היום בתפוז אנשים

כפית15

New member
אז גמתה חייב טיפול למען ../images/Emo141.gif

התמכרות לקפה~! זה לא פסדר ההזנחה הזאת!!!

יאאא גם אני גם אני!!! ../images/Emo107.gif

מכורה לקפה.... כאילו נס קפה.. הכי טעים- קפוצי'נו וניל- זה ממש ממש כמו פראנץ ונילה.. בול אותו דבר! אני ממליצה לקנות! עד לפני שנה בערך הייתה לי בעיה כי אני טבעונית ולא שותה חלב! אבל מלפני שנה התחלתי לשתות חלב סויה ושתדעו לכם שמי שמתרגל לדעתי זה יותר טעים! יותר סמיך כזה... אחחחחחח (המים בקומקום רתחו אני הולכת להכין לייייי חחח) פחחחחחחחח אלעד התחיל ב"היי" וזה הפך להיות שרשור תמיכה במכורי קפה... חחחחח יום נעים!

כפית15

New member
דוגרי~! ../images/Emo141.gif

ואי! גמני שותה חלב סויה! של אלפרו! זה פשוט טעים! הרבה יותר מחלב! יאמייייייייייייייייייייייייייי

נכוןןןןן בטירוףףףף!!! ../images/Emo107.gif

זה הרבה הרבה יותר טעים מחלב רגיל.. אני ממש מכורה אליו.. אפילו קורנפלקס אני שותה איתו!!! חחחח

כפית15

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo141.gif

סופסוף מצאתי את אחותי בעולם!!! טלנובלה~! אה?~ אמרתי לכם שזה משפיע עלי!!!

חחחחח ../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif

תשמעי:
את רוצה להיות שחקנית וגם אני!!! (לא?)
שתינו שותות חלב סויה!!!! (שזה נדיררררר) פחחחחחחחחח עזבי גמני מושפעתתתתתתת

וואו..שתי זוגות תאומות בפורום אחד!!

עוד משו קורה פו שא ידענו ?! *אייקון של סטיב*

IMCU2

New member
../images/Emo32.gif עכשיו אני אהפוך את זה למשהו

אחר - מתי משתמשים במילו "הזו" ומתי משתמשים במילה "הזאת"? הרי שתי המילים מתייחסות לנקבה...

IMCU2

New member
אני שונא לא לדעת שימושים של מילים!

סתם קיימות שתי המילים הללו?

פחחח ../images/Emo107.gif

מזה משנה???? עדיף לדבר על הקפההההה חחחחחחחחחח בלי דברי לשון.. היה צחוקים עם הקפה.. אז.... חחחחח לא יודעת...

shira245

New member
לא נראה לי שזה משנה ממש../images/Emo113.gif

כי אם כן אז בטח היה חוק מפגר על זה בלשוןןן ואין חוק כזה..עד כמה שאני זוכרת משיעורי לשון!!!חח קיצר זה לא משנה אם אתה אומר התמונה הזאת או התמונה הזו

shira245

New member
אלה אני בשוק אני בהלם../images/Emo113.gif

אני המווווווומה!!לא שתית אף פעם בחייך נס קפה?!?!?!?! איך אפשר?מה מעורר אותך בבקרים?!?! לכי מהררררר להכין לך נס קפה:
כפית גדושה של נס קפה בתוך כהמאג
מים רותחים(כמה שיותר הנס יהיה יותר חם..
להוסיף חלב
להוסיף סוכר לפי הטעםםם
לערבבבב אני אוהבת לפעמים לשים גלידה מעלללל או לעשות עם קצף כזה טעים וזהו יאמיייייייייי

למעלה