../images/Emo15.gif שרשור 1 בספטמבר!../images/Emo15.gif
וויש. עצוב לי.
למרות שחשבתי שהיום הזה יהיה גרוע ומגעיל ואיכס ובעע אחד גדול, הוא לא היה ככה כל כך.^^ הכיתה החדשה שלי (עברתי כיתה) אפילו לא שמה לב שאני חדשה ודי התייחסו אלי כאילו אני שם 100 שנים.
הרבה מורים משנים קודמות זוכרים אותי.*.* כמו עמוס!
חהחה!
עמוס, המורה להיסטוריה השקסי שלי מכיתה ט', זכה להתנפלות מצד 10 בנות שהיו בכיתה שלי. התלהבות על ציוני היסטוריה, כמובן. הוא ממש התעניין מה עשינו בחופש ובאיזה מגמות אנחנו.>< והוא זכר שניגנתי.
הוא לא זוכר שניגנתי על פסנתר, אבל הוא זוכר שניגנתי. לא ידעתי אפילו שהוא ידע.
החונכת החדשה שלי היא עינת, והיא הייתה המורה לערבית שלי בסמסטר הראשון בכיתה י', וגם היא זכרה אותי... רק שבכיתה י' היא הייתה מאוד מעוצבנת עלי רוב הזמן.
לפחות היא שכחה את זה, אני מקווה.^^ והכי חשוב -
אני עם אבי! (אני עם אבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולקינוח - !) (אהמ, שנה שעברה המורה לשי לפיזיקה היה אודי [שד"א, הוא צובע את הישער כל פעם למשהו אחר. היום הוא היה בלונדיני עם פאות בצבע לבן], והוא היה שוביניסט אידיוט והוא חשב שאני טיפשה מהרגע שהוא ראה אותי בערך. [זאת אל אשמתי שהשיעורים שלו ממש ישעממו וחברה שלי ואני כל הזמן התחרפנו וצחקנו ונפלנו על הריצפה!
אבי, לעומת זאת, זה מורה מעולה עם גוונים בגבות. והסיכוי שהוא היה המורה שלי שאף לאפס, אבל איכשהו זה הסתדר...
) אואואו! וגם מתכננים לנו נסיעה ללונה-פארק רק לתלמידי פיזיקה.
והמורה לשי לתנ"ך חמודה אך מוזרה בהחלט.*.* וזה היה סיקור המורים.
בהסעה ה-י"בניקים התלהבו וזה, ואמרו גם כל הזמן ש"זה היום הראשון האחרון שלהם" (אסוציאציה: הפרק בעונה השלישית של היום הראשון של רורי בכיתה י"ב. נו, היה פרק כזה.) וכל מיני דברים כאלו. מנוזר להיות י"א, כי היחידים שיותר גדולים מאיתנו הם י"ב, וזהו.
והי"בניקים הקודמים עזבו.
וזהו.
היו גם המוווווווון קטעים מצחיקים, רק שאני מאוד מאוד מאוד סנילית.^^