היה מפגש מעולה!

python 4

New member
סליחה...../images/Emo9.gif

מצטער. את יודעת מה, במחשבה שניה הבולים לא היו כאלה משהו...

python 4

New member
נצל"ש - לנויקה!

נכון שהתמונה הזו היא של קלוד מונה? בבקשה תגידי שכן. מצטער על האיכות, לקחתי את זה מקטלוג באינטרנט כי הסורק שלי לא פעיל כרגע. מתחת לתמונה רשום c. monet. זה הוא, או אחותו התאומה קלודיה? *ממתין במתח*

dan the man

New member
עכשיו חזרתי ..

ואני דיי מצטער שלא נשארתי שם קצת יותר.. היה לי בול לאלונה שעכשיו הוא שוב נשאר אצלי... טוב נשאיר את זה לפעם הבאה. אז קודם כל אני רוצה להגיד תודה רבה לאריק על מתנת היום הולדת שלי השטר המדהים של העשר לירות -בנק לאומי וגם תודה לאליעד על המטבעות השטרות והסטיקרים, תודה רבה! מצטער שלא היה לי הרבה כרטיסי ביקור בשבילך ... תודה לבעל של עדי שנתן לי שקית כבדה מאוד אם מטבעות ושטרות שלקחתי הרבה ממנה ולכל מי שהביא לי סטיקרים ומטבעות ושטרות (רחל ועוד כמה שאני לא זוכר אותם..) ותודה רבה גדולה שוב למי שנתן לי מטבעות שטרות וסטיקרים!!! וקניתי את הקטלוג שרציתי מהחנות "בולי רומנו" שלא היו כל כך נחמדים כמו שתמיר סיפר לי... כי לפי המחירים שלהם הייתי מצפה שיתנו את השרות הטוב ביותר! בכל זאת קניתי את הקטלוג ועכשיו אני רק מנסה להבין את כל הקודים והקיצורים בקטלוג .. רן בבקשה תעזור לי כי אני לא מבין איפה כתוב המחיר כי כתוב "110" אבל מה 110 כי זה לא יכול להיות 110 דולר למטבע ישראלי רגיל שעולה בדיוק כמו שהוא עולה ! תודה מראש על העזרה

doroni10

New member
אכן מפגש טוב ומוצלח.

טוב להפגש כך מדי פעם. תודה לתמיר על המעטפות והבולים :). הגענו מוקדם, הספקנו לעבור על חלק מהדוכנים שב"שוק כיכר דיזינגוף". ואחר-כך עלינו על הכיכר. נפגשו, שוחחנו, אך מיהרנו ללכת שכן התיכנון המקורי היה להגיע גם לשוק הפשפשים.. לאחר ביקור נוסף בדוכנים, המשכנו אל דיזינגוף סנטר, ומשם הישר אל שוק הפשפשים ביפו. הרבה בולים לא מצאתי שם היום אבל היו מטבעות שאחי קנה. בקיצור- יום מהנה
דורון,

לא זוכר? שערוריה!

ועוד אחרי שנתתי לך את כל הדביקרים שהיו לי! לא נורא, אחרי הברכה שלי לברמצווה שלך, כבר לא תשכח אותי כל כך מהר

