היה שולטטטטטטט.....

Dafnush17

New member
גל, את לא נורמלית:)

איך היה לך כוח לכתוב את כל זה?! ומה גם! שאני קראתי את הכלללללללללל ודימיינתי אותך מדברת...וזה יצא מצחיק:) והשם שלי זה בלי א!:) ולמאלכית 16..נדמה לי קוראים הילה....(לא קשה....) ומי שלא היה בצילומים...שיקרא א תזה...אתם תרגישו ממש שייכים:)

greeneye

New member
אני מוסיפה להכל א'.

חוץ מאביעד. לא צריך. יובאל, ראוית, סאפיר, יאר, מאתן וכאלה. או מצן.

Yuvalenko

New member
יאא... כבוד!! הייתי הראשון ברשימה

שלך..
(לגל, כן?)

Kido2222

New member
גל תיהיי בריאה! איזו תגובה! :)

וובכן... הכל אמת... :) כל הכבוד על הזמן ועל ההשקעה... :) ככה... באמת היה סבבה... היה ממש ממש שווה... לצערי אני לא חושב שקיציס יבוא שוב לחזרות של האקדמיה... משום שהם הקליטו את ה"שיחה" עם ארל'ה (ככה כותבים? :) ) למשך שלושה שבועות... :) ככה שהוא וצביקה לא יהיו... :/ מילא... קיצור... גל צודקת... אכן זה נראה כאילו מיכל שניר תעוף השבוע... באמת אין לה קטע טוב... גם אם הוא היה בין הקטעים הטובים... היא די נדפקה, הרי הכניסו אותה לקבוצה של יוסי וטירן, צחי ואבי X2... ככה שהרבה סיכויים אין לה... :/ באמת חבל... קיצור... היה ממש אחלה... כולם שם כל הזמן באו אלינו לדבר איתנו... יוסי כמעט חטף אותי... :) דני קרפל ממש נחמד... הייתי בטוח שהוא נחמד רק למתחרים... מסתבר שלא... :) בקשר לכבשה של קיציס... גל של מי היה הרעיון? :) נכון, את הבאת כי השומר הזבל לא נתן לי להיכנס... ולא ידעתי שהוא ייצא... לא נורא... העיקר שדיברתי איתו היום... בקיצור... היה ממש ממש אחלה.... :) נראה... עכשיו צריך ללכת לבקר אותם בלופט... :) וצריך לברר מי עף... :/

Gizmo15

New member
אבל מיכל קיבלה הכי הרבה../images/Emo28.gif

מהצופים של ביפ... בשקלול זה בטח ייחשב, לדעתי יהיה קרב צמוד בינה לבין אבי.

lishhhh

New member
../images/Emo116.gif!

"מהפורום זכורים לי אביעד וחבריו החביבים, סאפ (לאאא אני אסע איתה ולא אדע?) זהרלה, ומלאכית 16 (שתסלח לי ששכחתי את השם שלה...). אה, ודאפי גם. וחבריה. ועוד כמה. זהו." ומה אני? סביון?

greeneye

New member
אהההההההההה חס וחסה!

אוהבתי! יווו איזה תמונות יש לנו. את יצאת מהממת וגבוהה ממני בראש. ואני יצאתי מעוותת ביותר בתמונות החיבוק, ונורמלית פחות או יותר בסצינת הנשיקה. למרות שאת צוחקת שם...

greeneye

New member
צוף.

הסתרתי את פני הילדה היפה בתבל. אולי היא לא רוצה שיזהו אותה. או משו. אל תסתכלו על היד שלי. לא יפה לראות יד כסוסה עד נקודה כואבת. חוץ מזה שהיא מכוערת. ומה האיש ההוא עושה מאחורינו!?

lishhhh

New member
לא לא!!!

שדדתי בנק ושרפתי גן- אסור שיזהו אותי! סתם...לא אכפת לי...למרות שהשניה יותר חמודה לדעתי

greeneye

New member
זו התמונה הכי נורמאלית.

כזאתשהבטן שלי לא נשפכת. טפוי. או אחת שהלחיים המרגיזות שלי מציפות לי את הפרצוף. את יצאת נורמאלי בהכל. שאני עלה את התמונה הלא מצונזרת?

למעלה