מווווווווווו
חיכיתי לסאפ שאמורה להסיע אותנו ליד שער בצפר (כי היא סיימה מאוחר ובדיוק היינו צכים לנסוע). יצאנו 4 בנות מאושרות, 3 מתוכנו בפורום קיצופריד. אבא שלה הגיע ונסענו. כמעט איחרנו, ובמזל הגענו ב-ד-י-ו-ק כשהכניסו אנשים. אנשים? בספירה מהירה מדובר בכ-12 איש. אם אני לא טועה. מהפורום זכורים לי אביעד וחבריו החביבים, סאפ (לאאא אני אסע איתה ולא אדע?) זהרלה, ומלאכית 16 (שתסלח לי ששכחתי את השם שלה...). אה, ודאפי גם. וחבריה. ועוד כמה. זהו. אז הכניסו אותנו וירדנו למטה כרגיל, לאולפן. נכנסו בדלת ו...ואו! הכיסאות לא במקום! מה זה פה!? הדלת שמאחורי הכיסאות! זאתי של המאחורי הקלעים! חשופה וגלויה! ונכנסים ויוצאים אנשים! קיצר, התמקמנו שורה ראשונה ושניה. גל כרובי הגבר גבר גבר, שזכור לנו עוד מימי החטא ועונשו (הנודע גם בתור כרובי-תעשה-לי-תינוקות-כרובים) אחראי הבמה או מה שהבנאדם לא עושה, הסביר לנו טיפלה שטויות חדשות על התוכנית המוזרה. גם מישהי סופר נחמדה מההפקה דיברה איתנו. למרות שטיפלה נעלבתי שהיא אמרה לי לא להדביק את המסטיק שלי על הכיסא...כאילו מה אני? אני ילדה טובה. לומשנה. וא הגיע דני קרפל (איש החרגוווווול! טוייייינג! טוייינג!) ודיבר איתנו טיפלה. עכשיו, שתבינו. ההפקות שיצא לי להתארח בהן עד כה שונאות נוער בקהל ומתייחסות לפורומיסטים כמו אל חרא. צעקות, ביטול כרטיסים ברגע האחרון, ועוד ועוד. פאום באה מישהי מההפקה עם בקבוק מים מינרלים, וכוסות חד פעמיות ושואלת אותנו אם בא לנו לשתות. היינו בשוק. מאוחר יותר גם שאלנו אם מותר ללכת לשירותים, ונראה להפקה מוזר שאנחנו שואלים. (ההפקה הקודמת אמרה- או שאתה בפנים או שאתה בחוץ. יצאת? נשארת בחוץ.). אז...התלהבנו. ואז באו כולםםם. ואמרו לנו שאלום יפה. ואז נוסבאום עלה, מפוחד כמו גרביל בעצירות... ועשה קטע מעולה. רק שצילמו אותו כ"כ המון פעמים שאני יודעת אותו בעל פה. כנ"ל לגבי כל הקטעים. אחריו עלו יוסי וטירן, שהיו אחלה. אבל ממש. קטע חזק ביותר. ואז...עלה צחי אירני. קטע נחמד, אבל לא התלהבתי. אבל הוא נורא חמוד (והוא חימצן את כללל הלמעלה של הראש ) אז אבי לוי (קטע סביר...). ומיכל שניר. שלדעתי תעוף. כמה שחבל עליה. הקטע שלה היה די חלש. חוץ מאיזה שני פאנצ'ים טובים. הקליטו את הקטע שלה הכי הרבה כי הייתה לה בעיה במבטים והיא הרגישה דחף להסתכל עלינו כל שניה ולא למצלמה. יוסי וטירן היו מאד לחוצים ופישלו המון. ושכחו באמצע...