rachelea

New member
ה"מפגש בכיכר" - איך היה? הרבה |תודה

היה נחמד. אכן ירון ישב בשיממונו כשהגענו. כל הכבוד על ההגעה בזמן!!
לרון מירב, לרעיתו ולבנו על הסביבון. הסביבון ככל הנראה איטלקי.
לדן על הבייבליד שהביא.
לאלונה על בולי הקונכיות והצדף המיוחד שהביאה. ולגבי המפגש עצמו? אט-אט אני מתחילה לזהות את פני המשתתפים. היה גם נחמד להיפגש עם משתתפים חדשים. לגבי השוק עצמו? יקר. מה זה יקר? בית מרקחת. נראה שהסוחרים חושבים שכיכר דיזנגוף "צפוני" מספיק כדי לנסות לרושש את המבקרים. עם זאת, שמחתי לראות כי מספר הדוכנים גדל לעומת הפעם שעברה שביקרתי במקום (לפני כארבעה-חמישה חודשים). כנראה שבכל זאת יש קונים. אולי בפעם הבאה נארגן סיור בשוק הפישפשים ביפו? אך הפעם נעשה זאת באופן מודרך וכדי לתת לכל חושינו להנות (לאחר שחוש הראיה, והמישוש ישבעו) נמלא גם את חוש הטעם בתוכן. תוך כדי כתיבת המסר מתגבשת במוחי תוכנית בנדון. מה דעתכם? ואחרון-אחרון:
אספן מכור הוא אחד שלא מסתפק בביקור סתמי במקום אחד אלא מנצל זאת לעוד ביקורים. לפחות שניים עשו זאת: ידוע לי שבני הגיע עם תכנית מסודרת לשיטוט בעיר. האם מצאת משהו?
את רון מירב ראיתי בכרמלית (כינוי יפה יותר לשוק הכרמל) טוב, בטח התגעגע לעירו חיפה ומצא לה תחליף בת"א. אגב, היכן השארת את שאר המשפחה, רון?

rachelea

New member
תוספות ותיקונים:

אה, הינה דורוני מימש מה שהצעתי. גם כן אספן רציני!
לאלונה. גם המזל טוב יכול להישאר לעיל, אך הכוונה כמובן היתה להודות לך על הבולים והצדף לאחייני.
דן - גם נעה הביאה לך דביקרים (סטיקרים). לכן מגיעה לה התודה.

צודקת!

גם אני אוהבת לשוטט במתחמים שונים בתל-אביב, ויוצא לי לעשות את זה לעיתים קרובות, כי העבודה שלי כוללת שיטוט בעיר. גם היום, אחותי ואני ניצלנו את ההגעה המוקדמת שלה (מירושלים), והלכנו בדיזנגוף כל הדרך מחניון ארלוזורוב (חניון מצויין להסתובבות ברחוב הכייפי הזה - 15 ש"ח לכל היום, בלי חיפושי חניה ודאגות מפקחים). בדרך עצרנו במרכז הבאוהאוס ואף רכשנו מספר פריטים - ואני קניתי כרזה! אחרי המפגש בכיכר הלכנו לסנטר, וגם שם שוטטנו בכמה חנויות מומלצות (לא, דווקא לא של בולים). וכמובן שלהסתובבות ברחוב דיזנגוף עצמו יש ערך מוסף. לצערנו הרב, לא יכולנו להסתובב כמו שרצינו וכמה שרצינו בגלל יותם, שהיה קצת חסר סבלנות, כפי שראיתם.... מתחמים מצויינים נוספים בתל-אביב (אם כי יום שישי הוא מאוד בעייתי) הם: באזל (שדי קרוב לצפון דיזנגוף), שיינקין ורוטשילד, אלנבי ונחלת בנימין, יפו העתיקה, פארק הירקון המערבי ותחנת הכוח רידינג (במיוחד אם יש שם תערוכה), יהודה הלוי (בעיקר בדרום), בן יהודה (מרכז וצפון) ויש עוד, כמובן, פחות מתויירים. סיור בשוק הפשפשים ביפו הוא רעיון מצויין!

dan the man

New member
אז כמה דברים...

קודם כל לאש"י מצטער ששכחתי אבל אני חושב שכל הסדרה של הגלויות של אקס מן 2 הסרט אמורה לפצות על כך! ותודה לנעה על הסטיקרים ובטוח שכחתי עוד מישהו אז שוב תודה

בּני

New member
עוד קצת

כן רחל, תוכניות לחוד ומעשים לחוד... הייתה רשימה של כמה חנויות שעדיין לא יצא לי לבקר בהן, גם לא אחרי הבוקר הזה, אבל תמיד טוב להשאיר משהוא לפעם הבאה. ותודות לאספן, פיתון שמוליק ומתן על תקליטים ועוד.

rachelea

New member
אכן, המפגש הבא קשור בבולים

אך לא סתם. יקיר הפורום, אריק, יציג שם בתרוכת הבולים. לכן, גם מי שאין לו ענין בבולים כדאי שיבוא. אם אתה מאוהבי בעלי חיים וכלבים במיוחד, שלג ומזחלות כדאי יהיה לך להגיע. ידובר שם על נושאים אלה. אני מצפה להדרכה מיוחדת מבעל האוסף, שינתן לחברי הפורום שיגיעו לתערוכה.

