היה מפגש מעולה!

תמיר1991

New member
היה מפגש מעולה!

נפגשנו כולנו בכיכר, החלפנו, דיברנו, ואחרי חצי שעה הלכתי עם דן, גלעד וחברו שחר לסנטר, לחפש בולים ומטבעות. אני יצאתי עם בולים מ"דיזנגוף" ב- 100 שקל, וגלעד עם 50 בולי אישים יפהפיים בחבילה. דן קנה קטלוג קראוס למטבעות. אחרי שחזרתי מהסנטר חזרתי לכיכר, ושוב לסנטר בשביל לפגוש את ההורים. חזרנו שוב לכיכר, שם קניתי בלווית ירון סמלים רוסיים מדהימים בשקל לאחד (אלונה הוסיפה עוד אחד - תודה@!), בולי חלל בזול ואיך לא... 4 סמלי ימי עצמאות, 16-17 ו- 22-23. עכשיו יש לי ה-כ-ל מ- 15 עד 30! איזה כיף!!! הסיכום השבועי יכתב על ידי בעוד רגע. תודה לכל מי שהחליף איתי ונתן לי! תודה לכל מי שהיה שותף לבוקר הנהדר הזה! להתראות במפגש הבא - תלאבול 2004! תמיר.

תמיר1991

New member
איזה ביאוס...

ברבע שעה האחרונה כתבתי את הסיכום, והוא נמחק לו... איזה מעצבן... ירון, תוכל לכתוב אותו במקומי? בבקשה! בטוח גם היית עושה את זה הרבה יותר טוב... תמיר.

תמיר1991

New member
כל מי שכתבתי ברשימה למטה.

ואגב, בסיכום האבוד שלי (אוף!!!) בחרתי בך וברוזן כמצטייני השבוע, במפגש כאירוע השבוע, באיבוד הכסף הגדול של רן ורוזן כסיפור השבוע ופירטתי את רשימת החדשים. איזה מעצבן... למי יש כוח לעשות את הסיכום מחדש. ירון, בבקשה תכתוב סיכום חדש! תמיר.

האספן

New member
מנצל"ש לגיל

גיל לא הגעת למיפגש נכון?כי שאלתי עם הגעת אמרו לי שלא... אז איזה דברים(של קפה) יש לך?אתה יכול להראות תמונה?

Mercyful God

New member
והנה חזרתי ...

היה מצוין , לפגוש את כולם , לשבת לשוחח, ללמוד על מה ומי בתחום הבולאות מתמיר שעשה לי סיור , לקנות בולים אישים וגם לקבל כמה, גם עטים וגלויות . תודה לחבר'ה מהמקדונלדס שקראו לי לקחת את הפלאפון האבוד , וסליחה לדן ששחכתי את המטבעות שלי (אפצה אותך בהזדמנות), ולאנשים שלא ניגשתי להגיד להם שלום כי ישר תמיר לקח אותי לסנטר . יום נעים . (=

python 4

New member
גם לי קוראים ירון

ואני אשמח לעשות את הסיכום..

python 4

New member
יש לי חוויה מהמפגש...

מצאתי אצלך בתיק תקליט של ABBA! יפה יפה...

python 4

New member
תגיד לו

שיהנה מה- dancing queen שלו..
סתםם. אגב, בדיוק עכשיו נזכרתי שיש לי תקליט עם כל מני רימקסים שעשו לשירי ABBA. חבל שלא נזכרתי להביא לך את זה שתביא לו. נו טוב, מפגש הבא..

טל ענבר

New member
נצל"ש../images/Emo46.gif

צר לי לראות כי הפורום הולך והופך ללוח החלפות. זה לא ממש מעניין, מה גם שמוצעים להחלפה ולהערכת שווי פריטים טריביאליים לחלוטין, ולטעמי מטרת הפורום העיקרית איננה "שוקחתן" של אוספים. זהו, הקיטור יצא, אפשר להמשיך ולהעריך שווי של מטבע 10 אגורות משנת תשס"ג...

תמיר1991

New member
טל... זה לא ממש מעניין -

הרשה לי להמשיך את המשפט: זה לא ממש מעניין אותך. לא כל מה שמעניין אותך לא מעניין את האחרים. אם אתה לא מתעניין בפורום, אל תיכנס... וההחלפות, בעיני ובעיני רבים, אחרי האחווה והשיתוף, זה הדבר הכי חשוב פה. קח לתשומת לבך! תמיר.

שַׁי

New member
תמיר והִלה -

האדנות שאתם מנסים להשליט כאן, אין בהּ כבוד מינימאלי ואין בהּ הערכה אלמנטרית, להן זכאי טל מעצם היותו מבֻגר מכם (וגם ממני) ועל אחת כמה וכמה - מעצם היותו איש-אשכולות, שכבר מבקורו הראשון בפורום, השאיר רושם עז עלי ואני משוכנע, שגם על שאר החברים, במִקצועיוּת שלו, ובידע שלו. אף אדם אינו ראוי לתגובות כשלכם, בטח ובטח שלא בגלל הבעת דעותיו באופן פומבי. מה הלאה - חברים בפורום לא יביעו דעתם, מחשש מתגובותיכם נוטפות הארס, רוויות התרעלה? .לא-כל-שכן, כל אדם שתמצא תגובה שלו במוסף 'ספרים' של עתון הארץ ראוי להערכה, על-אחת-כמה-וכמה, אם הוא סגן נשיא אגודת החלל הישראלית; תחום הקרוב במיוחד אליך, תמיר. אנא, קחו זאת לתשומת לבכם, ואל נא תפרשו דברי אלא כהתנשׂאות, אלא כאל"ף-בי"ת ביחסי-אנוש, דמוקרטיה והומאניוּת. שי.

תמיר1991

New member
גם אתה צודק שי.

אני מצטער על תגובתי, ואתקן את דרכי בפעם הבאה. כמו שכתבתי בשרשור אחר, כנראה שלא הבנתי את פירושו של טל ל"שוק הקח-תן". וטל, אם אכן תסלח לי, הייתי רוצה לערוך איתך דיונים בתחום החלל, הקרוב לליבי מאז הייתי בן 7. אשמח לדבר איתך. תמיר.

למעלה