היום בתפוז

CrAzY MuSiC

New member
זה עניין של טעם

ב-Don't Let Me Be The Last To Know היא לא הייתה ערומה ולא התנשקה עם 3 גברים כמו ב-Toxic חוץ מזה שעדיין, לדעתי השיר הזה מדהים גם מבחינת המילים וגם מבחינת השיר [כתבה אותו שאנייה טווין
], והביצוע של בריטני שם מרשים מאוד, אפשר לומר שבשיר הזה היא מוכיחה את עצמה כזמרת עם קול טוב חוץ מזה, תמיד כולם אומרים "בגלל שהיא מתפשטת היא מצליחה" למה אתם לא קולטים שזה דווקא גורם לה להיכשל ולהיקטל
עובדה שבתקופת Oops ו-Baby היא לא התפשטה ואלה היו התקופות הכי מוצלחות בקריירה שלה, והיא הצליחה בזכות הכישרון שלה ולא בזכות שום דבר אחר

ערן1987

New member
הקטע של הטעם זה נכון

אבל הרבה אומרים שב-Don't היא הכי פרובוקטיבית,גם בגלל שהבמאי שלו הוא במאי פורנו בכל מקרה,בתקופה של בייבי ואופס היה לה סקס אפיל של ילדה-קטנה/גדולה.. נו,אתה יודע למה אני מתכוון למשל ביפן,גילו שהפנטזיה הכי גדולה של היפנים הם לעשות את זה עם בנות שלובשות את מדי ביה"ס הרשמיים של יפן

CrAzY MuSiC

New member
חח למה דחפת את הקטע של יפן../images/Emo6.gif

זה בכלל לא קשור, מה הקשר
לא יודע זה הצחיק אותי
וכן, אני יודע שהיא רמזה קצת פרוקטיביות אז, והיא קיבלה רק תגובות רעות, אבל זה עדיין לא אותה הפרוקטיביות של היום
בקשר לקליפ, אז מה אם ביים אותו במאי פורנו [אני בספק ד"א], אפשר לחשוב שהיא הצטלמה לסרט פורנו היא אפילו לא הייתה עם תחתונים צמודים או רמזה עירום שפוט חזייה וג'ינס קטנטן ואיזה נשיקה קטנה עם בחור שם, אני לא רואה מה יותר פרוקטיבי בקלי הזה יותר מ-TOXIC

ערן1987

New member
במאי פורנו צילם אותו,100 אחוז

מה שפרוב' זה קטע החרמון הענק שבו והבגדים המאוד מינימליים שהיא לובשת שם.. האמת,חוץ מהקטע של היהלומים,אני לא מוצא את Toxic כ"כ פרוב'

CrAzY MuSiC

New member
טוב.. מיצינו את העניין ../images/Emo6.gif

בוא נגיד ששתי הקליפים האלה מאוד מאוד פרוקטיביים.. הכי פרוקטיביים של בריטני אבל השירים ממש מדהימים בעניי

ReD AnGeL 89

New member
לדעתי - Slave

פחות בגלל הלבוש.. ויותר בגלל שהיא התנהגה שם איכסה.. S: נמ, ולא ראיתי בכלל את Don't Let Me..
, אז אנ'לא יודעת..
.

CrAzY MuSiC

New member
חוץ מזה יותר מידי נטפלים אליה

על הפרוקטיביות, תאמיני לי שיש עוד אוסף זמרות מצליחות היום שהן יותר פרוקטיביות ממנה ואף אחד לא פוצה על זה פה.. כמו ביונסה, ג'יילו עוד.. חוץ מזה, זה כבר מה שהולך היום מה לעשות..

