היום בתפוז

dilan angel

New member
קודם כל אני לא שונאת../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

ונכון, פעם יותר אהבתי אותה אבל אי אפשר להתעלם מזה שהיא עדיין סקסית בטירוף

Xtina2

New member
השקיעה או לא השקיעה......

הקליפ יפה ברמות וואו זה אחלה קליפ,וגרם לי לשנות את דעתי על השיר כמו שאמרתי חחח,אפשר לומר שהקליפ מציל ת'שיר,אהה ובריטני שם סופנית ביותר הכי אהבתי שהיא אם הבגד גוף@@

CrAzY MuSiC

New member
../images/Emo45.gif

הקטע הכי שווה זה שהיא כולה רטובה והיא על המכונית בתוך הבריכה... זה כזה שאוווווווווווווה בטירוףףףףףףףףף

Xtina2

New member
לא נכון../images/Emo123.gif

הבגד גוף הכי סופני אם הייתי בן הייתי גומרת ררררררררררראסמי חחחחח אבל זה רק אני או שאין שם בקושי גברים!?!??

CrAzY MuSiC

New member
איזה גברים../images/Emo35.gif

הגבר היחיד שם זה קווין שהיא מחרמנת אותו כל הקליפ..

Xtina2

New member
זהוו היה יותר נחמד אם היא היתה

....מתחרמנת על מישהו כמו ווין דיזל,חחחחחח אני חולה עליו ועל גברים אם גוף כמו שלו חחח

CrAzY MuSiC

New member
חח איזה חרמנית את../images/Emo70.gif

ולאיזה בגד גוף את מתכוונת
זה שהיא במיטה עם חזייה לבנה ותחתונים
או הבגד התחתון השחור הזה

CrAzY MuSiC

New member
YUCK

שם היא הייתה מגעילה לדעתי וזה היה הקטע הכי משעמם בקליפ

Xtina2

New member
לא נכון=(

טוב קיצר בכל הקליפ היא יפה =)!!וכל קנאית מוצצת!

בשורה התחתונה- היא סקסית כל הקליפ

כדי שלא ישימו לב לשיר הממוצע . לא מזעזע. אבל ממוצע. היו לה יותר טובים גם הקליפ לא הכי :\

CrAzY MuSiC

New member
גם אני הייתי בשלב ההכחשה

אל תדאג, כשתתבגר זה יעבור וחוץ מזה, אם נלי פורטדו הייתה מוציאה קליפ כזה היית אומר "יוו
מדהים
משגע
מושלם
" אני בטוח שאתה עוד אחד שמתכחש לבריטני כי אתה פשוט שונא אותה וזה שאתה אומר שהשיר ממוצע זה רק מוכיח שהשיר באמת טוב
אז מה אם היו לבריטני יציאות יותר טובות, זה שאתה אומר שהוא לא רע זה מה שחשוב, לא צריך תמיד להסתכל אחורה...

ReD AnGeL 89

New member
חחחחחחח, איזה שטויות.

אז עכשיו כל אחד שיגיד שהשיר הזה לא טוב אז הוא "מתכחש" [המילה בכלל לא קשורה לעניין] לבריטני? וכה, יש אנשים ששונאים אותה. ואני מכירה לא מעט כאלה..

CrAzY MuSiC

New member
לא כל אחד

אבל יש כאלה, וברור שיש כאלה ששונאים אותה ואני יכול להבין את זה..

CrAzY MuSiC

New member
זה היה תגובה על הכתבה בוואלה

וזה שהוא שונא אותה לא עיצבן אותי, מה שעצבן אותי זה איך שהוא דיבר ואיך שהוא סילף דברים. אם קראת את הכתבה אני בטוח שאתה יודע שאני צודק. חוץ מזה מה זה היה עכשיו, עוד נסיון לפתוח בשירשור מריבה
שיהיה.. אני לא יתן לך לעצבן אותי, כי לא הצלחת גם.
וכן, אני יכול להבין למה אנשים שונאים אותה, בגלל שהיא "מתפשטת" [כמה נורא] והיא מתנשקת עם מדונה... דרך אגב, לא ידעתי שאתה משוטט לך בפורום בריטני ספירס
כנראה אתה מתעניין בה יותר ממה שאתה מראה לכולנו.. אני לא יתפלא אם זה נכון

ReD AnGeL 89

New member
*אהמ*

למה המתפשטת במרכאות? וה"כמה נורא" הציני ההוא - זה דיי טיפשי להגיד את זה.. לאנשים לא כלכך אכפת אם היא מתפשטת\פרובוקטיבית\ווטאבאר.. לאנשים אכפת שהיא מכניסה את זה לתוך הקליפים שלה רק כדי למכור, וכמה שהשיר הוא פחות טוב, ככה בריטני מתפשטת יותר..
. בקיצור - היא לא מראה את הקול שלה, אלא את הגוף, והיא זמרת.. ככה שזה לא כלכך מסתדר.. זו הסיבה שאני לא אוהבת אותה. נמנמ. לדעתי כן? שלא תארגן עליי סקילה באבנים או משו כזה..
.

CrAzY MuSiC

New member
מה את חושבת אני יאכל אותך../images/Emo35.gif../images/Emo107.gif

בסדר את לא אוהבת אותה, שיהיה.. ודווקא לאנשים מאוד מאוד מאוד אכפת כמה היא מתפשטת, עובדה שהתקשורת קוטלת אותה הרבה בגלל זה.. כמה שהשיר פחות טוב, היא מתפשטת יותר
בוא נחשוב.. הקליפ הכי טוב ופרוקטיבי שלה זה Toxic וזה שיר מעולה
פשוט הוכחה חיה לטענה השגויה שלך.. השירים זה כבר עניין של טעם בוא נגיד ככה.. ודרך אגב, זה שהיא מתפשטת זה לא אומר שהיא לא זמרת.. יש לה גוף יפה והיא רוצה להראות את זה לעולם, מה לא בסדר
היא לא גנבה את הגוף הזה מאף אחת.. נ.ב.: את שמה לב למה את שונאת אותה
בגלל שהיא פרוקטיבית, בדיוק מה שאמרתי בהודעה הקודמת.. טוב שיהיה את שונאת אותה, זכותך וזאת דעתך, ואל תדאגי אני לא יארגן עלייך סקילה אם את כל כך דואגת

ערן1987

New member
נכנס שנייה לויכוח שלכם

לדעתי הקליפ הכי פרוקטיבי שלה הוא Don't Let Me Be The Last To Know

למעלה