היום בתפוז אנשים

LillipooT

New member
אנשים יקרים ../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

איזה שרשור מבדר
רק לי הוא מזכיר את סגנון השרשור של יום כיפור לפני שנה
אניווי, האמת שאני לא מבינה מה כל ההתלהבות הזאת מקפה.. זה הקופאין מדבר, או שזה באמת טעים
כי אני למשל מכורה לקולה.. ובשבילי זה הדבר הכי טוב בעולם! אבל אם אני באמת יחשוב על זה.. בצורה אובייקטיבית.. הטעם לא משהו. בכל מקרה - לפני כמה ימים הייתי בארוחה משפחתית והכריחו אותי לשתות קפה הפוך.. זה היה פשוט מר

היום בתפוז אנשים

היום ב-21:00 בפורום חירשים וכבדי שמיעה נארח את מיכל לונץ, מנהלת מחלקת א.א.ג בבית החולים בני ציון. היא תענה לשאלותיכם וניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו.
הסיבוב האחרון של השלמה-וויזיון מתחיל היום. דרגו את השיר החביב ביותר עליכם... הגמר הגדול בשבוע הבא- ויש למה לחכות!!!
טפ"ה הזהב הוא טקס פרסי הטלוויזיה הוירטואלי שמקיים פורום טלוויזיה זו השנה השניה ברציפות. מה הן התוכניות הטובות השנה??? הצביעו, השפיעו

IMCU2

New member
ניצלו"ש

היי לכולם! ובמיוחד לדניאל שלא אמרתי לה היי יום שלם...

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif

אלעד עשה פה שירשור של היייים (יענו הרבה היי...) עזבו אני מטורללת.. היי גם לך אלעדו'ש חחחחח ולכולםםםםםםם

LillipooT

New member
גם אני רוצה להגיד שלום! ../images/Emo60.gif

שלום ולכולם ויום נעים!

כפית15

New member
שלווווווווום~~~ ../images/Emo141.gif

האפי ניו יום!!!
ממזמן לא ישנתי כל כך הרבה בלילה!!!
:)))

shira245

New member
הייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo113.gif

סיימתי את המבחן באזרחותתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!1 *מאושרת* סופסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כבר יומיים שלמים זה הדבר היחיד שחשבתי,חלמתי,אכלתי ולא יודעת מה עוד עליו!!!!!!אף פעם לא למדתי ככה!!! איזה הקלה!אפילו אחרי הבגרות בהיסטוריה לא הרגשתי ככה!וזה רק מבחן ראשון מתוך 3!!!
..מקווה שהלך לי טוב!!!וקיבלתי 100 במתמטיקה!!!!!!
בלעעע סופסוף משהו הוןלך טוב בביה"ס! חחח שלום לכווווווווווווווווווווווולם!!
מקווה שהכל טוב איתכםםםםםםםםם
איתי לא ממששש.אני די מחורפנת כרגע!!!! חח צ'אווווווווווו
אורלנדו תעשה לי סנדביייייץ *שירה הולכת לאכול א.צהרים*

eliormagick

New member
../images/Emo24.gifהיייי

אוף אנשים אני מוטש... יש לי הרבה מבחנים והיה לי גם מבחן ממש קשה בהיסטורה תודה לאל שזה מאחורי אני מקווה שעברתי אותו וגם עוד מעט מבחן בתנך יש לי בגלל זה אני לא פה הרבה סורי אז שלום לכולם :)

כפית15

New member
יאא!! ../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

כל הכבוד לך!!! ובהצלחה!~ אורלנדו פשוט שוווווווווווה~! תעשה לי ילד~!!!

כפית15

New member
כדאי שמישהו ../images/Emo141.gif

ירגיע אותי אני שותה כמויות של קפה בקצבבבבבבבבבבבבבב~!
*מכורה*

shira245

New member
../images/Emo96.gifשחור?!?אני מכורה לנס קפה

והכייייי טעים- פרנץ ונילהההההה
ואולנדו באמת שווה ותודההההה אני מאוווד מקווה שהלך לי טובבבב!

כפית15

New member
:))))))))))) ../images/Emo141.gif

אין בעד מה~! ברור שנס קפה~! הכי יאמי!!! של עילית~ אני באמת מכורה! שלוש כוסות!!!!!!!!!!!!!!!

IMCU2

New member
ברור שנס קפה של "עלית"... רק

3 כוסות? ליום? חחח אצלי 5 זה המינימום...

כפית15

New member
חחח ../images/Emo141.gif

אויש! אתה ממש מכור!!!! זה נוראי~! ועלי זה עוד משפיע~! תראו אותי עכשיו, היפראקטיבית............ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מחורפנת ממש אבל*

IMCU2

New member
אני לא יודע אם עליי זה משפיע

או לא, כי אני נמצא במצב תמידי של רמת קפאין גבוהה בדם כבר שנים... אני לא זוכר את ההרגשה של איך זה להיות בלי קפה... חחח

כפית15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo141.gif

כן האאא??? זה נשכח מהר... קופאין זה פשוט נדרש!!! מה הייתי עושה בלעדיו?! יוו... חיי היו ריקים...חחחח

shira245

New member
חחחחחח אני בלי קפאין בדם

פשוט לא ערנית.. אני חייבת את זה! כשהייתי בארה"ב שנה שעברה הדבר הכי נורא היה שאין שם נס קפה כזה כמו שיש בישראל..המשפחה המארחת שלי לא הבינו אותי בכלל.. אבל בסוף מצאתי חנות כזאת שמוכרת נס קפה..וזה הציל אותי!

למעלה