CrAzY MuSiC

New member
חח אתה צוחק../images/Emo35.gif

לך תראה את הקליפ Baby Boy של ביונסה וגם את Me Myself &I ושלא נדבר על העטיפה של הדיסק שלה, כמעט רואים לה את הכל, לא שזה רע או משהו ואני דרך אגב מחבב את ביונסה למרות שהיא ממש מאוסה בזמן האחרון וג'ניפר [
] מאוד מאוד פרוקטיבית.. מאז ומתמיד יש לה הרבה תמונות עירום, סטייל חולצות שקופות/מסתירה את החזה עם הידיים ושלא נדבר על הצינזורים של הקליפ ג'יילו מהבלוק... ושוב, אני לא חושב שזה רע וזה ממש לא גורם לי לשנוא אותה, אני פשוט מת עליה, שלא יקפצו עליי

ערן1987

New member
אוקיי..

אין ממש פרובו' ב-BB,ויש קצת ב-MMAI ועטיפת הדיסק שלה בסדר הקטע של הצנזורה בקליפ של JFTB זה בכוונה,כנראה שלא הבנת את הקליפ בכלל,ג'ניפר היא לא היחידה שעושה תמונות כאלו,זה לא פרובו' כ"כ בימינו

CrAzY MuSiC

New member
עוד פעם הגענו לעניין של טעם

ואין טעם בכלל לריב על זה. לדעתי הן יותר פרוקטיביות ממנה וזהו.. אמרתי רק דוגמאות יש עוד הרבה סיבות לכך שהן יותר פרוקטיביות ממנה.. והעיתונות לא אוכלת אותן על זה כמו שהיא אוכלת את בריטני..

CrAzY MuSiC

New member
אני חושב שזה בגלל שפעם

היא הייתה "הבתולה הקדושה" ופתאום היא משתנה קיצונית לגמרי, כמה חבל שאנשים לא קולטים שאנשים משתנים ומתבגרים יותר מגיל 17 ל-22... ואני לא רוצה להישמע גזען אבל בכל זאת אני יגיד את זה: בגלל שבריטני לבנה התקשורת משפילה אותה, ועל ביונסה הם לא אומרים כלום כי היא שחורה אותו דבר לגבי כריסטינה
..

ערן1987

New member
חושב שאתה צודק בקשר לקטע ה"בתולה"

וטועה בקשר לביונסה וצבע העור.. ראית איך התקשורת נטפלה לג'נט ג'קסון אחרי הציצטרגייט

CrAzY MuSiC

New member
המקרה עם ג'נט ג'קסון שונה לחלוטין

בוא נגיד שזה מקרה יוצא דופן
היא בכל זאת ג'קסונית.. עובדה גם שלביונסה קרה את תקרית "הציץ שהציץ" ולא פצו על זה מילה רעה.. ומה שאמרתי לגבי שחורים זה לפחות באמריקה, אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל לא יודע על זמרות כמו אשאנטי, ביונסה, מיה ליל קים וכל השחורות האלו לא אומרים כלום
והן ממש פרחות בקליפים שלהן..

ערן1987

New member
גם ביונסה וגם ג'נט שחורות

אם לא שמת לב.. ולביונסה היה משהו שונה לגמרי,זה היה במקום אחר,פחות אנשים ראו וראו ממש ממש קצת(ואפילו את הפטמה לא ראו!)

ReD AnGeL 89

New member
המ.

בקשר לטענה האחרונה שלך.. קראתי את ההודעה של עצמי, ורציתי להוסיף שלא תחשוב כך אבל לא היה לי כוח..
. המ.. זאת לא הסיבה היחידה שבגללה אני לא אוהבת.. זו אחת הסיבות..
. שירים זה באמת עניין כבר של טעם, ושוב.. אני לא חושבת שלמישו היה אכפת אם היא הייתה הולכת ברחוב פרובוקטיבי, או באה לטקסים או כלמיני בלי ללבוש המון בד, הקטע שהיא מכניסה את זה לקליפים שלה, וגם לא בטוב טעם.. =\ כי זה מה שמוכר, ולדעתי זה מוריד המון ממנה.. זמרות אמורות לשיר, לא להתפשט.. $: לא'דעת, את ההוא שכתב עליה ת'כתבה ההיא כמעט אכלת..
.

למעלה