חחח הצחקת אותי...
S shira245 New member 17/11/03 #48 נאאא שתי כפיות סוכר ../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif שלוש הופך את זה מתוק מדייי
S shira245 New member 17/11/03 #60 אהה גם סבבבבה../images/Emo113.gif העיקר שזה נס קפהה ושל עלית אני לא אוהבת את האחרים
ל ל ו ק י ט ה New member 17/11/03 #47 קרמבו! אני מכורה לקרמבו! קרמבו מעורר אותי בחיים!! באמת !! את צריכה לראות!!בבוקר אני פותחת את העינים יורדת למטה במדרגות ולוקחת קרמבו..ורק אז אני ערה! זה מפחיד!
קרמבו! אני מכורה לקרמבו! קרמבו מעורר אותי בחיים!! באמת !! את צריכה לראות!!בבוקר אני פותחת את העינים יורדת למטה במדרגות ולוקחת קרמבו..ורק אז אני ערה! זה מפחיד!
ק קייטי היפיופה New member 17/11/03 #59 ראסמי מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo107.gif
ל ל ו ק י ט ה New member 17/11/03 #64 בקיץ אני מתגעגעת...../images/Emo4.gif הו קרמבו.. מממ בקיץ אני מכורה למיצפטל!!!! אבל לא הארנב!
S shira245 New member 17/11/03 #67 בקיץ יש מנגוווווו ואבטיח..../images/Emo113.gif וזה תחליף הולם לקרמבו
S shira245 New member 17/11/03 #55 אההה זרובבלה נראה לי באמת הופרדנו בלידתנוווווו קרמבווווו במיוחד בטעם וניללללל אבל גם מוקה טעיםםםם יאמייייי רק בשביל זה שווה לחכות לחורףף רגעעע איך את אוכלת?!?מלמעלה או מלמטה?! למה אין אייקון של קרמבו!?
אההה זרובבלה נראה לי באמת הופרדנו בלידתנוווווו קרמבווווו במיוחד בטעם וניללללל אבל גם מוקה טעיםםםם יאמייייי רק בשביל זה שווה לחכות לחורףף רגעעע איך את אוכלת?!?מלמעלה או מלמטה?! למה אין אייקון של קרמבו!?
I IMCU2 New member 17/11/03 #78 מתחילים מלמעלה ואז מגיעים לביסקוויט כל שנה אני שוכח איזו חברה מייצרת את הקרמבו עם הביסקוויט הכי טעים, אז אני עושה מבחני טעימה... יש איזו חברה שהבסקוויט שלה - אין עלייה!
מתחילים מלמעלה ואז מגיעים לביסקוויט כל שנה אני שוכח איזו חברה מייצרת את הקרמבו עם הביסקוויט הכי טעים, אז אני עושה מבחני טעימה... יש איזו חברה שהבסקוויט שלה - אין עלייה!
S shira245 New member 17/11/03 #79 יאאאפ חייבים להתחיל מלמעלה!! אוכלים את השוקולד ואז הקצפת נשארת.. ואין על הקרמבו של שטראוססססס
ל ל ו ק י ט ה New member 17/11/03 #61 מקסנה מכל השרשור הזה!! אתם קצת פסיכים! אני אוהבת פסיכים! אובכן! לאט דה פסיכיאדה קונטיניו!
S shira245 New member 17/11/03 #66 ../images/Emo32.gifחחח אלה הנה הוא../images/Emo113.gif אורלנדו בלוםםםם ופסיכה זה טוב
ל ל ו ק י ט ה New member 17/11/03 #68 הממממממ.... נייס נייס! אבל צ'אדינקע יותר שאוווה!!!! גרררר שקסי שכמותו!!
S shira245 New member 17/11/03 #69 צ'אד מקסים...אבל בלונדינים../images/Emo113.gif לא עושים לי את זה אני מעדיפה בנים עם שיער שחורררר כמוהו ועזבי,שהוא שיחק ב"שר הטבעות" ואני מכורה לזה הוא פשוט יפיוף!
צ'אד מקסים...אבל בלונדינים../images/Emo113.gif לא עושים לי את זה אני מעדיפה בנים עם שיער שחורררר כמוהו ועזבי,שהוא שיחק ב"שר הטבעות" ואני מכורה לזה הוא פשוט יפיוף!