ונורא ריחמתי עליהם. קיצר, דני אמר להם "אבל אנחנו אוהבים אתכם! נכון שאנחנו אוהבים אותם?" ואז כללל ה-12 איש שהיינו וההפקה (שבנויה לא מהרבה אנשים בחזרות) התחילו לצעוק ולמחוא כפיים בהתלהבות תוך כדי צעקות סטייל "יוסי תעשה לי ילד". דני התלהב ואמר- "איזה קהל ממושמע! אני לוקח אתכם הביתה בסוף התוכנית!" (בכלל דני חמוד. כל היום הוא רק החמיא לנו...) התאומים פרידמן מהשלישיה יצאו מהאולפן וחזרו פנימה עם איזה שתי מכוניות מצ'וקמות וקטנות מאד (ממש לגודל שלי. עושים על זה טסט?) עם שלט רחוק כזה והסיעו אותן באולפן. נחמן נעלב כשמישהו מהקהל אמר לו שהוא חושב שהוא יעוף, אז הוא חזק עם מקדחה ואיים עלינו. ויוסי דיבר איתנו המון (ואמרתי לו ששלחתי לו מייל, וקיבלתי לחיצת יד חביבה) דיברנו איתו על כל מיני דברים (איתו דיברנו הכי הרבה) והוא אפילו לימד את אביעד איך לעשות את הלחצית יד הזאת שלהם, או מה שזה לא יהיה. כולם היו שם. רגע השיא, ממולץ לקראיה ע"י אנשי מכבים רעות- הדר לוי באה ואומרת: "מאיפה אתם?" "מכל מיני" "ממכבים רעות?" *הייתי בשוק* "מה?!" "ממכבים רעות?" "אנחנו משם!" *מצביעה על 3 עלמות החמד* "מהישוב?!" "כן..." "באמת!?!?" "כן!" "נכון שגיב פרידמן היה אצלכם ביום שישי?" "כן!" *לא אמרתי שאני גל. מי יודע מה הוא סיפר להם...הקטע איתי...לוידעת. יבה..* "היו אצלנו בלופט אנשים מאצלכם באיזו הופעה! כן!" *מוזר....* ואז פתאום בא איל, קטע לא מתוכנן כזה. לפחות לא לנו. הפורום שלו. איל בא לבסוף, חותם למלאכית16 (שוב, סליחה שאני שוכחת את השם) ואז מדברים על הכבשה שנתנו לו מאיזושהיא סיבה מיותרת, וכאן מתחיל "ריבון" משונה כשאביעד אומר שהוא הביא את הכבשה... "לא, אני הבאתי את הכבשה!" "אבל זה רעיון שלי" "כן. לגמרי שלך" "כן זה שלי!" "אה, אביעד שקט" -"מה, אתם רבים על הקרדיט?" (משו כזה...זה איל אמר) ואז אביעד אמר לו משו כמו- "אתה לא מתייחס לפורום?" "איזה פורום אתם?" "שלך" "אההההה אני מכיר אתכם!( טוב שאתה נזכר...) מה קורה?" "רע." (זאת אנייי...אני אמיצה) "למה?" "כי אין צפר"ל שרוטות" "אה, נכון..." אביעד: "כן, נמאס לנו לחכות לתוכנית ואז לשמוע את דני רובס הזה." אני: "כן...מתחיל כל שידור ב- השעה כ"ד שעות, ח דקות וכ"ו שניות" איל: "אה, זה הקטע שלו?" "כן..." "אז למה אתם מקשיבים לרדיו אם אתם יודעים שאין!?" "אנחנו לא יודעים!" "אה, אז שמעו, אנחנו צריכים להחליט אם לפרוש מהתוכנית או להישאר. כי לי קשה, עם יום רביעי מיד אחרי הצילומים. אני עייף. בנתיים אין" "לאא את תבטלו את התוכנית!!!!!!" (כולם ביחד עצובים בווריאציות שונות). "אתם נשארים פה לצילומים גם?" "לא...מגרשים אותנו" "אה...אז ביי!" *עצוב כזה...אני אוהבת שהוא עושה פרצוף כזה* "ביי!" "אני באמת צריך להכנס לפורום. לא הייתי בו כבר הרבה זמן. משו כמו שבועיים" -עכשיו שמעו, ידענו שטל קורא. ידענו שאיל..."קורא". חשבנו שפעם בחצי שנה איל קורא. אבל...שבועיים? זה הרבה זמן בשבילו לא להיות בפורום!?!? מתי יש לו זמן? הוא עסוק... קיצר, נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים. האווירה השכונתית של כולם מכירים את כולם יחד עם סטנדאפיסטים מתחילים שכונתיים... (אהבתי שהרענו לאביעד כשהוא נכנס...זה היה מעולה...) בכלל, היה הכי אחלה שיש