היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

Nerade

New member
../images/Emo15.gif שרשור 1 בספטמבר!../images/Emo15.gif

וויש. עצוב לי.
למרות שחשבתי שהיום הזה יהיה גרוע ומגעיל ואיכס ובעע אחד גדול, הוא לא היה ככה כל כך.^^ הכיתה החדשה שלי (עברתי כיתה) אפילו לא שמה לב שאני חדשה ודי התייחסו אלי כאילו אני שם 100 שנים.
הרבה מורים משנים קודמות זוכרים אותי.*.* כמו עמוס!
חהחה!
עמוס, המורה להיסטוריה השקסי שלי מכיתה ט', זכה להתנפלות מצד 10 בנות שהיו בכיתה שלי. התלהבות על ציוני היסטוריה, כמובן. הוא ממש התעניין מה עשינו בחופש ובאיזה מגמות אנחנו.>< והוא זכר שניגנתי.
הוא לא זוכר שניגנתי על פסנתר, אבל הוא זוכר שניגנתי. לא ידעתי אפילו שהוא ידע.
החונכת החדשה שלי היא עינת, והיא הייתה המורה לערבית שלי בסמסטר הראשון בכיתה י', וגם היא זכרה אותי... רק שבכיתה י' היא הייתה מאוד מעוצבנת עלי רוב הזמן.
לפחות היא שכחה את זה, אני מקווה.^^ והכי חשוב - אני עם אבי! (אני עם אבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולקינוח - !) (אהמ, שנה שעברה המורה לשי לפיזיקה היה אודי [שד"א, הוא צובע את הישער כל פעם למשהו אחר. היום הוא היה בלונדיני עם פאות בצבע לבן], והוא היה שוביניסט אידיוט והוא חשב שאני טיפשה מהרגע שהוא ראה אותי בערך. [זאת אל אשמתי שהשיעורים שלו ממש ישעממו וחברה שלי ואני כל הזמן התחרפנו וצחקנו ונפלנו על הריצפה!
אבי, לעומת זאת, זה מורה מעולה עם גוונים בגבות. והסיכוי שהוא היה המורה שלי שאף לאפס, אבל איכשהו זה הסתדר...
) אואואו! וגם מתכננים לנו נסיעה ללונה-פארק רק לתלמידי פיזיקה.
והמורה לשי לתנ"ך חמודה אך מוזרה בהחלט.*.* וזה היה סיקור המורים.
בהסעה ה-י"בניקים התלהבו וזה, ואמרו גם כל הזמן ש"זה היום הראשון האחרון שלהם" (אסוציאציה: הפרק בעונה השלישית של היום הראשון של רורי בכיתה י"ב. נו, היה פרק כזה.) וכל מיני דברים כאלו. מנוזר להיות י"א, כי היחידים שיותר גדולים מאיתנו הם י"ב, וזהו.
והי"בניקים הקודמים עזבו.
וזהו.
היו גם המוווווווון קטעים מצחיקים, רק שאני מאוד מאוד מאוד סנילית.^^

Kill Bernard

New member
בי"ס זה כזה חרא!

מהרגע הראשון היה נדמה כאילו בכלל לא עזבנו. הכל נשאר אותו דבר. בלעע, כלומר - רע.
יש לי מבחן בביולוגיה עוד שבוע! *יורה לעצמי בראש* זה היה היום הראשון האחרון גם שלי (מודה לאל על כך), רק שלצערי הרב הוא היה נוראי. ואני לא מצליחה לראות את 313!! *יורה לעצמי בראש שוב, והולכת להתפרץ בבכי בפינה*

Nerade

New member
../images/Emo7.gif

אני זוכרת ששנה שעברה בשבוע השני כבר היה לנו מבחן או שניים.....

