היה לי טסט היום

A c h i l l e s

New member
כן...

לפחות הפעם מכוניות שהיו על הכביש פינו לי אותו קצת כשראו את השלט "בבחינה רשמית" לעומת הפעם הקודמת.

adidas88

New member
נכון

אבל מה עם הקטע של הנגיעה בהגה?? או שלא סיפרת למורה או שלא סיפרת לנו את תגובת המורה.....זה פרט נורא חשוב!!! ובקשר לזה שהוא מדבר איתך-יש טסטרים שרוצים לבדוק שאתה יכול לדבר ולנהוג בו זמנית כי כשחברים שלך יהיו באוטו וידברו איתך אתה עדיין תנהג טוב.

A c h i l l e s

New member
על הקטע של הנגיעה בהגה

לא שאלתי אותו, כי לא ייחסתי לזה משהו יותר מדי רציני. אני ראיתי המון שנוגעים להם בהגה בכל מיני מצבים שעברו. נגיעה בהגה זה לא כמו ברקס חזק וברור. בכל מקרה אני בטוח ב-100% שהאוטו היה יציב והוא פשוט הזיז לי את ההגה, אז הייתי צריך לייצב אותו חזרה ואמרתי לו את זה. אבל מה כבר אפשר לעשות? זאת מילה שלי נגד מילה של טסטר. הקטע שהוא דיבר איתי, זה היה דיבור חד-צדדי. הוא כל הזמן דיבר, אני בקושי דיברתי, כי הוא לא שאל אותי שאלות. חוץ מזה מה השטויות האלה? בטסט אסור לטסטר בכלל לדבר איתי. מה אתם מצדיקים את הטסטרים? זה ממש עצבן אותי שהוא אמר לי מה לעשות. אני הייתי עושה את הדברים האלה לבד בלי ה"עזרה" שלו, ככה שהוא לא יכול להגיד שאני לא אותתי בגלל שהוא אמר לי לאותת. אומר לי "בצומת הבאה אתה פונה שמאלה" ושניה אחרי זה "תאותת שאתה פונה שמאלה", יש עוד הרבה זמן, מה הקטע בלאותת מאות מטרים לפני?

adidas88

New member
למה אנחנו מצדיקים את הטסטר?

כי אנחנו אובייקטיבים. ולפעמים טסטרים יודעים "קצת " יותר ממך על נהיגה

A c h i l l e s

New member
כנראה שאת לא מבינה

טסטרים לא צודקים בכל דבר, ונכון שהם מבינים "קצת" יותר ממני. לדוגמה, בטסט הקודם נסעתי והטסטר אמר לי לפנות ימינה. לא היה שם מעבר חציה ועבר שם ילד. עצרתי בשבילו והטסטר אמר לי היית צריך לנסוע ולעקוף אותו, כי אתה מעכב את התנועה. איך אני אעקוף אותו בדיוק? אעלה עליו? דבר נוסף ברור מאליו, לטסטר אסור לדבר איתך באמצע הטסט! הוא צריך לתת הוראות "ימינה" ו "שמאלה", אבל לא להגיד לך מה לעשות ובמיוחד סתם ככה! זאת באמת סיבה לערער, כי הוא מוריד לי את הביטחון ונותן לי להרגיש תחושה של כישלון עוד מתחילת הטסט.

B B A

New member
תשמע....תראה...

אני אישית עברתי דרך לא מעט טסטרים,ודווקא נהנתי מאלו שהיו ברי שיחה ושגם מדי פעם זרקו מילה או שתיים. הטסטר יכול ולדעתי גם צריך העיר לך במידה ועשית טעות,וזאת כדי שתלמד מהטעות. אז בנאדם,מספיק למתוח ספוקלציות על כל העולם ואישתו. זה אולי נותן תחושה יותר טובה כשאתה מאשים מישהו אחר בטעויות שהן בפועל שלך,אבל את הלקח אתה בטח לא תפיק מזה. אין לך שום עילה לערעור,בטח לא אחרי רשומת הטסט שהצגת. תרים ראש ותמשיך לטסט הבא. בהצלחה.

adidas88

New member
תאמין לי שאני מבינה מצויין

מי קבע שלטסטר אסור לדבר איתך??? הטסטר שלי דיבר בפלאפון במהלך הטסט-זה משהו שאסור לו לעשות אבל לדבר איתי? למה לא? מוריד את הבטחון? שטויות אולי תפסיק לחפש אשמים בכשלון שלך ותתחיל לקחת אחריות.

A c h i l l e s

New member
מה השטויות האלה?

אני לא מחפש שום אשמים. זה שהטסטר שלך דיבר בפלאפון זה משהו אחד, וזה לא מוריד לך מהביטחון. אבל זה שהוא מעיר לי מה לעשות כאילו שהוא המורה לנהיגה שלי זה משהו אחר. אני אמור לעשות את הדברים האלה לבד ולא אמור לקבל שום עזרה ממנו, משום שאחר כך הוא יוכל להכשיל אותי ולרשום שלא עשיתי את הדברים האלה בעצמי. את יודעת מה, נמאס עלי הויכוח הזה גם ככה. זה שאת עברת טסט ויש לך כבר רשיון זה מה שנותן לך את הלגיטימציה להתווכח, אבל את לא היית במקומי בטסט היום, ולכן את יכולה להגיד שאני לא הייתי בסדר בעליל.

Marble Arch

New member
לטסטר אסור לדבר איתך?..

