היה פיגוע על ערבים

לא הבנת אותי נכון

כשאמרתי "לפחות" לא התכוונתי לא נורא/ניחא, התכוונתי שמזל שהוא לא נהרג באיזה לינץ' כי זה היה גורם להרבה יותר בעיות.

TOMASS The Best

New member
זה היה מתוך ייאוש כנראה

הייאוש וההתמרמרות הם מה שמניעים בני אדם לעשות כאלה מעשים בכל העולם

יש דיקטטור במדינה.

ואי אפשר למחות(ואני הייתי בכניסה לאופקים עם שוטרי מג"ב) אז צריך לקחת את החוק לידיים!

Perfect sense

New member
לקחת את החוק לידיים?

או לשים קצת דם על הידיים? לך תסגיר את עצמך.

מה אכפת לי מתוך מה זה היה

ואם בעל רוצח את אשתו כי הוא חושב שהיא בוגדת בו זה בסדר?

אם הוא ערבי ../images/Emo8.gif

סתם סתם... לא להתייחס ברצינות

TOMASS The Best

New member
אתה ממורמר בגללו, מה הוא עשה לך

גנב לך שתיל מהגינה? אתה לא מתכוון שמכל דבר קטן צריך להרוג ולרצוח, בטח לא על מקום חניה, אבל פה מדובר באנשים שבחרו בשרון כי הוא אמר דין נצרים כדין תל אביב ועכשיו הוא עושה בדיוק ההיפך, הוא רימה אותם, כי המציאות הכחריחה אותו לעשות את זה (הוא עמד לפני לחץ ציבורי גדול שהיה מתפרץ בעקבות הגילויים נגדו והיה חייב לעשות מעשה כדי להשתיק את התקשורת השמלאנית והמתנגדים שלו, מבין??). ועוד דבר חשוב: הוא בטח לא יצא מעזה בגלל מחיר החיים שזה גובה מאיתנו, כי אחרת למה הוא שלח את צה"ל לפני 23 שנים להילחם מלחמה די מיותרת שגבתה חייהם של מאות אזרחים וחיילים. בקיצור הנסיגה הזאת היא כולה ממניעים אישיים, וגם התירוץ שכל ההתנחלויות עולות הרבה מאוד כסף הוא תירוץ עלוב, כל הפינוי והריסת ההתנחוליות והכל יעלה כמו העלות של ההתנחלויות מאז שהם הוקמו, וחוץ מזה הם גם הכניסו הרבה כסף למדינה

TheOrion

New member
הנימוקים שלך...

לא קשורים. מה קשורה המלחמה לפני 23 שנים ליציאה מעזה? הפינוי והרישת ההתנחלויות=מקסימום 10 מיליארד ש"ח. עלות ההתנחלויות בשנה = מינימום של 6 מיליארד ש"ח. נו, מה הבעיה? תוך שנתיים, אנחנו מתחילים לחסוך כספים

TOMASS The Best

New member
מה מה היא קשורה? אני אומר שאם

שרון החליט לצאת מעזה (וזה הוא החליט ולא אף אחד אחר) אז זה לא בגלל שהוא מוטרד ממחיר החיים שזה גובה מחיילים והתושבים, כי למה שדבר כזה יטריד אותו אם לפני 23 שנים הוא גרם למותם המיותר של חיילים וזה בטח לא הכניס אותו לדיכאון

TheOrion

New member
חשבת אולי...

וא התבגר ובין את הטעויות שלו? או שהוא הבין שטעות לא עושים פעמיים? היתה סיבה למה הוא יצא למלחמה לפני 23 שנים. הוא לא סתם קם בבוקר והחליט לתקוף.

TOMASS The Best

New member
יאללה כל השמאלנים זה ההזדמנות!!!!!!

לרוץ לכלי התקושרת העולמיים וללקלק להם, לנסות לעשות רושם על חשבון היהודי המסכן שכבר התייאש ועשה את המעשה הזה, על חשבון המדינה, על חשבוננו להיראות טובים בעיני העולם.

Princess Galush

New member
אוי איזה מסכן

מה יש לך? אז מה אם הוא התייאש- זה נותן למעשה לגיטימיות? זה לא חוקי וזהו..

מוזר שהייאוש של היהודי

שהופך לרצח מתועב עדיין "לגטימי" בעיני כמה מתלהמים ומתלהמות כאן , והייאוש של הערבי הוא לא אינושי ולא לגטימי .. סאמק יש לגיטימציה לרצח ??? מה זה משנה ערסבי יהודי בודיהסטי ?? רצח זה רצח !! ואין לאף אחד זכות לקחת חיים של מישהו אחר ... אקסטרים אם תדביר את האויב עם מי תעשה את השלום??? עם עצמך נכון ?? אידיוט קטן .. לך לך תדפוק ת'ראש סטלן שכמותך , ממש מגעיל לראות את העליונות של כמה מהאנשים כאן .. כאילו מה ?? אתם מרכז העולם ?? זיבי .. מרכז הנעל לא תהיו גם .. כולנו בני אדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!

TOMASS The Best

New member
ויש כאלה אנרכיסטים שאומרים שאין

לשום בנאדם זכות לקחת את החופש של בנאדם אחר לא משנה מה הוא עשה, לא תוכיח שהם טועים, מה יש דיברת עם אלוהים והוא אמר לך מה לא צודק ומה לא

One Echoe

New member
יהודי מסכן שהתייאש, רק שכחת

שמהיום, הוא יהודי רוצח. מקומו בכלא. אין לגיטימציה לרצח.(אני נגד עונש מוות גם)

mnv

New member
תאמין לי אם חייל

אמריקני היה הורג ערבים (כמו שקורה) לא היו אומרים עליו אותו דבר באמריקה כמו שאתם אומרים פה איזה כיף אמריקנים לפחות מפציצים מסגדים יש לקחת דוגמה מבעלי הברית שלנו

למעלה