היום בתפוז

CrAzY MuSiC

New member
טוב זכותך...

זאת דעתך.. לדעתי אם היא מתפשטת בקליפ זה תמיד בטוב טעם
וכדי להיות זמרת היא לא חייבת להיות רבנית.. דרך אגב.. יש זמרות שאת אוהבת
כי היום כמעט רוב הזמרות פרוקטיביות.. אז אני מתאר לעצמי שאת לא בדיוק מתה על כולן.. ולגבי הכותב.. שוב, התעצבנתי על איך שהוא דיבר, מילא היה עושה כתבה אמיתית עם מילים יותר נקיות ופחות לכלוכים, כמוך למשל, לא הייתי חוטף קריזה..

ReD AnGeL 89

New member
אוקי.. ../images/Emo3.gif.

ויש המון זמרות, מצליחות יותר ומצליחות פחות, שלא רבניות, ועדיין לא מתפשטות.. חח, עכשיו שאני חושבת על זה, אני לא ממש אוהבת זמרות.. אבל אני לא אחת שאוהבת זמרות אלא אוהבת שירים בודדים..
. [לא ניסחתי את זה נכון.. $:] נמ. את נלי פורטדו, ומישל בראנץ' אני מחבבת..
. גם מדונה בסדר.. אה, וגם את ההיא.. נו.. זו ששיחקה ב"שולחן לחמישה".. אם אני לא טועה.. טוב, אצלה אני אוהבת רק שני שירים אז זה לא נחשב..
, היא דיי מעצבנת.. נו רואה? אני כן אוהבת!
.

ReD AnGeL 89

New member
כן כן כן!

גמאני אוהבת אותו! וגם עוד אחד.. הוא היה מזמן.. זה שיצא בדיוק לפני Barenaked..

ערן1987

New member
לא עיצבן אותך?

אז תסביר בבקשה למה כתבת שהוא מקנא? אתה צריך להבין,שלא כל מי ששונא את בריטני מקנא בה או משהו כזה.. תקלוט את זה כבר ולא,זה לא היה נסיון לפתוח שרשור מריבה אלא שתראה שאתה לא באמת מבין כל אחד(ראיתי מה כתבת בפורום על מה שכריסטינה אמרה על החתונה).. ולא,לא ניסיתי לעצבן אותך אני משוטט בפורום של בריטני,כריסטינה ופורומים שקשורים למוסיקה כשמשעמם לי.. חזרתי היום הביתה מוקדם מהבי"ס,שיעמם לי ו"טיילתי" לי בפורומים שונים ויופי שאתה לא הופך אותי לאנטי-בריטני לגמרי

CrAzY MuSiC

New member
תקרא שוב

אמרתי שזה שהוא שונא אותה ממש לא מזיז לי, רק הכתב שלו והזלזול וההמצאות שלו הרתיחו אותי מאוד. יווו, ראית מה רשמתי על כריסטינה, תפסת אותי
כן אני גם כעסתי על כריסטינה כי במקום להגיד מזל טוב היא מעירה הערות שלא במקום, והיא מעידה על פיצול אישיות כי מצד אחד היא מבקשת מבריטני סליחה, ומצד שני היא ממשיכה ללכלך עליה.. ואני אוהב מאוד את כריסטינה ואת הדיסקים שלה ואני ראיתי ראיונות שלה ואני חושב שהיא נורא נורא מתוקה, אבל בכל מה שנוגע לירידות שלה על בריטני אני מתעצבן ובא לי פשוט לשים לה רסן בפה. טיילת בפורום כי משעמם לך
שיהיה... אני, בכל זאת, לא חושב ככה ולא, ממש לא הפכתי אותך לאנטי-בריטני, העובדה שאתה נכנס לפורומים שלה מראה שאתה ממש לא אנטי
רק שמתי לב שתמיד יש לך מה להגיד עליה.. אף פעם לא ראיתי ממך הערה טובה עליהף פעם אחת כריסטינה מתקופת Dirty
אויש, הימים ההם הימים ההם...

ערן1987

New member
לך תדע אם כריס' באמת אמרה את זה

ולך תדע אם היא באמת ביקשה סליחה ולך תדע אם ככה ואם ככה.. יש לי מה להגיד עליה,נכון.. אבל יש לי גם דברים טובים להגיד עליה,כמו זה שלדעתי Toxic הוא אחד מהשירים הטובים של השנה ולדעתי הוא יזכה בגראמי

CrAzY MuSiC

New member
קודם כל,

סליחה מבריטני היא כן ביקשה, היא אמרה את זה בראיון וגם הדובר שלה אמר את זה.. ובקשר ל-Toxic אני מסכים זה בין היציאות הטובות השנה, אבל גראמי הוא לא יקבל, אני כמעט בטוח.. בכל מקרה, נחמד לראות שאתה חושב ככה באמת

NoWords

New member
היא אכן ביקשה סליחה

במכתב, היא אמרה את זה בTRL ובריטני לא ענתה לה בכל אופן,בהודעה הקודמת שלך אתה משווה שתי תקופות שונות התקופה שהיא כביכול ביקשה סליחה והתקופה של הירידות אבל אתה מכיר מצוין את העיתונות-הרבה בולשיט הם כותבים שם כריסטינה לא באמת זילזלה בטבעת שבריטני קנתה, היא לא אהבה את זה שבריטני קנתה לעצמה את הטבעת או משהו כזה (לא התעמקתי-זה לא הכי מעניין אותי כי גם ככה הרוב רכילויות)

CrAzY MuSiC

New member
כן..

יכול להיות שזה סתם שמועה מופרעת.. בכל זאת מקווה
והדובר שך בריטני ענה למכתב ואמר שבריטני קיבלה את הסליחה

Xtina2

New member
כן וואלה סבבה,

לפידעתי אם בריטני וכריסטינה יעשו משהו ביחד,זה הסוף של כל הבנות בעולם המוסיקה הסוף

CrAzY MuSiC

New member
כןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

אשלי סימפסון ביונסה פינק שאקירה כולן פשוט לא יגיעו לקורסליים של כריסטינה ובריטני אם הן ישתפו פעולה
אבל לא נראה לי זה יקרה כי הקולות של שתיהן ממש לא מתאימים, וזה יוכיח אחת ולתמיד שלכריסטינה יש קול יותר טוב ועוצמתי
לא שלבריטני אין קול טוב..

Xtina2

New member
אממממ חחח

עדיין יעשו בניהן קומבינה לא ינסו לבייש את בריטני וגם לא את כריסטינה,

ערן1987

New member
אם הצליחו לעשות דואט בין

מאריה קארי לוויטני יוסטון,אז דואט בין שתיהן זה יחסית piece of cake

DAN1EL

New member
אוי זה בטח יהיה נורא.

ההערכה המוזיקלית שלי לכריסטינה תרד מאוג אם היא תשתף פעולה בדואט עם בריטני (היא כבר שיתפה איתה פעולה ב-VMA, אבל על זה נסלח כי הייתה מחווה למדונה).

CrAzY MuSiC

New member
לדעתך זה נורא..

אני בטוח שרוב המעריצים של שתיהן ישמחו עד הגג אם יהיה דואט של שתיהן.. וסוף סוף אולי המעריצים יפסיקו לריב כל הזמן..

למעלה