gilmorefreak

New member
איזה הזדהות מטורפת..../images/Emo3.gif

גם לי זה היה היום הראשון האחרון..והאמת שנסענו בבוקר אמרתי לחברות שלי שזה הדבר היחיד שמעודד אותי..ואז חברה שלי נזכרה בפרק של גילמור
זה היה נחמד..חשבתי שאני היחידה שזוכרת- ככה זה בדר"כ..
יש לי גם מבחן בביולוגיה עוד שבוע..בדיוק!
תגידי..אממ..את לומדת ביהוד במקרה?
לא מצליחה לראות את 313?
, במה מדובר? ואצלנו אממ..דווקא הכל השתנה..אבל לא מרגישים בכלל.. אנחנו השכבה שנדפקה מכל הכיוונים..אנחנו לומדים ימי שישי [הומניסטי לא! זונות!
] אנחנו לא נוסעים לאילת..
השנה החליטו, במיוחד בשבילנו עם ביטול הימי שישי חופש שגם לא ניסע לאילת..למה שלא נעשה במקום מסע של 4 ימים של שינה באוהלים וביום מסלולים עם האוהלים על הגב..יאיי..פאן פאן פאן! [האמת שזה נשמע חביב..אבל לא במקום אילת
] מה שהשתנה זאת כל ההנהלה שלנו... אני עדיין לא יודעת את ציוני הבגרות שלי
אני ממש צריכה לברר אותם כבר..
אני צריכה להגיש קלסרי ביוטופ ביום שני..
וכבר מחר אני מסיימת ב-4
אהההה..ואני לומדת 49 שעות בשבוע
..לא אנושי!!!
ועד כאן ההתבייכנות שלי.. דבר אחד טוב, אותה מורה למתמטיקה ואותה מורה לאנגלית..
אהה..עוד דבר טוב..מורה חדשה להיסטוריה..
וזהו..יהייה טוב..לשמור על אופטימיות!

Nerade

New member
אני יודעת שזה ממש לא שווה,

אבל שנה שעברה גם לנו ביטלו את הטיול השנתי... ובכלל השכבה שלנו די נדפקת בהרבה דברים...

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif

אני כזה באה לכתוב: "וואי!! גם לנו!!!!1
" ואז פתאום ראיתי שזאת את
איזה יום פיגור לי..

Kill Bernard

New member
כנ"ל

גם העובדה שזה היה יום אחרון בכלל לא עזרה. היתי כ"כ מדוכאת בבוקר! כל האנשים האלה שאני לא סובלת.. שוב המקום הנוראי הזה, רק שחזרתי פתאום נזכרתי למה כ"כ לא נהנתי שנה שעברה.. לא לומדת ביהוד..
אבל אני מניחה שסה"כ דברים לא כ"כ שונים בין הבתי ספר. בעיקרון הרי אנחנו עושית בדיוק את אותה בגרות בסופו של דבר.. 313. הייתי אצל אבא שלי ביום שישי, הלכנו לאיזה מסעדה עלובה, והשארתי בבית קלטת עם הוראות מדיוקות לאמא שלי שחס וחלילה לא תתבלבל. אבל... אחי הנפלא, בחוכמתו הרבה הוציא משם את הקלטת שניה לפני שנסענו (רצה לבדוק משהו, לא'ידעת) ולא ידעתי מזה! מחמישה לשבע ניסיתי להתקשר לאמא שלי להזכיר לה, והיה תפוס! הייתי מזה מצחיקה בטח באותו רגע - לגמרי בלחץ..
בסוף הצלחתי להשיג אותה, בשבע ושלוש דקות. ורק כשחזרתי הביתה ביום שבת ראיתי שלא היה בפנים קלטת!
וזה עוד אחד מהפרקים היחידים שאף פעם עוד לא יצא לי לראות לפני. קראתי את התסריט, כן, אבל אני לא מצליחה למצוא את זה בשומקום! עדיין! עצוב, עצוב.. ד"א. אני אף פעם לא - לא למדתי ביום שישי.. אף פעם. ואח שלי הננס הקרציה הזה, אררר!
הוא נשאר בבית! זה כ"כ כ"כ לא הוגן! ועוד ביום חמישי בערב הוא כזה מביא לפה את כל החברים השמנים והמזיעים שלו שיתנחלו לי בבית, ו.. לגמרי אוירה של חופש פה. ולי יש בי"ס למחרת.. רע רע רע רע רע. אבל לא כזה נורא - השנה יצאה לי מערכת מעוותת לאללה. אני לומדת שעה אחת(!) ביום שישי! ספרות עלוב, ב-11. כאילו, לא יכולתם למצוא מקום אחר לתקוע את השעה המסכנה הזאת ולתת לנו ת'יום חופשי הזה?!
שוב, רע. ולמה לעזאזל אתם לא נוסעים לאילת?!
טוב, ארוך מספיק, ואני מעוצבנת לאללה עם כל הביוטופ המסכן הזה והמבחן ביום ראשון... 4 ספרים דמט! זה.. זה.. איזה 1000 ומשהו עמודים!
בכל מקרה כל מה שיצא לי מהפה יהיה תלונה על משהו (בי"ס כנראה), אז רצוי בשביל כולם שאני אפסיק..
ו- אכן. לשמור על אופטימיות! (לא היה קצת יותר קל לעשות את זה אם לא היו תוקעים לנו את כל המבחנים ככה על השבוע הראשון?!)

