אין בעד מה
R ronmerav New member 11/4/04 #81 וגם אני תודה... לסיריוס - הגיעו בולי החרקים. לאן לשלוח לך בולי כלבים וחתולים - האם לפי הכתובת שעל המעטפה?
וגם אני תודה... לסיריוס - הגיעו בולי החרקים. לאן לשלוח לך בולי כלבים וחתולים - האם לפי הכתובת שעל המעטפה?
S S i r i u s New member 11/4/04 #82 כן יש לי עוד המון חרקים רוצה? כי התלבטתי האם לשלוח אותם או לא כי אני די אוהבת אותם אבל אין לי צורך בהם...
כן יש לי עוד המון חרקים רוצה? כי התלבטתי האם לשלוח אותם או לא כי אני די אוהבת אותם אבל אין לי צורך בהם...
R ronmerav New member 11/4/04 #83 אם את אוהבת אותם אז תשאירי אצלך, זה לא כזה חיוני לגבי, סתם תחביב... ובאשר לשאלתך בשרשור אחר: יש לי בעיה למצוא את הפריט הכי הכי באוספים שלי, ולכן גם לא העליתי שום פריט לגלריית שיא השיאים. אבל מה שבטוח, שהערך בעיני לא יהיה ערך כספי אלא רגשי.
אם את אוהבת אותם אז תשאירי אצלך, זה לא כזה חיוני לגבי, סתם תחביב... ובאשר לשאלתך בשרשור אחר: יש לי בעיה למצוא את הפריט הכי הכי באוספים שלי, ולכן גם לא העליתי שום פריט לגלריית שיא השיאים. אבל מה שבטוח, שהערך בעיני לא יהיה ערך כספי אלא רגשי.