היה פיגוע על ערבים

מה זה לא אכפת../images/Emo35.gif

איך אתה רוצה שיהיה שלום
או שכנראה אתה לא רוצה.

כאשר האוייב יודבר יהיה שלום!

את השלום של השמאל כבר ראינו... 1400 הרוגים. תודה לא רוצים שלום בלהות. אחרי המלחמה יבוא השלום ככה זה היה וככה זה יהיה לעולם.

בסדר עברנו כבר מספיק מלחמות

ועכשיו סלחו לי..יש לי משו אחר לעשות. ביי יום טוב

One Echoe

New member
שייכים יותר ממך לעם היהודי.

אבל לא לדת שלך. לא מאמינים בדת שלך. והדת שלך זה הגורם לכל הצרות שלנו.

שוב אני אגיד שאני לא דתיה

אלא רק מאמינה באלוהים. והדת לא גורמת שום צרות. ואתם העם היהודי שוכחים מהר מאוד את מה שהערבים עשו לכם. שכחתם את הפיגועים הקשים את הלינץ ועוד ועוד לא נשכח ולא נסלח ערבי טוב זה ערבי מת

One Echoe

New member
אנחנו לא שוכחים כלום,

ובגלל זה-אנחנו רוצים שלום. כדי שלא ימותו עוד אנשים! אנחנו גם עשינו להם לא פחות ממה שהם עשו לנו אז די לבלבל את השכל... בכל קהילה יש קיצוניים. זה ידוע כבר. איך אפשר להאמין באלוהים ולא להיות דתי, זה משהו שאני לא מבין.

One Echoe

New member
נכון, זו בעיה שלי.

שנובעת ממך. ואם באמת היית מאמינה באלוהים סביר להניח שגם היית דתייה והיית גם מסבירה לי. אם הם לא רוצים שלום, תהיה מלחמה. אנחנו נעשה את שלנו.

ערבי טוב זה ערבי מת?

באיזה אלוהים את מאמינה ??? שאומר שרק ליהודים מותר לחיות ?? יכוניפה שכמותך מה את מנבלת ת'פה ככה ??? מנצלת ת'מצב שאת מאחורי מקלדת ?? מול ערבי היית אומרת את זה ??? סאמק על המפגרים האלה .. ממש גיבורים מאחורי המקלדת המזורגגת שלהם ! ושפנים ברחוב .. רואים ערבי ישר עוברים לצד השני ומזרזים ת'הליכה שלהם .. שמרי על הפה שלך ותצחצחי שיניים , מפגרת

גברי 22

New member
לפחות היהודי לא נהרג מה לא מובן

מה את מעדיף שיעשו עליו לינץ??????????????

TheOrion

New member
אני מעדיף...

אני אישית מעדיף שמחבל ימות משאזרח תמים ימות. היצאה שלו היתה בסגנון=> "לפחות שני ערבים מתו ולא המחבל היהודי"
.

לאאא תבין

אני מתכוון כמו שאומרים "היום יוסי נפטר.. לפחות הוא לא יצטרך לסבול יותר מייסורים", אז התכוונתי "היום שלושה חפים מפשע מתו.. לפחות לא עשו לינץ' שילבה יותר את היצרים"

TheOrion

New member
זה כבר נשמע טוב יותר...

אבל כמו שאמרת בהודעה הראשונה, זה לא נשמע טוב.

למעלה