היה לי טסט היום

A c h i l l e s

New member
תגובה

אם הוא רוצה להעביר אותי, הוא יכול להגיד לי את זה בסוף הטסט. ברגע שאומרים לך מה לעשות עוד לפני שאת עושה את זה, זה מוציא אותך כאילו שאת לא ידעת לעשות את זה קודם, ומהסיבה הזאת הוא יכול להכשיל. אני לא חושב ישר שהוא מחפש אותי ושהוא מחפש להוריד לי את הביטחון העצמי, אבל מה לעשות, כשאומרים לך כל דקה מה לעשות בטסט זה כן מוריד מהביטחון העצמי!

adidas88

New member
מה בסוף?

מה אתה אשכרה תזכור מה קרה כל שניה? יש לך בעיה עם הבטחון העצמי שלך בלי קשר לטסטים כנראה

A c h i l l e s

New member
עם כל הכבוד,

פסיכולוגית את לא. בעיה עם הביטחון העצמי אין לי, אבל יש לי בעיה כשאני רואה משהו שלא אמור לקרות קורה.

adidas88

New member
עם כל הכבוד?

לפחות יש כבוד
תשמע, אני לא באה לתקוף אותך, הטסט היה, לדעתי אתה לא תעבור את ההיסטוריה אתה לא יכול לשנות ותאמין לי שאני יודעת כמה זה מעצבן! אבל תיקח את ההערות שלו כביקורת בונה והלאה צא מזה.

B B A

New member
ודאי שהוא יגיד לך את זה בסוף הטסט

למה נראה לך שאם הוא עשה את זה לטובתך הוא יאמר לך בסוף הטסט שזה היה כדי להעביר אותך? בנאדם,תעשה לעצמך טובה ותפסיק להתבכיין. הטסטר לא ניגש לטסט במטרה להכשיל אותך וזאת גם לא הייתה הכוונה שלו כשהוא העיר לך,אז מספיק. בהצלחה בטסט הבא.

Marble Arch

New member
טוב, זה די ברור..

הוא פשוט שונא אותך. אין מה לעשות, לפעמים טסטרים נכנסים לאוטו ומחליטים שהנבחן ניראה כמו מישהו שלא יודע לנהוג. לא היה לך סיכוי לעבור ממילא אז אין מה להתעצבן.

Daemonlior

New member
זה לא נכון.. תיקון:

הם לא יכולים לדעת לפי המראה אם אתה נוהג טוב או לא.. אבל טסטרים לא אוהבים אנשים מכוערים.. זאת הסיבה שאנשים מכוערים עושים הרבה טסטים..

Daemonlior

New member
חוץ ממקרים מיוחדים,שכחתי לומר..

לא סתם, הוא מאלה ששונאים אותי (ואי הם כל כך רבים פה), אז אין שום מקרים מיוחדים..

B B A

New member
קודם כל,אתה אדם בוגר ושקול

ושנית,איך בדיוק אני יכול לשנוא אותך כשאני לא מכיר אותך?

Daemonlior

New member
אוקי.. מישהו פה שבר את התיאוריה..

או שאתה משקר ולא עברת ראשון?

Mis Anna

New member
האמת אבל

שרוב הסיכויים שהוא לא יעביר אותו, וזה שהוא דיבר סתם הפריע לו.

adidas88

New member
לדעתי אין מצב שהוא עובר

אבל זה בלי קשר לעובדה שהוא דיבר איתו

רן88

New member
אתה באת לכאן לשכנע אותנו שעל אף

כל מה שכתבת מגיע לך לעבור טסט, לא באת באמת לשמוע את דעתנו. אני מסכים עם רוב האנשים שהגיבו כאן וחושב שלא מגיע לך לעבור את הטסט הזה. לא יעזור לך שתנמק לנו שוב ושוב למה אתה כן צודק. אני מאחל לך שרובנו נטעה, תעדכן אותנו.

lilach16

New member
נו אז עברת או לא?

גם לי היה אתמול בטסט את הקטע שהזכרת בסעיף 2, בדיוק אותו דבר..

A c h i l l e s

New member
הם בעיצומים,

אז רק ביום ראשון אני אדע אם עברתי או לא. אני בטוח שלא עברתי עכשיו כשאני חושב על זה, למרות שישר אחרי הטסט חשבתי שהלך בסדר.

lilach16

New member
בדיוק כמוני!!

יווו כמו שאמרתי, היה לי את אותו קטע שהזכרת בסעיף 2 שלך, ולא חשבתי שכזה נורא אבל אחר כך הבנתי שזה בעצם ברקס ואין מה לעשות אז גם אני די בטוחה שנכשלתי. אין לדעת בינתיים.. גם אני אדע רק ביום ראשון. בהצלחה לנו :)

למעלה