע) חזרתי עכשיו אחרי שעה אחת בבי"ס (דפוקים אלה), ואני מדוכאת לגמרי כי שוב אני לא הולכת לראות בנות גילמור היום!
אז.. אני אלך לאכול ארוחת בוקר ולשקוע ביגוני.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חלונות זה רע..

טוב, אולי זה לא רע, אבל בהחלט עדיף שיתקעו במקום חלון איזה שיעור שבמקור הוא בשעת אפס או בשעת ארבע.. וזה מבאס נורא שאת מתחילה בשעת אפס ומסיימת בשתיים עשרה.
חוצמזה לביצפר שלנו יש יציאה חדשה עכשיו: "אסור לצאת לקניון" (אז מה נעשה, נרקוד הורה ברחובות ביצפר?) (ערומים?) או יותר מצחיק: "מי שרוצה לצאת קניון, ההורים שלו צריכים לבוא ולקחת אותו לקניון, וכמובן גם להחזיר אותו." שימו לב: המרחק בין הביצפר שלנו לקניון הוא הרוחב המדוייק של כביש דו-סטרי. אני מדמיינת את עצמי.. "אמא, בואי לקחת אותי לקניון.." *סטירה* מטונפים.

Nerade

New member
../images/Emo12.gif

רגע, אז את לא יכולה להוציא אישור שסיימת את הביצפר?
ביצפר חרא.><

gilmorefreak

New member
5 שעות לימוד, 3 מעבדה ואממ..

אחת המורה החליטה להוסיף בעצמה- בלי לקבל תשלום, מחשש שאנחנו לא נספיק גם לעשות מעבדה ב-3 שעות וגם להבין אותה..
אז שעה אחת לשאלות על המעבדה הקודמת ועוד 3 של החדשה..ולהגיש דוח בסופה..
פשוט מרתק איך שאני פשוט אעבור לגור בבציפר השנה..כבר אין למה לחזור הביתה..
טוב די להתבכיין, אני באמת צריכה להפסיק.. ולמה לא תראי גילמור???
אהה..וספרות וקולנוע זה לא עוד 2 מוגברים???

YaLdoNet 4 EveR

New member
יאללה סקר חפוז ../images/Emo43.gif../images/Emo15.gif

מה אתם עושים כשיש לכם חלון
אני אתחיל, כי כבר פתחתי הודעה.
א. אני לא אוהבת חלונות.
הם מיותרים, ושעה וחצי זה לא שינה הולמת דיו. ב. יש לקוות שיחד איתי בחלון יש מישהו נחמד/שיש עליו כסף.
ג. בד"כ אוכלים.. יש לנו קיוסק מטונף ויקרן בביצפר עם מאכלים די דוחים (שחצי מהם אסור לי לאכול בכלל..
) ד. מנסים לברוח מביצפר. אומרים לשומר "אנחנו י"בניקים" (כבר שלוש שנים ברציפות) מה שמוביל ל-ה ה. יוצאים לקניוןןןןןן ^_______^ יש לנו קניון קטן ו"אינטימי" צמוד לתחת של הביצפר.. אין בו כמעט כלום חוץ מחנות הפנינג יקרה למכביר ואוכל תאילנדי שאשכרה יש שם תאילנדים. בעע זה מזכיר לי את ה-X.. ו. משתזפים. סתם, כשאין ממש מה לעשות אז יושבים בדשא הגדול (שלנו
) ומנמנים.. ז. כשיש מפתח והצטרפות מקרים צרופת מזל, הולכים לחדר מוזיקה (יש חדר מוזיקה של המגמה.. ממש מגניב.. יש שם תופים ואורגן ופסנתר ומיקרופונים וגיטרות.. שווה לחלוטין
) ועושים שמייח.. זה תמיד מבדר. ח. מתים משעמום.
ומה אתם?

למעלה