Sweet Misery

New member
יאאא, אני בבניין של התיכון!

אבל רציתי להיות בכיתה של י"ב 1 לשעבר ואנחנו בי"ב 2 לשעבר.
איזה קטע, נתנו לנו פול שיעורים בלשון, ללמוד חומר חדש ולהתכונן לשני מבחנים על תחילת השנה. ולא היה לי כוח לעשות שיעורים בלשון, עשיתי במקום באנגלית. והיום גיליתי שאני לא לומדת השנה לשון.
זה משמיים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חח אני אוהייבת הודעות כאלה.. ../images/Emo9.gif

הודעת ה-1 לספטמבר שלי. דבר ראשון פצחנו את הבוקר באלף חיבוקים ונשיקות עם אנשים שראינו לפני יומיים. משונה למדי. ואז נכנסו כל י"א4 (או כמו שאנחנו קראנו לזה: י'4 א') יחד עם החונכת (שהיתה חונכת שלנו + מורה להיסטוריה שנה שעברה) ומשום מה, כל פעם שמישהו נכנס בדלת, כולם פרצו בצחוק אדיר.
זה היה משונה בהחלט. על הבוקר המורה העיפה שתי בנות וככה שנת הלימודים הלפני-אחרונה שלי בביה"ס דרור נפתחה. ישבנו לנו איזה חצי שיעור (45 דקות) יחד עם החונכת וניסינו לשחק משחקים של כיתה ב' (כמובן שרמת האינטילגנציה בכיתה לא תרמה, והמשחקים לא צלחו) ואז קצת ריכלנו [המחנכת בהיריוןןן איזה נחמד ^_^] ויצאנו להפסקה הרבה לפני כולם אז היה קצת משעמם אבל נחמד. בהפסקה האמיתית הגיעו כולם לדשא הגדול (הוא שלנו, שלנו!!!
, לא של י'ניקים טריים ומטונפיייים!! בעע שונאת אותם!!!) וגם הגרעינרים שלנו |חולצה-כחולה| הגיעו.. הכרנו בשמחה ובששון את הגרעינר שלנו וההפסקה עברה בנעימים.
בשיעור השני זה שיעור היסטוריה מורחב (אחת המגמות שלי). עכשיו תנו לי לתת לכם סקירה קצרה, המורה שלנו שנה שעברה היתה לאה (שמרית, תעזרי לי פה), שהיא פשוט ה-מורה של כל ה-מורות. אבל השנה לאה לא מלמדת אותנוו!!
אלא.. רוית!! החונכת שלי! o_O שהיא מורה נחמדה אבל לא מוצלחת במיוחד.
אז ריכלנו קצת ובגלל שרוית איחרה לשיעור אז תיכננו לקחת כיסאות, להכנס לכיתה שלאה מלמדת בה, ולזרוק עליה. אם היא לא מלמדת אותנו, אז שגם היא תסבול.
ורוית העבירה שיעור-שיעור. 90 דקות של שיעור.
פשוט נורא. היו לי קוצים בתחת (אוקי, בישבן) כבר אחרי 30 דקות.. אבל גם זה נגמר ועברנו הלאה להפסקה. קיצור, אח"כ היתה לנו שיחה לחצי שכבה בתוך הפיס וישבתי ליד האקס שלי (כן כן יש לי חומר חדש לשיחת האקסים!) והיה ממש משונה וזהו. המקשרת שכבה קצת פטפטה, ועוד אחת, וקצת היועץ, וזהו. ואז היה עוד שיעור שהיינו אמורים להיות עם החונכת שלנו (זה כבר שלושה שיעורים עם רוית o_O) אבל היא הלכה מוקדם אז היה לנו חלון.. משעמם לחלוטין. וזהו. יום רע. רע!! חופשששששששש!!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif היסטוריה מורחב??? למה???

