../images/Emo182.gifאננננננייי.......חלק א'../images/Emo182.gif
1. שם מלא: שי פלטון 2. תאריך לידה: 16.11.87 3. כתובת: סוף העולם, למטה, ימינה, בשיחים. 4. איפה עוד גרת? במלונה של טאקו 5. בית ספר: מגידו הנאצים 6. מזל: עקרב
7. מידת נעליים: 37, האין זה מספר מהמם?:| 8. גובה: 1.60 - שונאת להודות בזה, אני נמוכה כמו דשא מכוסח. 9. מוצא: אנגלי
(יא רייט הייתי מתה
) אבל תחלמו שאני יגלה לכם. 10. חיות מחמד: ט..טא..טאק..טאקו הכוסית, מייקי, נישנושים, חגית, קסי & סרז' 11. אחים: אחות (24) ואח (21) 13. צבע שיער: חום כהה מידי 14. אורך שיער: סנטימטר מתחת לתחת, לא סתם...עד אמצע הגב בערך. 15. צבעת פעם את השיער? לא, רק שני פסים ורודים צומתיים כי שיעמם לי בחיים.................לא באמת. 16. באיזה צבע? ירקרק 17. כיתה: י'4 כל כך לא שולטים 18. מצליח בבית ספר? האמת ש......כן
19. תחביבים: ס-ו-ס-י-ם
וגיל באופן מיוחד
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית - רק אם אני ממש רוצה, וערבית אני משלה ת'צמי שאני יודעת.... אה ואני יודעת כמה מילים בספרדית אבל זה כל אחד שיושב 2 שולחנות מהשולחן של נעוס יודע..... 22. אוהב ספורט? תלוי איזה, שיעור ספורט זה עינוי אבל סוסים זה נ-ה-ד-ר 23. איפה נולדת? במלונה של טאקו 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום -דפנטלי, בלילה ישנים
25. רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה
26. מאמין באלוהים? לא לא לא וטוב ששאלתם 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? אני מחליפה כל יומיים 28. מה הם? העיקריים זה - shaililo, שי פלטון (באנגלית או בעברית), גיל המלך (כנ"ל), מתאבדת סידרתית
29. יש לך גשר? היה עד לפני שבועיים
30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לאאאאא... וטוב שכך 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אשתו של טום פלטון, נראה לי אחלה מקצוע....... 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 18.5.01 - יום אחרי ה-17.5.01 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ללכת ולהתקע בדלת מול כל המשפחה....סתם היו יותר גרועים.... 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? אממממ...ה-12.4.03 35. מה הדבר הכי חשוב לך? אממ...דבר? כאילו חפץ? יש כל מיני... 36. יש חבר\חברה\קראש? לא 37. ממה אתה הכי פוחד? ליצנים 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על שתי הידיים... תחשבו זה גאוני.. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? אמממ... על מחר, למה אין לי כוח ולמה יש..... וגם על דברים טובים שעשיתי היום.. 40. למה אתה הכי מתנגד? ללימודי תנ"ך וערבית בבצפר 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? החברה של טום פלטון, ואז גם לא הייתי במקום החרא הזה.....
דברים אהובים: טום, גיל, סוסים, מחשב, המצלמה שלי, לצלם בה, טלויזיהף, חופש 48. המקום האהוב לחופשה: הבית - בתנאי שאין בו אפ'חד 49. טעם גלידה אהוב: שוקו בננה 50. פרי אהוב: אפרסק....איזה מילה מאגניבה... 51. ממתק: ביסלי גריל ותפוצ'יפס
52. מכונית: אמממ... החיפושית החדשה עם גג נפתח ושתהיה צומתית - כן זה משהו שיכול להיות צומתי ומגניב באותו זמן 53. שיעור: גרפיקה ממוחשבת
54. חג: פסח כי יש הכי הרבה חופש, אבל החג עצמו מגעיל.. 55. היום הכי אהוב בשבוע: שבת! כי לא לומדים 56. צבע: סגול או ירוק - לא ביחד
57. מגזין: אמממממ.... 58. שם לבת: קרוקבל 59. שם לבן: נישנושים 60. קבוצת ספורט אהובה: אין 61: חודש אהוב: ממממ..אוגוסט 62. ספורטאי אהוב: פפפ...אין 63. ספורטאית אהובה: *חושבת על משהו*.......*מחליטה לשתוק* 64. שחקנית אהובה: אין אין ואין 65. שחקן אהוב: טוווווווווווווווום
66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: גיא פינס ההומו, המומינים, אהבה מעבר לפינההה 67. אתר אהוב: Tom Felton UK ו-
68. חיה אהובה: סוס, חתול, כלב, חמור, סלב
69 . חבר לאימייל: אה? 70. בדיחה: איש אחד הלך ונפל, התלהב ונפל שוב - נו זאת הבדיחה היחידה שאני יודעת. 71. אומר הרבה: סעמק, שיט, פאק, זונה 72. מילה אהובה: נישנושים, בידידים, לוש... 73. נעליים: כאלו בלי שרוכים 74. תחנת רדיו: גלגל"צ 75. חדר בבית: מה איתו? הוא מדהים, עוד משו? 76. ההופעה הכי טובה שראית: של מוניקה
סקס 77.דיסק אהוב: עזבו
78. נשיא: הוא מכוער רצח ויש לו כל של משמש מיובש (אבל באמת) הוא גם נראה ככה...... ולא הבנתי ת'שאלה 79. סלט: חסה
80. בשר: טחון.....סתם, סטייק זה שאווה, ובייקון
81.תוספת לפיצה: בלי תוספות 82. ארץ: אנגליה
83. עיר: לונדון 84. אגם: לוך נס קפה
85. ים: זה מגעיל 86. מקום אהוב: הבית 87. ריח: של גורים, של לחמניות, של כביש יבש שנרטב, של 88. רעש: של נישנושים בא להעיר אותי 89. טעם: של..... אמממ עזבו 90. רגש:
91. אוניברסיטה: זה חרא 92. מספר: 9 93. ספר: HP 95. סבתא: אמממ...אהובה?
זאת שמצד אבא 96.סבא: כנ"ל 97. דגנים: נסקוויק