../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifme../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif
1. שם מלא: אבישג שנהר 2. תאריך לידה: 9.6.03 3. כתובת: **חסוי** 4. איפה עוד גרת? לאזוכרת 5. בית ספר: ריאלי אחוזה אימפריה! 6. מזל: תאומים 7. מידת נעליים: 38 8. גובה: 1.50 9. מוצא: ישראלית, צברית בדם!! 10. חיות מחמד: מולי הכלבה מהחווה- הלוואי.. 11. אחים: שניים- איתמר ונמרוד 13. צבע שיער: חום כהה 14. אורך שיער: קצת פחות מחצי גב.. 15. צבעת פעם את השיער? חלילה וחסס! 16. באיזה צבע? נופ.. 17. כיתה: ז', שלישיסטים שולטיייים! 18. מצליח בבית ספר? ככה ככה.. 19. תחביבים: רכיבה על סוסים, מסיבות. 21. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ספרדית, ערבית ועברית 22. אוהב ספורט? תלוי.. 23. איפה נולדת? ישראאל 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה, ואל תשאלו למה.. 25. רגיש לדיגדוגים? כן, ובטירווף 26. מאמין באלוהים? כן, אופקורס.. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? היו לי הרבה, להתחיל לספור.. 28. מה הם? פפפפ, היו יותר מדי בשביל לזכור 29. יש לך גשר? קוביות- לצערי.. 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפי שמש 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? פפפ, לא חשבתי 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? ביום שקרתה לי הפשלה של החיים 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אל תשאלו.. קרו יותר מדי דברים מביכים 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ביום ש.. התחלתי לרכב?! חחחחחחח 35. מה הדבר הכי חשוב לך? החברות, המשפחה, הידידים, הסוסים. 36. יש חבר\חברה\קראש? שששששששששששש......... הס! 37. ממה אתה הכי פוחד? מוות
38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? in my ass, חחחחחח- ככה היית רואה מי צוחק עליי בזמן קפיצה עם הסוס- ישיבה קלה יו נוו.... 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על הכל. 40. למה אתה הכי מתנגד? ליפתח אמדורסקי ה-******* ארגגגג.. חח 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לאומרת.. סתאם! לאדעת! מה. דברים אהובים: החיים! הכל! האהבה! הסוסים! משפחה! חברות! ידידים! 48. המקום האהוב לחופשה: יש המוווווון.. 49. טעם גלידה אהוב: גלידה אמריקאית בטעם שוקו עם המון סירופ שוקולד 50. פרי אהוב: ענבים, אבל אני לא ממש אוהבת פירות.. 51. ממתק: סוכריית קמח, באמת שאין לי שמץ, יכול להיות שסוכריה כזו יאמ.. 52. מכונית: פוווווורששה 53. שיעור: ?!? בבית ספר- אין.?!? 54. חג: היומלדת שלי, ב- 9 ביוני כל עם ישראל חוגג! עולה עולה! סתאם, רציני.. פורים.. 55. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי רולזז.. 56. צבע: כחול 57. מגזין: אישה יפה?! או שזה אישה אישה?! חחח, ומגזין המורדים.. 58. שם לבת: עדי או מאי או נוגה 59. שם לבן: אור או גל או בנחמין 60. קבוצת ספורט אהובה: לא אוהבת אפפאחד אבל רק בשביל הפוזה של חיפה- מכבי חיפה.. 61: חודש אהוב: יוני בפסגה! 62. ספורטאי אהוב: רודריגו פסואה
אבל הוא של שי
חחח סתאם! 63. ספורטאית אהובה: פפפפפפ... דורון גלאון! מלכה