בעעעע..אני שונאת היסטוריה..רק בגלל שורה של מורות לא מוצלחות..השיא היה שנה שעברה..נקווה שהשנה יהייה יותר טוב..
אממ..ההודעה שלך דווקא שיעשעה אותי
אה..ואממ..למה חונכת ולא מחנכת???

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני אסביר. ../images/Emo22.gif

מחנכת = בנאדם נחמד ונעים שמקשיב לך ופותר לך בעיות למיניהן חונכת = בנאדם עם קול צורמני שבא לשעה אחת בשבוע כדי לשמוע מה יש לך להגיד וללכת. ולמה היסטוריה מורחב? כי כיתה ט' תיעתעה בי.. קיבלתי 95 בתעודה.
(כמה חסר משמעות..)

Kill Bernard

New member
פאק,

היסטוריה זה המקצוע שהכי הייתי שמחה להיפטר ממנו! (ואין יותר! ויייייי!)

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif הבנתי עכשיו את עניין היסטוריה..

גם חברה שלי כמעט הגבירה מאותה סיבה..נראה לי שעכשיו היא די שמחה שלא.. עדיין לא הבנתי את עניין החונכת..מה היא עושה? זה לכל כיתה חונכת? לכל תלמיד? לכל..??? ואממ..טוב זהו..אני אפסיק להציק..[אני מקווה!
]

YaLdoNet 4 EveR

New member
שמעי..

רציתי לפרוש מהיסטוריה מורחב אחרי ה-60 הראשון.. (איזה 60? זה היה 50..) ואז אחותי שיכנעה אותי להישאר וממש נהניתי. וחונכת זה בעיקרון לכל חצי כיתה.. יש שיעורי חינוך (שעת מחנך) ובהם החונכת מעבירה הודעות מלמעלה וסופגת קצת תלונות ובאיזשהו שלב משחקים משחקים עם בלונים.. הזוי

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif "ובאיזשהו שלב משחקים משחקים עם

בלונים.. הזוי"
נשמע משעשע...כל בית ספר והשגעונות שלו אני מניחה..
ואממ..אז טוב שאחותך שיכנעה אותך..
כיף לך שאת מסתדרת עם היסטוריה..

Nerade

New member
שנה שעברה אנחנו העברנו לחונכת

שלנו הועדות מלמעלה.>< היא לא ידעה כלום, ושמענו דבריםפ מכיתות אחרות אז העברנו לה.
היא הייתה ממש נעל.
><
"שלום, קוראים לי כרמל" *קוך ציפציף* "מהההה?
" "שלום, קוראים יל כרמל" *קול ציפציף* "מה?
" "קוראים לי כרמל" "
שבי בבקשה"
"איך קוראים לך?"
עמדתי לידה! ליד! וזה לא שדיברתי בשקט! והיא שמעה את מה שאמרתי.
אני בטוחה, היא סתם נעל.
היא גם שאלה אותי אם השם משפחה שלי (שהוא שם של בן, באמת באמת שאין אף בת שקוראים לה ככה, אין סיכוי) הוא השם הפרטי או השם משפחה שלי. ממש אידיוטית.

ThE uVa

New member
חעחע../images/Emo60.gif

איזו סנובית! גם כשאתם הייתם יודניקים טריים ישר השתלטתם על הדשא! אל תתלהבי
ושיהיה לך בהצלחה בהמשך

למעלה