חזרתי עכשיו הביתה..
שוב מפגש מעולה
קודם כל לפני שאני אשכח תודה לכל מי שהביא לי דברים - לאריק על המעטפה המפוצצת (בבולים), לנעה על בולי הונגריה ונויטה, רון מירב על בולי הונגריה (והבול לתמיר.. אופס..
) ולדן האִיש על הבולים הרוסיים שחטפתי לו מהיד. ולמי עוד.. אני זוכר שלקחתי בול ממישהו, אני לא זוכר ממי אז אני מתנצל ותודה! שמחתי להכיר פעם ראשונה את רון, נעה, גלעד וגלעד, וכן לפגוש שוב את כולכם. למעשה הגעתי ליריד כבר ב- 9:20 (אני ואבא שלי יצאנו בשבע מכרמיאל, אבא שלי הוריד אותי שם ויצא לעבודה שלו). ב- 10:00 בדיוק חיכיתי ליד המזרקה ולא ראיתי אף אחד! חשבתי שכבר הספקתם לבטל את המפגש בבוקר או משהו. אפילו ניגשתי לאיזו אישה ואמרתי לה "אָלוֹנָה! מה נשמע?". כנראה חשבה שאני משוגע. רק ב- 10:03 הגיעו אריק, בני, רחל ונעה. מינוס על האיחור! ביריד עצמו מצאתי רק סוחר בולים אחד, וקניתי ממנו 4 גליונות זכרון ו- 2 סדרות בולים של ברה"מ במחיר מופקע (33 ש"ח!) אבל אלו גליונות מאוד יפים, עם דגלים עליהם. אגב, הודעה לסיריוס - הפסדת שלא באת! הוא היה פשוט מפוצץ בסדרות מדהימות של כלבים. כל פעם שדפדפנו באלבום שלו אני ונעה אמרנו "יו, אוקסנה היתה מתה על זה". גם מצאתי שם כמה פסלים של סוסים, ונזכרתי בך ככה. אחרי שתמיר חזר מהסיור המודרך בין חנויות הבולים בסנטר, אליו הוא יצא
בלעדי (
) הוא הוכיח לי את כושר המיקוח שלו, ותרשו לי לומר - יש לו יכולת מיקוח מדהימה לבחור. המוכרת המסכנה לא יודעת מה נפל עליה. אני עמדתי מולה מגמגם "הממ.. שקל בול.. OK, תארזי לי.." ותמיר ישר בא ואמר "10 בולים 5 שקל, הולך?". כל הכבוד לתמיר! אחרי שכולם התפזרו הלכתי לסנטר לבד, ותוך שתי דקות מצאתי את "בולי דיזינגוף" (זה לא היה כזה מסובך, למרות הכל). ומה אני מוצא בחנות? פאקטים!
כן, אני יודע שאני עלול למצוא את עצמי מורחק מהפורום על עבירה כזו חמורה, או לפחות מושעה, אבל לא יכולתי להתאפק (וניסיתי, בחיי שניסיתי). הקיצר, קניתי לי 9 פאקטים בנושאים שונים. להגנתי אני אומר שבכולם ראיתי לפחות 2-3 בולי הונגריה, ככה שזה בסדר, נכון?
אמממ.. החלטתי להתחיל לאסוף בולי אום-אל-שמבי, בסדר? אוי.. לסיום קניתי לי גם מילון אנגלי אטימיולוגי לאוסף המילונים שלי. אחרי שאבא שלי סיים את העבודה שלו ובא לאסוף אותי הוא החליט שבא לו פתאום גם להסתובב ביריד, פעם שלישית בשבילי. המוכרים כבר עשו לי שלום. זהו, סה"כ היה כיף לפגוש את כולם שוב. להתראות במאי!