אתה יודע שהוא גם בן אדם נכון?... יש לו בית ומשפחה והוא אוכל כשהוא רעב וכ'. מה זה אסור לו לדבר איתך? אתה מעדיף להיכשל ולנסות לפענח את מה שכתוב אח"כ בטופס או שאתה מעדיף להיכשל ולקבל הערות בונות?? ולי אין רשיון, אז מותר לי להתווכח.

A c h i l l e s

New member
אתם ממש מתעסקים בקטנות

זה כאילו שאני צריך להתווכח עם ילדים קטנים פה. "יש לו בית ומשפחה.." - הוא רוצה לדבר איתי על הבית והמשפחה שלו, שידבר. ברגע שיהיה לך טסט עם כזה טסטר אני רוצה לראות אותך מדבר. אבל הוא לא מדבר איתי על החיים שלו, הוא פשוט אומר לי מה לעשות. עוד לפני שאני מספיק לעשות משהו, עוד לפני שאני מאותת או מעביר הילוך הוא אומר לי מה לעשות. וזה ככה מתחילת הטסט, אז אל תגידו לי זה בגללך. חוץ מזה הוא עשה בדיוק אותו דבר לזאת שהייתה איתי. מה זה השטויות האלה? הוא אמור להיות בוחן, לא מורה לנהיגה! במצב כזה הוא יכול פשוט להכשיל אותי ולכתוב שלא עשיתי את הדברים האלה, והוא היה צריך להגיד לי.

Marble Arch

New member
וד"א (שכחתי..)

"אבל את לא היית במקומי בטסט היום, ולכן את יכולה להגיד שאני לא הייתי בסדר בעליל." נכון, לא היינו במקומך או לידך בטסט ואנחנו לא יכולים להגיד שלא היית בסדר. אבל בשביל להגיד שהיית סבבה והטסטר סתם מניאק, בשביל זה אנחנו טובים??

adidas88

New member
העובדה שיש לי רישיון

לא קשורה בכלל. לא הוצאתי כזה מזמן רישיון שאני לא זוכרת מה זה טסטרים. מה נסגר איתך? אתה בא לתקוף אנשים או להקשיב לביקורת? לפי מה שאתה מספר (ולהזכיר לך שזה לא אובייקטיבי) אתה לא אמור לעבור לדעתי. תאמין לי שיש אחרים שלא קיבלו שום הערה והלך להם טסט פרפקט ובסוף נכשלו-תאמין לי שזה הרבה יותר מעצבן! אז לרשום לנו מגילת טעויות שלך ואז עוד להתעצבן עלינו שאנחנו מסכימים עם הטסטר?!?

B B A

New member
בנאדם,אתה לא יודע עם מי אתה מתווכח

עברתי בטסט התשיעי ובזמן הזה הכרתי לא מעט טסטרים,ותאמין לי שההערה הבונה הזו שהוא נותן לך יכולה למנוע טעות בטסט הבא. תעשה לעצמך טובה ותפסיק לחשוב שבגלל שהוא טסטר אז אסור לו לדבר איתך (ושעוד יש לך זכות לערער בגלל זה) כי סביר להניח שגם בטסט הבא תיתקל בטסטר שכזה,וזאת ע"פ הסטטיסטיקה שהרגע הרכבתי לעצמי וגיליתי שמתוך 5 טסטרים שביקרתי אצלם,ארבעה העירו לי במהלך הטסט.

Daemonlior

New member
אנשים..

הרגתם את הילד.. הבנאדם בא לפה לחפש עידוד ואתם יורדים עליו..
לטעמי אכן אין כל רע בהערות מצד הטסטר.. זה אפילו טוב ועוזר במיוחד (מניסיון).. אבל אין מה להתווכח בכלל, זה לא מתפקידו לתת הערות בונות.. אם יש לו הערה זה נחשב התערבות מילולית.. משמע, נכשל..

A c h i l l e s

New member
זה הקטע שאני מנסה להסביר להם,

אבל הם לא מבינים. מה זה מותר לטסטר לדבר איתך? הוא רוצה לדבר איתי על החיים, שידבר. אבל זה נהיה ממש מעצבן, זה כאילו אני יושב עם המורה שלי באוטו, וזה ממש לא אמור להיות ככה. עוד לפני שאני מספיק לעשות משהו הוא נותן לי הוראות מה לעשות, ומה לעשות, זה כן מוריד מהביטחון עצמי בטסט.

adidas88

New member
יואוו

ואם הוא רוצה להעביר אותך??? ואם הוא אומר לך את זה כי הוא רואה שאתה נוהג מעולה והוא רוצה לתת לך רישיון אבל מחר כשתצא לכביש לבד הוא לא רוצה שתעשה טעויות קטנות? למה אתה נגד ישר? למה לחשוב כל הזמן שהוא מחפש אותך ומוריד לך את הבטחון?!?

Daemonlior

New member
../images/Emo45.gif

ואגב, עם כל הרצון להבין אותך.. זו עדיין לא עילה להגיש ערעור.. סורי

A c h i l l e s

New member
וכשמישהו אמר פה,

שבטסט של חבר שלו הטסטר נגע לו בהתחלה בהגה והוא חשב שהוא נכשל וירד לו כל הביטחון זה כן עילה לערעור? כנראה שכן, כי הוא זכה בערעור הזה. המקרה הזה זה לא כל כך שונה.

למעלה