המפגש ב"תלאבול":
התערוכה תתקיים בגני התערוכה בתל אביב במהלך ארבעה ימים, תיפתח ביום שני, 3 במאי, ותנעל ביום חמישי - 6 במאי. קצת פרטים על התערוכה: יוצגו בה כ-300 מסגרות של אוספים, שזה בערך 70 אוספים שונים. התערוכה מחולקת לאגף מחוץ לתחרות (פריטים מיוחדים שמובאים כדי להיות מוצגים לקהל. לדוגמא - באחת התערוכות הקודמות הביאו חלק מאוסף מלכת אנגליה), אגף תחרותי הכולל אוספים בבולאות מסורתית, תולדות הדואר, דברי בולים, דואר אויר ודואר חלל, בולאות נושאית, גלויות מירב, בולאות נוער וספרות בולאית, כולל וידאו ומחשב. בנוסף יש אגף של תצוגות של מסגרת בודדת. מכיוון שהתערוכה מוקדשת במיוחד לתצוגות ארץ הקודש וישראל, הוזמנו במיוחד כמה מציגים בתחומים אלו מכל העולם. אני מציג בתערוכה אוסף שנקרא "קדימה! - על כלבי מזחלות ומזחלות כלבים". האוסף מספר את סיפורם של כלבי המזחלות ומזחלות הכלבים, הציוד הנלווה - הרתמות, צורות הקשירה למזחלת ואופני השימוש השונים לטובת האדם, מפיו של פאנוק, ילד אסקימוסי. זו אינה הפעם הראשונה שאני מציג אוסף בתערוכת בולים, אבל זו כן הפעם הראשונה שאני מציג את האוסף בצורתו זו, וההתרגשות רבה. מכיוון שאלו ימי עבודה רגילים, אני מציע לקבוע את יום שלישי, 4 במאי, בשעה 17:00 כיום המפגש שלנו. כל מי שירצה ויוכל יגיע, ונפגש באחת מנקודות המפגש שבמקום. יחד נצא לסיור מודרך בתערוכה, ואחר כך יוכל כל אחד לעבור בין דוכני הסוחרים הרבים שיהיו במקום, ולרכוש לעצמו פריטים או סתם להתרשם. כמובן שכל מי שירצה יוכל לצייר לעצמו בול. התערוכה פתוחה מידי יום עד השעה 22:00, ונראה לי שחמש שעות צריכות להספיק לכולם. מי שחושב שירצה יותר זמן יכול להגיע קודם...