המפגש ב"תלאבול":

התערוכה תתקיים בגני התערוכה בתל אביב במהלך ארבעה ימים, תיפתח ביום שני, 3 במאי, ותנעל ביום חמישי - 6 במאי. קצת פרטים על התערוכה: יוצגו בה כ-300 מסגרות של אוספים, שזה בערך 70 אוספים שונים. התערוכה מחולקת לאגף מחוץ לתחרות (פריטים מיוחדים שמובאים כדי להיות מוצגים לקהל. לדוגמא - באחת התערוכות הקודמות הביאו חלק מאוסף מלכת אנגליה), אגף תחרותי הכולל אוספים בבולאות מסורתית, תולדות הדואר, דברי בולים, דואר אויר ודואר חלל, בולאות נושאית, גלויות מירב, בולאות נוער וספרות בולאית, כולל וידאו ומחשב. בנוסף יש אגף של תצוגות של מסגרת בודדת. מכיוון שהתערוכה מוקדשת במיוחד לתצוגות ארץ הקודש וישראל, הוזמנו במיוחד כמה מציגים בתחומים אלו מכל העולם. אני מציג בתערוכה אוסף שנקרא "קדימה! - על כלבי מזחלות ומזחלות כלבים". האוסף מספר את סיפורם של כלבי המזחלות ומזחלות הכלבים, הציוד הנלווה - הרתמות, צורות הקשירה למזחלת ואופני השימוש השונים לטובת האדם, מפיו של פאנוק, ילד אסקימוסי. זו אינה הפעם הראשונה שאני מציג אוסף בתערוכת בולים, אבל זו כן הפעם הראשונה שאני מציג את האוסף בצורתו זו, וההתרגשות רבה. מכיוון שאלו ימי עבודה רגילים, אני מציע לקבוע את יום שלישי, 4 במאי, בשעה 17:00 כיום המפגש שלנו. כל מי שירצה ויוכל יגיע, ונפגש באחת מנקודות המפגש שבמקום. יחד נצא לסיור מודרך בתערוכה, ואחר כך יוכל כל אחד לעבור בין דוכני הסוחרים הרבים שיהיו במקום, ולרכוש לעצמו פריטים או סתם להתרשם. כמובן שכל מי שירצה יוכל לצייר לעצמו בול. התערוכה פתוחה מידי יום עד השעה 22:00, ונראה לי שחמש שעות צריכות להספיק לכולם. מי שחושב שירצה יותר זמן יכול להגיע קודם...

ומיד אני מתקן: לא יום שלישי,

יום חמישי. סוף שבוע, לא צריך לקום למחרת, קצת יותר נוח. באותה שעה, אותו המקום.

תמיר1991

New member
אכן זמן מצויין. זה גם יום הנעילה,

כך שבווודאי יהיו הפעלות מיוחדות. אגיע גם עם אבי ביום הפתיחה, אולי אפגוש מישהו מכם. תמיר.

