היה פיגוע על ערבים באזור התעשייה בשילה
T TheOrion New member 17/8/05 #2 יאפ. יהודי ירה שם בערבים. אבל משום מה כמעט ולא מדווחים על זה, אלא נשארים בהתנתקות.
ע ע ד נ ו ש1 New member 17/8/05 #9 נו, ברור, למה שידווחו../images/Emo35.gif בסך הכל מתחנל ירה על פלסטינים כי בא לו. את מי זה מעניין הם לא בני אדם, נכון :-\ד"א אותו דבר כמו שהיה פיגוע בשפרעם, לא כ"כ התיחסו לזה בהתחלה ונמנעו מלקרוא לחייל ההוא מחבל
נו, ברור, למה שידווחו../images/Emo35.gif בסך הכל מתחנל ירה על פלסטינים כי בא לו. את מי זה מעניין הם לא בני אדם, נכון :-\ד"א אותו דבר כמו שהיה פיגוע בשפרעם, לא כ"כ התיחסו לזה בהתחלה ונמנעו מלקרוא לחייל ההוא מחבל
K kobik15 New member 17/8/05 #11 ואת קוראת לעצמך יהודייה? עובדת אלילים ותו' לא. סתיחה, עובדי אלילים הם רגישים לפחות. את גם זה לא.
א אין כמו אקסטרים New member 17/8/05 #52 לשמוח שיהודים מגורשים זה כן? ושהאוייב מקבל כגמולו אז צריך להיות עצוב?
T TheOrion New member 17/8/05 #64 כגמולו?! להזכירך, נרצחו פה אזרחים ישראלים חפים מפשע! מה הקשר לאויב ומה הקשר לגמול!?
P Perfect sense New member 17/8/05 #6 עוד פרטים.. מתנחל גנב נשק משוטר מג"ב, והלך לירות לעבר קבוצה של 7 פלסטינים חפים מפשע. 2 נהרגו, 3 במצב קשה, ו-2 במצב קל. אם אני הייתי השוטר מג"ב הייתי לוקח את הנשק חזרה מהמתנחל ויורה בו.
עוד פרטים.. מתנחל גנב נשק משוטר מג"ב, והלך לירות לעבר קבוצה של 7 פלסטינים חפים מפשע. 2 נהרגו, 3 במצב קשה, ו-2 במצב קל. אם אני הייתי השוטר מג"ב הייתי לוקח את הנשק חזרה מהמתנחל ויורה בו.
א א ר נ בת New member 18/8/05 #90 את אמא... ואת יודעת (לפי החתימה שלך..) שאחד ממליונים, מביא את האור...
מ מכביעולה New member 17/8/05 #12 בטח שזה לא בסדר אבל כמו שאמרתי קודם זה פחות אכפת לי, כמו שאם עכשיו יהיה פיגוע בשוויץ ויהרגו שני שוויצרים לא יהיה לי אכפת
בטח שזה לא בסדר אבל כמו שאמרתי קודם זה פחות אכפת לי, כמו שאם עכשיו יהיה פיגוע בשוויץ ויהרגו שני שוויצרים לא יהיה לי אכפת
ע ע ד נ ו ש1 New member 17/8/05 #16 אהה אז אכפת לך רק מהעם שלך זה בסדר שאכפת לך מהעם שלך, אבל לא רק ממנו צריך. דרך אגב גם שהיה פיגוע בלונדון לא עניין אותך אם כן, אני ממש לא הייתי רוצה להיות בחברה שלך
אהה אז אכפת לך רק מהעם שלך זה בסדר שאכפת לך מהעם שלך, אבל לא רק ממנו צריך. דרך אגב גם שהיה פיגוע בלונדון לא עניין אותך אם כן, אני ממש לא הייתי רוצה להיות בחברה שלך