מתה עלייך! 64. שחקנית אהובה: לואיסנה לופילטו וקמילה בורדונובה 65. שחקן אהוב: בנחמין רוחאס ועופר שכטר ופליפה קולומבו 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: המורדדים אופקורס! 67. אתר אהוב: אני אחשוב על זה.. אני כרגע לא עולה לי שומדבר בראש! 68. חיה אהובה: סוס! אבל כעיקרון הכל חוץ מג'וקים וכאלה.. 69 . חבר לאימייל: וואט דה פאאאאאאאאאאאאאאאאק? (לא ירדתי מזה).. 70. בדיחה: איש נפל לבור, הוא ביקש מאלוהים נס, ואלוהים שאל: אם כמה סוכר?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, או ש............... ללללא! 71. אומר הרבה: סטייל, אשכרה, מאושפזת על _____!, נשמה, בובה ועוד... 72. מילה אהובה: אהבה 73. נעליים: מגף עם פלטפורמה.. בז'! 74. תחנת רדיו: 107.5 fm חיפה, אני לומדת בקורס שלהם בב"יהס! 75. חדר בבית: שלי! 76. ההופעה הכי טובה שראית: פפפ.. המורדים! מוניקה סקס! וכדומה.. 77.דיסק אהוב: שחר ממוניקה סקס, מוניקה סקס.. 78. נשיא: ?!? יענו מהממשלה?! שמעון פרס
חחחחחחח לא קלטתי! 79. סלט: ירקות! 80. בשר: בקר! סתאם לאדעת! 81.תוספת לפיצה: אין תוספת. 82. ארץ: ישראל, אר"הב 83. עיר: חיפה 84. אגם: אגם רודברג, מה אני יודעת, מי מכיר את אגמי ישראל?! 85. ים: תיכון! 86. מקום אהוב: חוף אבל בשקיעה זה רולזז, החווה, ועוד.. 87. ריח: של הסבון, השמפו והמרכך שלי! יייאא זה כזה שאווווה! 88. רעש: של צהל\ה של סוס, או ש..לא! שמעון פרס נואם
לאדעת! 89. טעם: סירופ שוקולללד.. יאאאאאממממממ.. 90. רגש: אהבה
91. אוניברסיטה: הפתוחה, העברית, העירונית, או שראני מדברת על ספריות?! 92. מספר: 15 93. ספר: עוד חיבוק אחד.. 95. סבתא: שושי, ועוד אחת אבל ז"ל.. אם אתם מבינים. 96.סבא: אלכס 97. דגנים: שוגי עוגי.. סתם הרגילים הכי טעים! דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: 98. אוטו: בימבה 99. צבע: חום, שחור 100. מורה: בתיה שפיגלל 101. שיעור: השיעורים של שפיגל 102. יום בשבוע: ראשון 103. חג: שמחת תורה 104. עונה: את כולם אני אוהבת.. 105. חודש: אוגוסט, ספטמבר- מתחילים ביצפר, אבל אני גם אוהבת אותם.. 106. ספורט: רכיבה על סוסים 107. קבוצת ספורט: בשביל הפוזה של חיפה שוב- מכבי ת"א- פחחחחח 110. סרט: החתונה היוונית שלי 111. שחקנית: יעל אבקסיס 112. שחקן: אלון אבוטבול או משו כזה.. 113.. תוכנית: יומן קושניר או משו כזה.. 114. אתר: אני אשתוק 115. אוכל: דגים.. פיכסא! 116.שתיה: סודה! שונאת, שונאת, שונאת! 117. להקה: הגאונים, נגיד ש... מי הם בכלל?! 118. זמר: בוריס בוריס, מכוכב נולד.. 119. זמרת: ריטה! 120. חיה: גו'קים 121. חנות: חיות, מסריח שם בטירוףף 122. חנות להשכרת וידאו: בחורב 123. חבר אימייל: בעע אין לי שמץ על מה מדברים כאן! 124. בדיחה: חחחחחחחחחחחחחחח, חה חה חה ____ סיפר בדיחה, בוא נצחק מכל הלב כדי ש_________ לא ייעלב! אוי זה כזה דפוק, וכזה קורע... או שלא!.. 125. אמרה: שהשמיים יהפכו לבור 126. מילה: סלוטייפ 130. הופעה שהיית בה: ספיד וגלגלי הקססססם! סתאם! לא הייתי! לאדעת! 131. דיסק: גלי עטרי 133. סלט: פירות 136. ארץ: פלשטינה הפלסטלינה 137. עיר: לוד 140. מקום להיות בו: פלשטינה הפלסטלינה