גם אנחנו בילינו מצויין -

קודם הסתובבנו קצת בשוק, שאכן הכינוי "בית מרקחת" יאה לו יותר. צנצנות מבתי מרקחת של פעם עלו 80 ש"ח לצנצנת בגובה 15 ס"מ! שערוריה! אולי הייתי צריכה להתמקח, אבל יותם התעצבן ורצה על הידיים. אחר כך עלינו לכיכר, ופגשנו את מי שהגיע, ולמרות שאחותי לקחה את יותם לסיבוב מסביב למזרקה, לא הספקתי להתעמק באלבום היפה של האספן, ובקושי הספקתי לתת לדן את דביקריו ולג'יימס דין את כרטיסיו. משהלכו כולם לכיוון השוק - הלכנו אנחנו לדיזנגוף סנטר, במטרה להראות לאחותי חובבת העיצוב את "סוהו", הגלריה לעיצוב שנפתחה שם לפני כמה חודשים. יותם נהנה מאוד לעלות במדרגות של הגלריה ולהתגלש בגישה לנכים שנמצאת מהצד השני של המדרגות (ככה הוא רגיל מהמגלשה בגינה שלו), ואנחנו שמרנו עליו בתורנות, תוך שאנחנו תרות אחרי פריטים לאוסף הפריטים המעוצבים שלנו (זהו אוסף אקלקטי ביותר של פריטים די מיותרים ודי יקרים). רציתי להראות לאחותי עוד כמה חנויות שוות בסנטר, אבל ...(אתם כבר יודעים בגלל מי זה לא יצא לפועל). חזרנו שוב דרך הכיכר, נפרדנו לשלום מכולם וגיליתי להפתעתי המרובה שדמעות של מלאכים אינו מי שהוא נחזה להיות. בדרך חזרה יותם נרדם, ואפשר לנו לשוטט קצת יותר בנחת ברחוב הכי מדליק בתל אביב. היה כייף.

וטיפ על חנויות בת"א לרוזן וגיל:

רוזן - במרכז הבאוהאוס בדיזנגוף 155 יש הגדות ישנות. ראיתי אחת משנת 1938 ולמרות שניסיתי לזכור את המחיר (250), אני לא זוכרת אם זה בשקלים או בדולרים. אם זה מעניין אותך - 03-5220249. גיל - סיפרתי כאן בעבר על חנות הצעצועים "אליס" בנווה צדק, ולא זכרתי את כתובתה. ובכן - רח' שבזי 33. טל' 03-5163838. הם מוכרים כל מיני צעצועים צעצועים ישנים וצריכים להיות גם דובים.

יש לי בובה קטנה של פו הדוב ממקדונלס

מעוניין בה? אם כן אני יגש לחפש אותה וביום ראשון(מקווה, בגלל שיש לי איזה 4 מכתבים לשלוח עם פרטים בפנים וכולם על דואר רשום, אני ממש מקווה שאני יוכל לשלוח גם לך) אז עם אתה מעוניין שלח לי מסר.

אני כמובן אחרתי../images/Emo10.gif

זו התוצאה של ריקוד על שתי חתונות, ב-9:00 הייתי במפגש של תחבורה ציבורית במוזיאון אגד שזו גם אספנות בפני עצמה האוטובוסים הישנים. זכינו לסיבוב באוטובוס דודג' עם אף משנות ה-40 וה-50 ובשוסון (זה שבתמונה), היה ממש מצחיק וגם הבנו למה לא היה רדיו באוטובוסים אז, כי הם עשו כזה רעש שבמילא לא היו שומעים כלום
והיה מאוד נחמד לפגוש את האנשים שם. אבל היה גם מפגש אספנות אז ברחתי מוקדם משם בכדי לאחר למפגש האספנות, לאחר אבל להגיע. מאוד שמחתי לפגוש אנשים מוכרים ואנשים חשים אבל גם הצטערתי שהיו גם אנשים שברחו מוקדם דוקא כאלה שהבאתי להם דברים. לאספן הבאתי כרטיסי אוטובוס ולדן סטיקרים, כיוון שדן "ברח" מוקדם הרויחה אותם הצהובה, כי לא בא לי לחזור איתם הביתה.(פחדתי שאני אתחרט על זה שהחלטתי ללוותר על האוסף הזה) באותה הזדמנות, מזל טוב לך דן עכשיו באמת אתה הופך ל-man. תודה לכל אלה שקיבלתי מהם,
תמיר שנתן לי בולי חתולים ותח"צ
לפיתון שהביא לי מגנט של אגד
לתמיר ולקיפוד (אני חושבת) שהביאו לי ציור של חתול ועוד בול מקסים של חתול שקיבלתי ואני לא זוכרת ממי
גם לך, (אשמח אם תזדהה)
לצהובה על הגלויות היפות של מכוניות סיסקסטיז. אם שכחתי מישהו אני מצטערת. היה לי יום די מבולבל, כייפי אבל קצת מבולבל

למעלה